Total Media News



Conferinta de presa Rapid PDF Imprimare
Vineri, 25 Iulie 2014 10:19

                 Astazi , in jurul orei 14 a avut loc conferinta de presa a Rapidului, inainte de meciul din prima etapa a noului campionat , impotriva Stelei.


                                                                     

              La conferinta , au luat parte din partea Rapidului noul antrenor al Rapidului , fostul jucator al gruparii giulestene Ionel Ganea , Lucian  Ionescu  - Director de  imagine ,cat si Presedintele clubului , Nae Manea.


Nae Manea a inceput conferinta prin a prezenta noul tehnician. Din cele 35 cv-uri depuse, unii cunoscuti , printre care Selymes , Ioan Chirila . In final , " au fost alesi rapidisti " , Iencsi, Rada, si Ganea.

In final , s-a ajuns ca Ionel Ganea sa fie ales,  urmand ca Rada sa ramana director tehnic.

Ionel Ganea :Obiectivul echipei , este salvarea de la retrogadare in acest sezon.

Staff ul , ramane acelasi , avand in vedere si venirea unui nou preparator fizic.

Intrebat despre patronat , Nae Manea , a precizat faptul ca nu are niciun rol , in aceasta tranzactie , singura sa implicare fiind contactul cu omul de fotbal Ion Butoi.


Nae Manea : Din ce informatii am , Moraru e potent financiar si e un om interesat sa salveze Rapidul.

Privind meciul de maine , Ionel Ganea , a declarat ca isi doreste victoria indiferent de conditii , si Daniel Pancu va ramane cu un rol foarte important in echipa giulesteana , ca si pana acum .

Nae Manea , a fost revoltat , de articolul de presa privind faptul ca el si fii sai colonizeaza Rapidul , Valentin Balint, fiind singurul jucator ce apartine de fiul sau , si ar fi dorit de Rapid.

Ionel Ganea , mesaj pentru suporteri : " Imi aduc aminte ca atunci cand am plecat i-am lasat in numar mare pe stadion , si imi doresc sa vina cat mai multi , datorita rezultatelor echipei ."

Intrebat de venirea atacantului Valentin Lemnaru la Steaua , Ganea , s-a rezumat prin a cataloga acest transfer drept meritat .

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 350 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home