Total Media News

Auto
AUDI - Diesel emissions: Individual customer information for Germany on Audi website PDF Imprimare
Vineri, 02 Octombrie 2015 12:32

    Affected models continue to be technically safe and roadworthy

    Retrofit solutions for EA 189 engines in preparation

    Information at www.audi.de or from dealers

    Action plan to be presented to the authorities in October

 

                                 

     Every customer in Germany can find out quickly and easily about his or her Audi being affected by irregularities relating to the software used. The car’s chassis number only has to be entered on the website www.audi.de. Customers can then immediately see whether the car is affected. In the coming week, this function will also be available in the worldwide markets via national Audi websites.
Alternatively, customers can already find out whether their cars are affected through their Audi dealers or the national customer-support organization. In parallel, technical solutions are being prepared with which Audi models will be retrofitted. This service action will be presented to the responsible authorities later in October.

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015 PDF Imprimare
Vineri, 25 Septembrie 2015 16:32

  •                              
  • Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIII-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in perioada 1 – 11 octombrie 2015 pe o suprafata de peste 25.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa.

         Deschiderea  Evenimentului     pe  01.10.2015  orele  12,00,  va  fi   transmisa  LIVE  on  line  pe  siteul  : www.total-media-news.ro  ---sectiunea Transmisii Live  ( Id= free,...parola:- free )  + in  fiecare  zi  minim 2  ore pe  zi .

  • Aflat la 22 de ani de la prima sa defasurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezinta elementul de referinta al pietei auto romanesti, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor, eforturile depuse cuantificandu-se in participarea a 102 companii expozante si peste 58.000 vizitatori la editia din anul 2014. SAB & Accesorii este un eveniment sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) si Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Internațional, Frankfurt 2015 PDF Imprimare
Joi, 17 Septembrie 2015 07:26

                

      Aceasta  ediție a Salonului Auto de la Frankfurt dorește să arate mapamondului cum automobilele și lumea digitală pot fi conectate pentru a spori mobilitatea,  în beneficiul celor care conduc, precum și a mediului de afaceri. 

      O lume a maşinilor ar fi pe scurt, cea mai simplă şi totuşi, cea mai exactă descriere a acestui eveniment auto care în aceste zile îşi deschide porţile pentru presă și se va încheia pe 29 septembrie.


IAA Cars - Leading Trade Show for the International Supply Industry

The IAA is unlike any other automotive trade fair, demonstrating both high quality and quantity as it reflects the entire value-added chain. Suppliers are traditionally the largest exhibitor group, and are therefore part of the "core" of the exhibition. The IAA Cars in Frankfurt is a must in the exhibition calendar for all suppliers in the vehicle industry, which want a high-quality presentation in an international setting.

Citeşte mai mult...
 
Analiza piata auto luna August 2015 PDF Imprimare
Marţi, 15 Septembrie 2015 12:31

              

 

     Pe ansamblul pieţei, livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule  comerciale)  au înregistrat, în primele opt luni ale anului 2015, o creștere de 16,8% faţă  de aceeași perioadă a anului trecut.

   In interiorul acestei cifre, avem autoturismele cu  o creștere de 14,3%.

   Această consolidare a creșterii de până acum este dată și de vânzările mai mari cu 24% înregistrate în luna august 2015 față de luna similară din 2014.
   Si pe plan european observăm creșteri consistente în luna august 2015 față de
august 2014, fapt ce susține trendul crescător de până acum, majoritatea Statelor
Membre UE înregistrând la opt luni creșteri importante pe segmentul de autoturisme,
astfel: Germania +5,6%, UK cu +6,7%, Franța +5,9% și Italia +15%.

 

Citeşte mai mult...
 
In România statul incaseaza aproape 60% din preţul de la pompa la benzina PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015 14:57

 

                                          

    Conform  gandul.info,Supraacciza pe benzină şi calcularea accizei la un curs inventat de guvern, de 4,74 lei/euro nici nu a finanţat infrastructura şi nici nu a salvat un buget care, oricum, nu avea nevoie de salvare. Pur şi simplu statul a decis să contracareze ieftinirea petrolului pe pieţele internaţionale pentru a-şi asigura în plus bani pe care nu este în stare să îi cheltuiască.

    Supraacciza pe benzină şi calcularea accizei la un curs inventat de guvern, de 4,74 lei/euro nici nu a finanţat infrastructura şi nici nu a salvat un buget care, oricum, nu avea nevoie de salvare. Pur şi simplu statul a decis să contracareze ieftinirea petrolului pe pieţele internaţionale pentru a-şi asigura în plus bani pe care nu este în stare să îi cheltuiască.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 73 din 138

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto