Total Media News

Total Media News
Top 5 cele mai in forma echipe din fotbal PDF Imprimare
Joi, 28 Februarie 2013 20:33

       Bayern Munchen, PSG, Viktoria Plzen, Steaua București, FC Porto și Benfica Lisabona sunt pe val în fotbalul european.


    LOCUL 1.

     Formația germană Bayern Munchen are un sezon excelent. A pierdut un singur meci în Bundesliga, în 28 octombrie, cu Bayer Leverkusen, și are un avantaj de 17 puncte față de Borussia Dortmund, campioana în exercițiu. Gruparea bavareză a câștigat toate meciurile pe care le-a disputat în 2013. Are șase succese consecutive în prima ligă germană, unde a primit un sigur gol și a marcat 19. De asemenea, aseară a învins-o pe Borussia Dortmund, scor 1-0, și s-a calificat în finala Cupei Germaniei, iar în Liga Campionilor este ca și calificată în ”sferturi”, în urma succesului obținut la Londra, 3-1 cu Arsenal

Citeşte mai mult...
 
Steaua viseaza ! A eliminat-o pe Ajax PDF Imprimare
Vineri, 22 Februarie 2013 10:27

        Steaua București a învins gruparea olandeză la loviturile de departajare și își continuă aventura în Liga Europa.

                                     

   ”Roș-albaștrii” au reușit să recupereze handicapul de două goluri pe care îl aveau după meciul din urmă cu o săptămână, de la Amsterdam, prin reușitele lui Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș.

Ambele goluri au fost superbe.Mai întâi, Latovlevici a deschis scorul cu un lob perfect peste Vermeer, iar în partea secundă, dominată copios de steliști, Chiricheș a trimis meciul în ”prelungiri” printr-o execuție fabuloasă, de la 25 de metri, direct în vinclul porții olandeze.

Citeşte mai mult...
 
CUTREMUR in Spania ! PDF Imprimare
Luni, 04 Februarie 2013 21:56

Un presedinte de club recunoaste: "Real a platit 6 ani pentru DOPAJ!" Dezvaluirile incredibile:

Eufamiano Fuentes, doctorul cunoscut pentru implicarea in Operatiunea Puerto de dopaj in ciclism a recunoscut inca din 2010 ca nu a lucrat numai cu ciclisti, ci si cu fotbalisti. Doctorul foloseasca doparea cu sange, o practica interzisa prin care atletilor le era crescut numarul de celule rosii pentru a avea performante mai bune.

                                          

Spaniolii de la AS, cei care au dezvaluit totul in 2004, au obtinut inca o confirmare ca practica interzisa s-a folosit si in fotbal. Inaki Badiola, cel care a fost presedintele lui Real Sociedad intre 4 ianuarie si 20 decembrie 2008 si-a acuzat predecesorii ca au platit bani pentru produse si medicamente interzise.

Citeşte mai mult...
 
Mutu si Martian au preluat Aradul ! PDF Imprimare
Vineri, 08 Februarie 2013 20:14

         "Briliantul" va fi deocamdată consilier administrativ, iar partenerul său de afaceri va gestiona clubul. Obiectiv: promovarea imediată

 

           UTA intră în dinastia Adrian & Adrian! Omul de afaceri Adrian Marţian a bătut ieri palma cu patronul clubului arădean, Giovani Catanzariti, pentru preluarea echipei: "Ne-am înţeles asupra tuturor detaliilor, mai rămîn doar de semnat actele.

Citeşte mai mult...
 
"Blaturi" in Liga Campionilor. PDF Imprimare
Luni, 04 Februarie 2013 16:07

Integritatea fotbalului european e în dubiu

Aproape 400 de partide de fotbal din cele mai importante competiţii, printre care şi Liga Campionilor, sunt suspectate că ar fi fost trucate. 

Investigaţia este condusă de Europol, care a făcut dezvăluiri despre anchetă azi, la Haga, în Olanda. Potrivit poliţiei europene, operaţiunea de trucare a partidelor este condusă de o organizaţie asiatică. Peste 400 de arbitri, conducători de club, jucători şi infractori sunt cercetaţi în acest caz.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1127 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home