Total Media News

Olanda le INTERZICE străinilor DROGURILE PDF Imprimare
Miercuri, 02 Ianuarie 2013 17:38

       Îngrijorată de supoziţia că principalul motiv al vizitelor turiştilor ar putea să fie consumul de droguri, Olanda recurge la formularea unei legi care să le interzică turiştilor să intre în cafenelele de canabis.

                                                 
   Guvernul din Olanda defineşte canabisul ca drog de mare risc/Sursa foto:dcnews.ro

Conform bbc.co.uk, turiştii aflaţi în vizită la Amsterdam, dar şi în alte locuri din Olanda în care drogurile sunt “la liber”, vor fi privaţi de căutatele halucinogene.

În cazul în care legea va fi acceptată, ea se va aplica până la sfârşitul anului pe tot teritoriul Olandei. Afectate de această interdicţie vor fi atât cele peste 700 de cafenele în care se consumă canabis, cât şi turismul din Amsterdam sau chiar din întreaga ţară.

Legea este unul dintre punctele forte ale guvernării din Olanda, canabisul fiind definit în octombrie 2011 ca drog de mare risc. Noua restricţie vine după ce deja drogurile fuseseră interzise în orice alt spaţiu din afara cafenelelor speciale, existând şi o limită de cinci grame pentru fiecare persoană. Mai mult, sortimentele considerate mai tari din acest drog au fost deja scoase de pe piaţă şi complet interzise.

 

 

 

**  sursa  - ghimpele.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Olanda le INTERZICE străinilor DROGURILE