Total Media News

Dieta de samurai. Cu ce isi condimentau mancarea cei mai temuti luptatori japonezi - Pagina 2 PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:24
Index articol
Dieta de samurai. Cu ce isi condimentau mancarea cei mai temuti luptatori japonezi
Pagina 2
Toate paginile

 

 

3. Gari

Cunoscut mai ales datorita faptului ca este ingredient principal in sushi, el se pune la murat in otet. Daca acum se serveste intre mese pentru a oferi o pauza stomacului, la inceput gari era servit datorita proprietatilor lui antibacteriale. Pestele crud era considerat nesanatos, mai ales ca tehnicile de pastrare a alimentelor erau mult mai precare si nu exista frigider. Astfel, gari era presarat peste mancare si servit alaturi de aceasta.

4. Hashouga

Asemanatoare cu ceapa noua, hashouga poate fi consumata cruda sau murata alaturi de mancarurile specifice.

5. Myouga

Pe langa faptul ca este extrem de apreciata pentru gustul ei, mayouga se foloseste si pe post de decor in gastronomia din Japonia. Ea poate fi servita ca garnitura, dar poate fi amestecata si in sunomono (muraturi pastrate in otet), sosuri si soba.

6. Wasabi

Planta de wasabi poate fi regasita in magazinele de specialitate sub diferite forme: pudra, inghetata sau pasta. Ea se foloseste, in principal, in sashimi si sushi si este cel mai cunoscut condiment japonez.

 

 

 

 

**  sursa  :



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Dieta de samurai. Cu ce isi condimentau mancarea cei mai temuti luptatori japonezi - Pagina 2