Total Media News

Dieta de samurai. Cu ce isi condimentau mancarea cei mai temuti luptatori japonezi PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:24
Index articol
Dieta de samurai. Cu ce isi condimentau mancarea cei mai temuti luptatori japonezi
Pagina 2
Toate paginile

        Sarea, zaharul, otetul, sosul de soia si miso fac parte dintre cele mai utilizate condimente ale bucatariei din Japonia, dar din felurile de mancare nu lipsesc nici ierburile sau verdeturile specifice.

Iata care sunt cele mai utilizate ingrediente picante in gastronomia Asiei de Est:

            1. Beni-shouga

            Beni-shouga este un soi de ghimbir rosu, sarat folosit pentru a oferi un gust aparte tortillei japoneze numita tookonomiyaki, orezului prajit numit itame-gohan si felurilor cu noodles numite andyakisoba.

             2. Shouga

              Ghimbirul clasic este folosit destul de mult in Japonia, mai ales atunci cand este combinat cu soia pentru a marina carnea de porc. El se amesteca, de asemenea, foarte bine cu o ridiche alba specifica zonei si se introduce in sosul pentru tempura. Proprietatile lui medicinale sunt extrem de apreciate, ghimbirul fiind folosit in infuzii cu ceai si miere pentru a normaliza temperatura corporala ridicata.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Dieta de samurai. Cu ce isi condimentau mancarea cei mai temuti luptatori japonezi