Total Media News

COZANACI PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Luni, 24 Decembrie 2012 11:33
Index articol
COZANACI
Pagina 2
Toate paginile

          Compozitie  :

            - 1kg faina, 500 ml lapte, 300 gr zahar, 3 oua, 75 gr drojdie proaspata, un praf de sare, coaja de lamaie si portocala, esenta de rom, 300 gr nuca macinata, stafide, cacao, 100 gr zahar ( afara de cel de sus).

     Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, eventual lasate de seara pe masa de lucru.

                             

     Se face maia din drojdie, putin lapte si o lingura de zahar, care se lasa la crescut. Intr-un castron mai maricel se cerne faina. In mijloc se face o gropita in care se pune maiaua crescuta. Se mai adauga laptele in care dizolvat zaharul, sarea si coaja de lamaie si portocala, plus galbenusul de la cele 3 oua, dupa care se incepe framantatul.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete COZANACI