Total Media News

Total Media News
Trei zile până la falimentul Greciei PDF Imprimare
Joi, 09 Februarie 2012 08:57

Autorităţile de la Atena mai au doar trei zile pentru a-şi rezolva problemele, altfel ţara intră în faliment, spun experţii Deutsche Bank.

            


Numărătoarea inversă pentru economia Greciei se apropie de final.

Citeşte mai mult...
 
MRU: Orice marire de salariu inseamna o taxa in plus pentru privati PDF Imprimare
Marţi, 05 Noiembrie 2013 19:46

        Mihai-Razvan Ungureanu: “Marirea de salarii ascunde de fapt o crestere de costuri suportate de noi. Va fi o lovitura drastica pentru angajatori, iar diferenta de salariu va fi prea putin simtita de angajati. Exista o singura strategie a USL-ului, aceea de a creste taxele pentru a acoperi pomenile electorale, si in niciun caz de reducere a lor pentru a atrage investitiile si de a contribui la cresterea economica a Romaniei pe termen lung.”

 

    In urma negocierilor cu Fondul Monetar International, Guvernul Romaniei a decis majorarea salariului minim la 850 de lei de la 1 ianuarie si 900 de lei de la 1 iulie.

    „Pentru firmele angajatoare, orice marire de salariu inseamna o taxa in plus pentru acestia. De asemenea, orice marire de taxe se transfera in preturi. O crestere a salariului minim acum va duce implicit la o cerere mai mare de bani pentru plata acestor salarii, ceea ce va duce implicit la o crestere a inflatiei si a numarului de someri. Singura solutie ar fi reducerea taxelor pentru cei aflati in competitie pentru salariul minim: scutire de la plata impozitului pe profit, un CAS mai mic, sau plata unui TVA mai redus. Cresterea salariului minim nu atrage investitiile. Reducerea taxelor da. Investitiile vin cu locuri de munca si aduc profit”, a declarat Mihai-Razvan Ungureanu, Presedinte FORTA CIVICA (FC).

Citeşte mai mult...
 
Wings for Life World Run in Romania - O mare actiune CARITABILA PDF Imprimare
Marţi, 10 Martie 2015 10:24

                              

       

   Astazi   in   Sala Amfiteatru a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman   a  avut   loc conferinta de presa care anunta cea de a doua editie a Wings for Life World Run in Romania.

La conferinta de presa au  fost  prezenti ambasadorii Wings for Life World Run in Romania: Mihaela Radulescu, George Balta, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Andrei Rosu, Paul Dicu, Alexandru Corneschi si Daniel Pisica.  Invitat special: Alin Petrache, presedintele COSR.

Ei au  povestit  despre Wings for Life World Run, cel mai mare eveniment de alergare din lume si cum se antreneaza deja pentru acest proiect.

     


Citeşte mai mult...
 
ISUZU D-MAX, numit „Cel mai 4X4” Pick-Up din România PDF Imprimare
Luni, 16 Iunie 2014 15:35

 

                  

 Modelul ISUZU D-MAX, comercializat în România de Isuzu Rom Auto, a obținut premiul

                                             „Cel mai 4X4 Pick-Up”

 

   în cadrul competiției „Cel mai 4x4” organizată cu câteva zile în urmă. Acesta este al doilea premiu obținut de modelul Isuzu în istoria acestei competiții ajunsă la cea de-a XIII-a ediție. Clienții pot comanda în acest moment D-Max, grație unei oferte, cu un preț minim de 20.841 euro (TVA si contravaloarea primei de casare incluse).

Juriul competiției „Cel mai 4X4”, format din jurnaliști cu experiență, a decis că modelul ISUZU D-MAX este cel mai performant din segmentul Pick-Up. Principalele atuuri ale vehiculului sunt robustețea, durabilitatea și capacitatea de transport, în timp ce prețul îl plasează printre cele mai bune oferte de pe piața românească.

 

„Alegerea lui ISUZU D-Max drept «Cel mai 4X4 Pick-Up din România» este o încununare a calităților grație cărora acest model s-a impus la nivel mondial ca unul dintre cele mai bune vehicule din segment.

 

D-MAX este un vehicul care își îndeplinește atribuțiile în orice condiții de drum. Noul motor diesel de 2.5 litri cu sistem de supraalimentare în două trepte (bi-turbo) realizează cel mai bun consum din clasă: 7,4 l/100km.

Citeşte mai mult...
 
Premierul Victor Ponta a prezentat, luni seara, REZULTATELE NEGOCIERILOR PDF Imprimare
Luni, 04 Noiembrie 2013 20:24

           Premierul Victor Ponta a prezentat, luni seară, REZULTATELE NEGOCIERILOR ce au avut loc în cursul zilei de astăzi între Guvern şi FMI.


                                                

     Printre acestea se numără, majorarea salariului minim brut anul viitor în două etape, respectiv de la 800 lei, în prezent, la 850 lei începând cu 1 ianuarie şi la 900 lei de la 1 iulie. Vor fi operate şi creşteri salariale individuale, dar nu pentru toţi bugetarii, ci ţintit pe profesori debutanţi şi medici rezidenţi. De asemenea, Guvernul va introduce o acciză de 7 eurocenţi la litrul de carburant, fie benzină, fie motorină, banii astfel colectaţi urmând să fie vărsaţi într-un fond special destinat investiţiilor în infrastructura rutieră.

REZULTATELE NEGOCIERILOR DINTRE GUVERN ŞI FMI:

- Salariul minim brut va fi majorat în etape la 900 lei, majorări salariale doar la unii bugetari

Citeşte mai mult...
 


Pagina 969 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home