Total Media News

Total Media News
Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, sarbatorita a doua oara de COSR PDF Imprimare
Luni, 06 Aprilie 2015 19:42

 

                                

    Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a sarbatorit pentru a doua oara Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, zi care se celebreaza in fiecare an pe 6 aprilie,in cadrul unui eveniment organizat la Casa Olimpica.          

     Alaturi de Alin Petrache, presedintele COSR, medaliatele olimpice Laura Badea, Violeta Beclea, Ionela Tirlea si alte personalitati de la COSR au participat elevi de la Colegiul „Ion Creanga” (clasa a XII-a) si de la Scoala Sfanta Treime (clasa a V-a). 

    Dupa vizita la Muzeul Olimpic, intr-o atmosfera vesela si destinsa, elevii celor doua scoli au stat de vorba cu presedintele COSR si cele trei medaliate olimpice in Sala Amfiteatru a Casei Olimpice, dupa intonarea imnurilor Olimpic si al Romaniei.

    „Dragi copii trebuie sa faceti sport tot timpul, chiar daca nu de performanta”, a fost mesajul transmis de Alin Petrache celor prezenti. „Pe langa sanatatea fizica la care contribuie indiscutabil, sportul te pregateste pentru viata, pentru o mai buna integrare in societate, iti dezvolta spiritul de echipa si in acelasi timp pe cel competitiv. Va sfatuiesc pe toti nu numai sa nu va scutiti de sport, dar de cate ori aveti ocazia nu ezitati sa faceti miscare. De pilda nu mai luati liftul, urcati pe scari, iar daca vreti sa atingeti marea performanta, sa traiti bucuria de a urca pe un podium de premiere si sa fiti precum cele trei medaliate olimpice de aici de langa mine, tineti-va serios de un program de pregatire sportiva care implica seriozitate si o munca asidua”, a mai spus presedintele COSR.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Academia Rapid – CSA Steaua= 2:0 PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Iunie 2018 18:38

                                        :     Steaua.svg

      Duminica, 3 iunie, incepand cu 20:30, pe Arena Nationala, s-a jucat ultimul joc din cadrul Play Off-ului Ligii a 4-a, Academia Rapid – CSA Steaua.

    Meciul  s-a  terminat  cu  : Academia Rapid – CSA Steaua= 2:0


      Acest joc va stabili campioana Asociatiei  Municipale Bucuresti  si, totodata, reprezentanta la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a.

    În acest moment, Rapid are 3 puncte peste Steaua în clasamentul play-off-ului. CSA este obligată să câștige pentru a o egala pe Academia Rapid, având câștig de cauza grație rezultatului din meciul direct


  Pentru  Academia  Rapid  rmeaza  barajul  ptr.  promovarea  in  Liga  aIIa, iar  ptr.  CSA Steaua    nu  se  stie  ....

 

Citeşte mai mult...
 
Salariile bugetarilor rămân la nivelul din 2013, majorari de pana la 10% doar la profesori debutanti PDF Imprimare
Luni, 11 Noiembrie 2013 11:43

     Cuantumul brut al salariilor de bază şi sporurilor acordate bugetarilor va fi menţinut anul viitor la acelaşi nivel cu luna decembrie 2013, fără să fie aplicată valoarea de referinţă din Legea salarizării unitare, o creştere salarială de până 10% fiind prevăzută doar pentru profesori debutanţi.

                                                           

    Măsura va fi aprobată de Guvern prin ordonanţă de urgenţă şi justificată prin faptul că neaplicarea acesteia ar genera un impact suplimentar asupra asupra deficitului bugetului general consolidat de 4,6% din produsul intern brut, afectând în mod semnificativ sustenabilitatea finanţelor publice.

    Începând cu 1 ianuarie 2014, medicii şi farmaciştii rezidenţi cu un salariu lunar brut mai mic decât 3.000 lei, care nu include drepturile aferente gărzilor efectuate pentru asigurarea continuităţii asistenţei medicale în afara normei legale de muncă şi a programului normal de lucru de la funcţia de bază, beneficiază de o bursă de rezidenţiat în cuantum lunar de 670 lei. Bursa nu face parte din salariul brut, nu este supusă impozitului pe venit şi nu constituie baza de calcul pentru contribuţiile de asigurări sociale de stat, asigurări pentru şomaj,  asigurări sociale de sănătate  sau  pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

 

Citeşte mai mult...
 
Declaraţia Dir. General al FMI, Christine Lagarde, la G-20 de la Mexico City PDF Imprimare
Luni, 27 Februarie 2012 19:10

                                

Dna Christine Lagarde, Managing Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI), a emis următoarea declaraţie astăzi, după încheierea a grupului miniştrilor de finanţe şi de 20 de Banca Centrală de întâlnire guvernatorilor în Mexico City:

 "Aş dori să mulţumesc autorităţilor mexicane pentru gazduire, inclusiv a preşedintelui Felipe Calderón, Finante Secretarul José Antonio Meade şi Banca de Mexic Guvernatorul Agustin Carstens.

Citeşte mai mult...
 
RENAULT şi DACIA: povestea merge mai departe PDF Imprimare
Miercuri, 02 Iulie 2014 18:06

    De la intrarea sa în grupul Renault, în 2 iulie 1999 (data semnării contractului de privatizare), Dacia a devenit un actor major al economiei româneşti.

                                             

   Astăzi, Dacia este cel mai mare exportator al României și compania cu cea mai mare cifră de afaceri din țară.
  La momentul privatizării, Dacia se confrunta cu probleme severe: un aparat industrial uzat, o gamă de produse învechită, absenţa culturii clientului, structură financiară fragilă, capacitate de inovare limitată şi o reţea de furnizori depăşită. Stările angajaţilor Uzinei Dacia, în 1999, alternau de la entuziasm, bucurie şi speranţă, la nelinişte şi incertitudine. Dacia avea să devină o marcă a Grupului Renault.

   Ce urma?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 966 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home