Total Media News



Campionat European de baschet 3×3 in perioada 05-07.09.2014 PDF Imprimare
Joi, 04 Septembrie 2014 13:01

          Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti sprijină Federaţia Română de Baschet şi Sport Arena în organizarea Campionatului European de baschet 3×3 din Piaţa Universităţii urmând a se desfăşura în perioada   05-07.09.2014.


              

               

    Incepand de aseara, zona statuilor din Piata Universitatii s-a transformat in cartierul general al baschetului de pe Batranul Continent, pe terenurile care sunt amplasate in plin centrul Capitalei urmand sa se deruleze, in perioada 5-7 septembrie, prima editie a Campionatului European de baschet 3x3.

   Organizat de Federatia Romana de Baschet si Sport Arena, cel mai mare eveniment european de baschet 3x3 derulat sub egida FIBA-Europe in acest an va aduna la start 32 de echipe nationale, printre care si cele ale Romaniei.

    Astfel, Bucuresti devine pentru acest week-end si capitala baschetului 3x3 din Europa, fanii acestei minunate discipline urmand sa se delecteze cu meciuri extrem de atractive, dar si cu un spectacol de muzica si culoare, pigmentat cu mult asteptatul recital al celor mai valorosi dunkeri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 340 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home