Total Media News

START la inscrieri pentru ESDU DanceStar Romania 2013 - Pagina 2 PDF Imprimare
Marţi, 15 Ianuarie 2013 22:53
Index articol
START la inscrieri pentru ESDU DanceStar Romania 2013
Pagina 2
Toate paginile

 

       Editia a IV-a a ESDU DANCESTAR Romania este organizata ca in fiecare an de catre Ars Nova , alaturi de partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9.

Unde se fac inscrierile

Inscrierile pentru ESDU DANCESTAR Romania 2013 se fac in perioada 15 ianuarie-15 februarie, direct pe site: http://www.esdu.org/dancestar/romania.

Concursul  ofera participantilor posibilitatea de a-si demonstra talentul in cadrul uneie dintre urmatoarele sectiuni: Dans Modern / Contemporan/ Liric, Balet, National/ Folcloric Dance, Open/ Comercial/ MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles , Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.

Competitia va fi jurizata de un juriu profesionist, competent si impartial.

De ce ESDU DanceStar?

Comunitatea  ESDU a fost fondata in urma cu aproximativ 15 ani de catre Prof. Nora Mackh. Intentia profesorului a fost sa creeze o comunitate puternica si activa formata din indivizi pasionati de dans.

De atunci, organizate an de an, competitiile ESDU – European Dance Union au reusit sa creeze noi standarde in ceea ce priveste dansul.

Participarea la o competitie ESDU inseamna, pe de o parte, sansa de a te face cunoscut unui public mai larg si de a intra intr-o competitie pentru a arata cat esti de bun.

Pe de alta parte, participarea la o competitie ESDU inseamna sansa de a intra in contact cu oameni care apartin unor culturi diferite, de a lega relatii si prietenii. De altfel, misiunea ESDU este de a infiinta si de a mentine un mediu de cooperare interculturala de inalta calitate, care se bazeaza pe cooperarea interculturala si pe relatiile de prietenie stabilite intre membri.

Contact

Informatii suplimentare:

Tel: 0726.339-119

Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Web: http://www.esdu.org/dancestar/romania



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life START la inscrieri pentru ESDU DanceStar Romania 2013 - Pagina 2