Total Media News

Manifestatie in Bulgaria pentru a zecea zi , impotriva cresterii preturilor la electricite - Pagina 2 PDF Imprimare
Miercuri, 20 Februarie 2013 09:57
Index articol
Manifestatie in Bulgaria pentru a zecea zi , impotriva cresterii preturilor la electricite
Pagina 2
Toate paginile

 

Aproximativ o mie de persoane, în majoritate tinere, au manifestat în capitală, pentru a zecea zi consecutiv, împotriva creşterii preţurilor la electricitate.

Fiind atacaţi cu pietre şi petarde, poliţiştii au reacţionat cu lovituri de bastoane.
Tinerii au continuat să se plimbe haotic prin oraş, distrugând maşini, între care vehicule aparţinând poliţiştilor, şi vitrinele magazinelor.

Luni seara, 11 persoane, între care şase poliţişti, au fost rănite în timpul unei manifestaţii la Sofia. Manifestaţii au avut loc marţi în alte zece oraşe din ţară, fără incidente majore.

Premierul conservator Boiko Borisov a promis marţi o reducere cu 8 la sută a preţurilor la energie începând din martie. În afară de aceasta, o procedură de retragere a licenţei de distribuţie a energiei a fost lansată împotriva societăţii cehe CEZ, care are drepturi exclusive pentru distribuirea energiei electrice în vestul ţării.

Miercuri, Parlamentul trebuia să aprobe o remaniere ministerială în urma demiterii de luni a ministrului Finanţelor Simeon Djankov.

 

 

 

**  sursa  :REALITATEA.NET



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International Manifestatie in Bulgaria pentru a zecea zi , impotriva cresterii preturilor la electricite - Pagina 2