Total Media News

Total Media News
Steaua .. Viitorul Constanta Liga I, etapa 32 ....................un MAREEEEEE BLAT ? PDF Imprimare
Duminică, 19 Mai 2013 20:33

                      BLAT   la   Steaua  - VIITORUL  ??   1-4  din  prima  repriza

 

   Rezultate   anterioare  :
      Liga 1, etapa 27. Viitorul Constanta – Rapid, scor 1-2

      Liga I, etapa 30. Pandurii Tg Jiu – Viitorul Constanta, scor 4-1

   

   “Roş-albaştrii” sînt deja campioni, aşa că Laurenţiu Reghecampf a ales să trimită în vacanţă jucătorii care au dus greul în acest sezon, iar la ultimele partide din acest sezon va alinia o echipă formată din fotbalişti care au evoluat mai puţin în acest an. .

   Meciul Steaua – Viitorul, din etapa a 32-a a Ligii 1, a provocat discuții aprinse în lumea fotbalului românesc.Deja campion în Liga 1, Gigi Becali este bănuit că va încerca să “înlesnească” o victorie a Viitorului, echipa nașului Gică Hagi, care are nevoie mare de puncte. Cu multe rezerve la start, Steaua pare o pradă accesibilă pentru puștii lui Anghel, dar realitatea pare să ne spună altceva.

Citeşte mai mult...
 
David Beckham se retrage din fotbal PDF Imprimare
Vineri, 17 Mai 2013 10:23

        Cel mai bogat fotbalist din lume va agăţa ghetele în cui la finalul actualui sezon.

                                                     

       Fostul căpitan al naţionalei Angliei, în vârstă de 38 de ani, se va retrage din fotbal după ce îi va expira contractul cu gruparea franceză Paris Saint-Germain, în luna iunie. Beckham a evoluat de 115 ori pentru naţionala engleză şi a bifat aproape 400 de partide pentru Manchester United, alături de care a câştigat şase titluri în Premier League şi o Ligă a Campionilor.

     "Le mulţumesc celor de la PSG pentru că mi-au oferit şansa să continui în fotbal, însă cred că este momentul potrivit să pun capăt carierei mele", a spus David Beckham, care şi-a donat salariul primit de la gruparea franceză în acest an şi a cucerit titlul în Hexagon.Mijlocaşul a câştigat 19 trofee în carieră, dintre care zece titluri naţionale, în timpul unei cariere care s-a întins pe durata a 20 de ani. Este singurul englez care a câştigat titluri în patru ţări diferite.

Citeşte mai mult...
 
Padureanu s-a retras oficial din fotbal PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Mai 2013 09:09

      După 49 de ani de activitate la Gloria, Pădureanu s-a retras aseară oficial din funcţie.

                            

     Cîteva aplauze răzleţe din tribună şi puhoiul de personalităţi locale care au împînzit "oficiala" să-l omagieze pe "Lordul" Bistriţei au deschis o festivitate simplă. Lumea s-a aliniat în faţa tribunei, cu o masă pe care au fost aşezate un trofeu şi o plachetă aniversară.

Citeşte mai mult...
 
Manusi speciale pentru portarul Joe Hart pentru finala de pe Wembley PDF Imprimare
Miercuri, 08 Mai 2013 13:52

    The special whiteout gloves Joe Hart will wear for Saturday's FA Cup Final at Wembley as Manchester City take on Wigan Athletic.

                                                   

                                

 

    As the 2012/13 season draws to a close, we’re excited to reveal some football boots that will really stand out on the pitch for our players around the world. A clear step away from flashy colours and graphics, the Whiteout collection presents our collection of boots with a complete all-white look, giving the shoes a clean, stylish design.

Citeşte mai mult...
 
Copos: Era normal ca prima instanta sa ne respinga cererea, dar Rapid va lua licenta PDF Imprimare
Luni, 29 Aprilie 2013 18:36
   

        Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că era normal ca prima instanţă a Sistemului Naţional de licenţiere să respingă cererea clubului giuleştean, dar a dat asigurări că gruparea va primi licenţa după confirmarea planului de reorganizare de către tribunal.

                                 George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

            "Lucrurile sunt clare, planul de reorganizare a fost aprobat de Adunarea Generală a creditorilor, acum el urmează să fie confirmat de Tribunalul Bucureşti. Nu este nicio problemă cu licenţierea. Era normal ca prima instanţă de licenţiere să ne respingă cererea pentru că în conformitate cu regulamentul este nevoie ca planul de reorganizare să fie confirmat de instanţă. De aceea, rugăm instanţa să judece cu celeritate cazul nostru, noi suntem pregătiţi", a afirmat Copos pentru MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1126 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home