IKEA reia vinzarea de chiftelute în restaurantul magazinului din Bucuresti - Pagina 2 |
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:36 | ||||
Pagina 2 din 2
IKEA precizează că a analizat producţia de chifteluţe împreună cu un specialist din afara companiei şi cu furnizorul din Suedia şi ca rezultat a simplificat lanţul de aprovizionare prin reducerea numărului de furnizori de carne şi a implementat un sistem suplimentar de securitate alimentară prin adăugarea unor teste de ADN, efectuate atât asupra cărnii crude, cât şi asupra produsului final. De asemenea, IKEA colaborează cu o companie externă de asigurare a calităţii pentru dezvoltarea de noi cerinţe pentru aprovizionarea şi prelucrarea produselor din carne, analizele ADN vor fi puse în aplicare ca o procedură normală pentru carnea tocată de la toţi furnizorii, în toate unităţile de producţie, şi va realiza analize periodice şi de către o terţă parte pentru a se asigura că furnizorii şi sub-furnizorii respectă cerinţele. Potrivit datelor publicate anterior, IKEA a vândut 4,237 milioane de chifteluţe la restaurantul din Bucureşti în perioada septembrie 2011 - august 2012.
** sursa : MEDIAFAX |