Total Media News

A opta editie a Balului Vienez are loc sambata, 2 martie 2013, la Palatul Parlamentului PDF Imprimare
Joi, 14 Februarie 2013 14:22
Index articol
A opta editie a Balului Vienez are loc sambata, 2 martie 2013, la Palatul Parlamentului
Pagina 2
Toate paginile

JW Marriott Bucharest Grand Hotel va organiza la Palatul Parlamentului in seara de 2 martie 2013 cea de-a opta editie a Balului Vienez, eveniment organizat in beneficiul organizatiilor United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania. Dl. Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel declara:

                   
                

Ne face o deosebita placere sa aducem din nou traditia si eleganta balurilor vieneze in Bucuresti si sa straluceasca valsul intr-o seara unica si de neuitat. Balul Vienez, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se bucura sa anunte in acest an cea de-a opta editie. Echipa hotelului JW Marriott si partenerii nostri au pregatit inca din septembrie 2012 aceasta seara de gala. Meniul rafinat este special conceput in consonanta cu exigentele vieneze, culminand cu o simfonie a deserturilor. Sunt asteptati peste 700 de oaspeti, parteneri si sponsori, reprezentanti ai mediului diplomatic si ai principalelor case regale din Europa, carora le vom oferi un spectacol unic.

Le multumim tuturor pentru sprijin, pentru ca ne sunt alaturi in eforturile noastre de a sustine organizatiile United Way Romania si SOS Satele Copiilor Romania. Va asteptam intr-un regal vienez autentic!



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life A opta editie a Balului Vienez are loc sambata, 2 martie 2013, la Palatul Parlamentului