Total Media News

IKEA reia vinzarea de chiftelute în restaurantul magazinului din Bucuresti - Pagina 2 PDF Imprimare
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:36
Index articol
IKEA reia vinzarea de chiftelute în restaurantul magazinului din Bucuresti
Pagina 2
Toate paginile


IKEA precizează că a analizat producţia de chifteluţe împreună cu un specialist din afara companiei şi cu furnizorul din Suedia şi ca rezultat a simplificat lanţul de aprovizionare prin reducerea numărului de furnizori de carne şi a implementat un sistem suplimentar de securitate alimentară prin adăugarea unor teste de ADN, efectuate atât asupra cărnii crude, cât şi asupra produsului final.

De asemenea, IKEA colaborează cu o companie externă de asigurare a calităţii pentru dezvoltarea de noi cerinţe pentru aprovizionarea şi prelucrarea produselor din carne, analizele ADN vor fi puse în aplicare ca o procedură normală pentru carnea tocată de la toţi furnizorii, în toate unităţile de producţie, şi va realiza analize periodice şi de către o terţă parte pentru a se asigura că furnizorii şi sub-furnizorii respectă cerinţele.

Potrivit datelor publicate anterior, IKEA a vândut 4,237 milioane de chifteluţe la restaurantul din Bucureşti în perioada septembrie 2011 - august 2012.

 

 

 

** sursa  :  MEDIAFAX



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator IKEA reia vinzarea de chiftelute în restaurantul magazinului din Bucuresti - Pagina 2