Total Media News

Total Media News
TREI NOI ANTRENORI, LA ECHIPELE NATIONALE DE TINERET si DE JUNIORI PDF Imprimare
Marţi, 20 August 2013 17:52

       Azi, 20 august a.c., au fost numiți trei noi antrenori principali ai unor echipe naționale ale României.

                                                           

       Astfel, Bogdan Stelea îi urmează lui Emil Săndoi în calitate de antrenor principal al reprezentativei de tineret Under 21.

      Constantin Gâlcă e noul antrenor al echipei naționale Under 17 (jucători născuți în 1997), în timp ce Ion Dumitru a fost confirmat la cârma naționalei Under 18 (jucători născuți în 1996).

        Federația Română de Fotbal le dorește tuturor mult succes!

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Peste 30 de fani rapidişti au intrat în greva foamei PDF Imprimare
Miercuri, 07 August 2013 21:02

      "E ultima soluţie. Ne-au adus la disperare federaţia şi liga"

 

     Peste 30 de suporteri ai FC Rapid au intrat, miercuri, la ora 18.00, în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi spun că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona conducerile FRF şi LPF, vinovate în opinia lor de retrogradarea formaţiei favorite.

                      

     Suporterii şi-au instalat un cort pe zona gazonată de lângă terenul de joc al arenei, în apropierea intrării la vestiare. Ei şi-au adus rezerve de apă şi au afişat bannere pe care scrie: "Dincolo de Rapid nu există viaţă", "Mereu ne-aţi lovit, inimile noastre rămân lângă Rapid", "Ne-aţi plimbat din A în B să vă faceţi poftele", "Chiar de inima ne doare, rapidişti în continuare". Totodată, ei au arborat pe cort un banner cu portretul actorului Florian Pittiş, cunoscut suporter rapidist, decedat în 2007.

Citeşte mai mult...
 
Ultimul antrenament al echipei giuleştene înaintea derbiului va fi deschis suporterilor PDF Imprimare
Joi, 01 August 2013 15:28
        FC Rapid București anunță reprezentanții presei din România, că vineri cu începere de la ora 18:30 la stadionul Giulești - "Valentin Stănescu" va avea loc conferința de presă înaintea jocului din campionat, contând pentru etapa a III-a.
                                                                 
        După conferința de presă, suporterii vor avea posibilitatea să le transmită jucătorilor înverșunarea, ambiția, pasiunea, curajul și încrederea! Fanii echipei noastre au șansa să le explice tinerilor jucători ce înseamnă mândria de a fi rapidist!
 
       Vino la antrenamentul public de pe Stadionul Giulesti, vineri, de la ora 18:45 și pregătește-ti echipa de luptă! Participă la evenimentele menite sa apropie Rapidul de rapidiști și rapidiștii de Rapid!
Citeşte mai mult...
 
FC Arges Pitesti este in moarte clinica PDF Imprimare
Miercuri, 07 August 2013 12:01

       Una dintre grupările importante ale fotbalului românesc nu are bani să se înscrie în liga secundă.

                     

      Gruparea din Trivale împlineşte azi 60 de existenţă. Cu toate acestea, nimeni din fotbalul argeşean nu sărbătoreşte. 

      "Alb-violeţii", care au pierdut susţinerea financiară a lui Andrei Penescu şi nu au primit fondurile necesare înscrierii în liga secundă din partea autorităţilor locale, nu au putut oferi garanţiile cerute de FRF şi nu a fost programată în campionat.

    Aproape toţi jucătorii au plecat de la echipă, unii dintre ei ajungând la gruparea SCM Argeşul Piteşti, care evoluează în liga a treia, echipă care doreşte să preia palmaresul şi culorile clubului-fanion al oraşului, după ce FC Argeş va intra oficial în faliment. 

Citeşte mai mult...
 
Reporterii ProSport si ProTV, agresati in Macedonia de "Gorilele" lui Meme Stoica PDF Imprimare
Luni, 22 Iulie 2013 20:04
 

           După acest incident Steaua a decis să blocheze accesul tuturor reprezentanţilor mass-media la antrenamentul echipei.


            

       Steaua a plecat la Skopje cu trei agenţi de pază ai firmei SAS. Reporterii ProSport şi ProTV au încercat să vizioneze antrenamentul Stelei, însă au fost întâmpinaţi cu violenţă de agenţii asmuţiţi de Mihai Stoica asupra lor.

            În timp ce reporterii erau agresaţi fizic, Mihai Stoica înjura golăneşte. Cea mai şifonată a ieşit Alexandra Tănăsescu, reprezentanta PRO TV-ului. Managerul Stelei a început s-o înjure, iar bodyguarzii au sărit să-i smulgă telefonul din mână.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1123 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home