Total Media News

Total Media News
KIA Sportage este „Cel mai 4X4” SUV din România PDF Imprimare
Vineri, 13 Iunie 2014 20:17

        Modelul KIA Sportage, comercializat în România de KIA Romauto, și-a dovedit calitățile în cadrul concursului „Cel mai 4X4” obținânt titlul de „Cel mai 4X4 SUV din România”.

                     

     Modelul poate fi achiziționat din rețeaua de dealeri KIA cu prețuri cuprinse între 15.891euro și 24.864 euro (TVA si contravaloarea primei de casare incluse).

     Juriul competiției „Cel mai 4X4”, format din jurnaliști cu renume în presa românească, a decis că SUV-ul KIA Sportage este cel mai performant din segmentul său.

     După o competiție acerbă, în care automobilele aliniate la start au parcurs atât probe on-road cât și off-road pe șoselele și drumurile neamenajate din zona Mateiaș - Lerești, Sportage a adunat cele mai multe puncte, dovedindu-și superioritatea. Este pentru prima dată când un model KIA triumfă în cadrul acestei competiții ajunsă la cea de-a XIII-a ediție.

Citeşte mai mult...
 
Carpathian Tour 2015 PDF Imprimare
Duminică, 08 Martie 2015 12:31

 

             

                              

Carpathian Tour revine în 2015 cu noi provocări pentru împătimiţii ciclismului de interior. De data aceasta vă oferă 4 dintre cele mai spectaculoase trasee ale ţării, 4 ore antrenante şi diferite alături de 3 Master Instructori Internaţionali: Martina Bravena din Cehia, Andrei Penu din România şi invitatul special de anul acesta Arnau Canet din Spania.

În completarea celor 4 ore de pedalat veţi avea posibilitatea să participaţi la unul dintre cele mai interesante workshop-uri din sistemul educaţional Schwinn: CYCLING AND NUTRITION împreună cu invitatul special din Spania, Arnau Canet.

 

Citeşte mai mult...
 
EXPO INTER CARS 2014 PDF Imprimare
Marţi, 10 Iunie 2014 10:36
    Profesioniștii din sfera auto se întâlnesc în perioada 14-15 iunie, la Brașov Business Park, în cadrul Expo Inter Cars, prima expoziție dedicată pieței auto aftermarket din România. 
 
 
    
        
     Ajuns la a patra ediție, evenimentul revine mai incendiar și mai spectaculos ca niciodată, reunind nu mai puțin de 4000 de specialiști din domeniu. Vor fi prezenți cei mai mari producători de piese auto din  lume, precum Bosch, Castrol, Comma, Valeo, TRW, LUK, Delphi, ZF, Mahle, Contitech și mulți alții. 
 
    Pe parcursul celor două zile, invitaţii îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele cu ajutorul trainingurilor specializate. La capitolul ”distracţii” sunt incluse concursurile de aptitudini cu premii surpriză, experienţa unică de a străbate un labirint misterios, cascadoriile cu motociclete şi concertele susţinute de Dj Sava şi Raluka, Trupa V.O.XX din Bulgaria şi Zdob&Zdub. Piscina Paradisului Acvatic va fi locația petrecerii VIP 
Inter Cars, unde invitații vor avea parte de demonstrații cu flăcări și laser, cocktail-uri și show-ul de bartending realizat de Luca Valentin. 
Citeşte mai mult...
 
1.000 de angajati sunt dati disponibilizati de la o firma, fara sa le dea salarii compensatorii PDF Imprimare
Miercuri, 30 Octombrie 2013 15:41

          Peste 1.000 de salariati de la o firma din Bacau detinuta de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu vor fi disponibilizati colectiv, potrivit unui document depus la Inspectoratul Teritorial de Munca, fara ca vreunul dintre angajati sa primeasca salarii compensatorii.

 

      Societatea Tehnostrade SRL Bacau, una dintre cele mai mari firme de constructii si reabilitari de drumuri din Romania, a anuntat disponibilizarea a 1.017 angajati din cei 1.140 de salariati pe care firma ii are in prezent.

  Trimiterea in somaj a salariatilor de la firma al carei actionar majoritar este Dorinel Umbrarescu se va face pe data de 7 decembrie 2013, fara a se sti daca acestia vor mai fi rechemati la munca dupa incheierea sezonului rece.

    "In documentul depus la Inspectoratul de Munca prin care se anunta disponibilizarea angajatilor administratorul societatii invoca probleme economice ale firmei.

    Niciunul dintre salariatii trimisi in somaj nu va beneficia de salarii compensatorii", a declarat purtatorul de cuvant al ITM Bacau, Dan Buftea, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Sport Forum, o necesitate pentru sportul romanesc PDF Imprimare
Marţi, 03 Martie 2015 20:58

 

                       

 

    Peste 170 de participanti, printre care conducatorii a 45 de federatii nationale sportive, olimpice si neolimpice, si opt invitati de marca de la structuri similare din Europa si de la Asociatia Comitetelor Olimpice Europe (EOC), s-au reunit la Cheile Gradistei, la Sport Forum,  evenimentul organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

    Timp de doua zile, 20 de vorbitori au tinut prelegeri din diferite domenii, de la management, marketing, finantare in sport, tehnici de pregatire sportiva si anti-doping, pana la social media si comunicare in miscarea sportiva.Parerea unanima a fost ca reuniunea de la Cheile Gradistei a fost o reusita nu numai pentru ca toti cei prezenti au avut cate ceva de invatat din experientele impartasite in plen de vorbitori, dar si pentru ca Sport Forum le-a dat posibilitatea conducatorilor sportului romanesc sa petreaca impreuna cateva zile minunate intr-un cadru de vis.

   George Boroi, presedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, a sintetizat in cateva fraze atmosfera de la Cheile Gradistei: “Nu s-a mai intamplat demult asa ceva si a fost o bucurie ca atatia prieteni dragi ne-am adunat in acelasi loc dupa foarte multa vreme. Pe majoritatea participantilor ii cunosc de-o viata, dar am avut placerea sa pot sta de vorba si sa cunosc mai bine presedinti de federatii pe care ii stiam doar din vedere. La astfel de reuniuni oamenii vorbesc deschis atat depre problemele lor cat si despre reusite, iar marele castig este legatura puternica inter-umana care se creeaza”.

  Printre  cei 45 conducatori de  federatii nationale  sportive  s-a  numarat si  Presedintele Federatiei de Karate, domnul Octavian Amzulescu.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 970 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home