Rulada cu miez de nuca |
Bucatarie - Retete | ||||
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 21:25 | ||||
In trecut, cimbrul era consumat de catre luptatorii scotieni sub forma de ceai ca sa le dea curaj.
Timp de preparare: mediu. Numar de portii: 4. Complexitate: mediu.
Ingrediente
Pentru garnitura
1. Se taie muschiuletul de porc pe jumatate, pe lungime, in asa fel incat sa se obtina o bucata de carne mai mare. Se bate usor cu podul palmei si se condimenteaza cu sare.2. Pe mijloc se pune nuca, maruntita si amestecata cu mierea si putin cimbru tocat. Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Se unge cu ulei, se tavaleste rulada prin firimituri de paine uscata trase in unt si amestecate cu cimbru tocat. Sfat: Se rumenesc 100 g de nuci caju si se trag in 5 g de unt. Se sting cu 100 ml de sos de soia si se lasa sa dea in cateva clocote. Se serveste alaturi de rulada umpluta.
*** sursa - ecuisine.ro |