Total Media News

TVA de 9% la paine sau la tot circuitul grau-piine, in functie de decizia CE privind taxarea inversa PDF Imprimare
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:44
Index articol
TVA de 9% la paine sau la tot circuitul grau-piine, in functie de decizia CE privind taxarea inversa
Pagina 2
Toate paginile

                Guvernul va decide dacă va aplica TVA de 9% doar pentru pâine sau pentru tot circuitul grâu-pâine în funcţie de răspunsul Comisiei Europene privind continuarea taxării inverse la cereale după 1 iunie, a declarat secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Dan Manolescu.

                            

          TVA de 9% la pâine sau la tot circuitul grâu-pâine, în funcţie de decizia CE privind taxarea inversă (Imagine: Shutterstock)

          "În ceea ce priveşte taxarea cu 9% a pâinii, efectele acestei măsuri depind foarte mult de sistemul de taxare inversă care va fi sau nu aplicat începând cu data de 1 iunie. Începând cu data de 1 iunie, România trebuie să aplice un sistem de taxare normală la cereale, ceea ce înseamnă că din punct de vedere al impactului evaluat pentru aplicarea cotei de 9% pe acestă existenţă sau non-existenţă a taxării inverse poate să influenţeze valoarea TVA de pe circuitul grâu-pâine", a afirmat Manolescu la o conferinţă pe teme fiscale.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate TVA de 9% la paine sau la tot circuitul grau-piine, in functie de decizia CE privind taxarea inversa