Total Media News

Lansarea Turneului de Judo "Alina Dumitru" PDF Imprimare
Vineri, 15 Martie 2013 11:35
Index articol
Lansarea Turneului de Judo "Alina Dumitru"
Pagina 2
Toate paginile

    Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB) şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua organizează, pe 18 mai 2013, prima ediţie a Turneului ''Alina Dumitru'' la judo, competiţie găzduită de Sala ''Lucian Grigorescu'' (Floreasca), la categoriile de vârstă U11 şi U13.

                         

   Evenimentul a fost prefaţat joi, 14 martie 2013, de o conferinţă de presă la sediul FTMB, din Calea Şerban Vodă nr. 213, prilej cu care campioana olimpică Alina Dumitru le-a urat tinerilor participanţi să-i calce pe urme în ce priveşte performanţele sportive.

   ''Mă bucur că o să fie un alt gen de concurs, adică fără taxă. Apoi, cei mai buni o să primească premii, pentru stimularea lor. Vreau să fie o sală plină de concurs, cu mulţi copii şi părinţi. Eu am început să fac judo la Clubul FTMB, iar apoi m-am transferat la Steaua. Aici o să rămân în calitate de antrenor. Sper ca măcar unul dintre copii să ajungă acolo unde am ajuns eu, pe treapta performanţelor sportive'', a declarat Alina Dumitru, retrasă din activitate la finele anului trecut.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Lansarea Turneului de Judo "Alina Dumitru"