Total Media News

Total Media News
Steaua - Ceahlaul = 2:1 PDF Imprimare
Duminică, 21 Iulie 2013 15:00

                                   

          In  meciul    de  aseara     Steaua  a  aratat    ca   este  o  echipa  OBISNUITA  din  Romania.

 

     Nu stiu  cum  ar  fi  curs  meciul  daca   echipei   Steaua   nu  i  s-ar  fi  validat  in  primele  11  minute  ale  partidei  un  gol  din  OFSAID.

    Despre  Steaua  :  fite   si  suferinte .

    Despre  Ceahlaul  :    joc  placut  , combativi  (  in  limita  sportivitatii   ,,,), dispusi  la  efort  , bine  pregatiti  si  tactic..... FELICITARI    Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ  !!

Citeşte mai mult...
 
TAS validează barajul, dar Concordia solicită FRF si LPF sa nu programeze echipa Rapid in Liga I PDF Imprimare
Miercuri, 17 Iulie 2013 18:49

         TAS a respins cererea Concordiei de a suspenda barajul de menţinere în Liga I, dar gruparea din Chiajna solicită FRF şi LPF să nu programeze "echipa nelicenţiată Rapid" în primele etape, până când instanţa de la Lausanne se va pronunţa cu privire la dreptul giuleştenilor de a face parte din L1.

                                                      

    Oficialii Concordiei au primit o decizie preliminară din partea Tribunalului Arbitral al Sportului, în care instanţa de la Lausanne a reţinut că "se pare că S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1".

     "C. S. Concordia Chiajna informează opinia publică că printr-o decizie preliminară pronunţată astăzi, 17.06.2013, Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne şi-a reţinut jurisdicţia de a judeca disputa dintre Concordia Chiajna şi FRF în legătura cu dreptul clubului S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. de a participa în sezonul 2013-2014 al Ligii 1. Totodată, TAS a dispus următoarele măsuri preliminare:

1. A respins cererea de suspendare a Deciziei Comitetului Executiv de organizare a unui meci de baraj între Concordia Chiajna şi Rapid Bucureşti, meci deja disputat.

2. A reţinut în mod expres că «într-adevăr, se pare că S.C. F.C. Rapid Bucureşti S.A. nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1».

3. A reţinut că C.S. Concordia Chiajna nu a făcut deocamdată dovada că deţine dreptul de participare în sezonul 2013-2014 al Ligii 1", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al ilfovenilor.

Citeşte mai mult...
 
Joc de baraj între SC Fotbal Club Rapid Bucuresti SA şi CS Concordia Chiajna PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Iulie 2013 16:43

           HOTĂRÂRI    ALE   COMITETULUI   EXECUTIV   AL FEDERAȚIEI    ROMÂNE   DE  FOTBAL

                                                        

      Intrunit azi, 6 iulie a.c., la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, printre altele:

1. Au fost aprobate clasamentele finale ale competiţiilor,organizate de FRF, Campionatul Naţional Liga a 2-a, Campionatul Naţional Liga a 3-a, campionatele de juniori, fotbal în sală şi fotbal feminin, ediţia 2012-2013.

2. S-a luat act că SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA a obţinut, ca urmare a Deciziei TAS, licenţa pentru sezonul 2013/2014, urmând a participa în Campionatul Naţional Liga I şi în proxima ediţie a acestuia.

3. A fost stabilit sistemul competiţional pentru sezonul 2013/2014, Liga I urmând a fi alcătuită din 18 echipe. Decizia a fost luată cu 7 voturi pentru și unul împotrivă.

4. Pentru completarea celui de-al 18-lea loc, Comitetul Executiv a hotărât, tot cu 7 voturi pentru și unul contra, organizarea unui joc de baraj între SC Fotbal Club Rapid Bucureşti SA şi CS Concordia Chiajna.

Citeşte mai mult...
 
RAPID CHIAJNA = 2-1 PDF Imprimare
Duminică, 14 Iulie 2013 10:54

                       Ieri  seara  Federatia  Romana  de Fotbal  a  programat  meciul  de  baraj  pentru  Liga  a-I-a  : Rapid : Chiajna

                           

               Meciul  s-a  desfasurat  sub  auspiciile    unor  dorinte  mari ,.....dar   cu  reusite  limitate.

               Ambele  echipe  inotau  pe  teren.

               In  prima  repriza  Chiajna  a fost  peste  Rapid  si  a avut  mai  multe  ocazii  clare.

Citeşte mai mult...
 
Cum poate ramine Rapidul in Liga 1 PDF Imprimare
Sâmbătă, 29 Iunie 2013 15:21

        Giuleştenii n-au apelat la TAS, dar au ajuns tot la mîna elveţienilor. Alb-vişiniii rămîn în Liga 1 dacă "şepcile roşii" se salvează.

                

      Alb-vişiniii sînt în aceste zile cu ochii spre Tribunalul Sportiv de la Lausanne. Deşi se părea că nu mai au nici o şansă de a rămîne în Liga 1, rapidiştii au primit zilele trecute o veste bună din partea lui Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1124 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home