Total Media News

Total Media News
stocarea datelor personale nu mai este permisă de astazi PDF Imprimare
Joi, 04 Septembrie 2014 16:23

   Motivarea  deciziei  prin  care Curtea Constituţională a stabilit că  Legea 82/2012, cunoscută drept Legea „Big Brother”, nu este conformă  legii  fundamentale a fost  publicată astăzi în Monitorul Oficial

        

                                                      

    Toate datele persoale ale clienţilor stocate de furnizorii de telefonie trebuie şterse, iar companiile nu au voie să le mai înregistreze, începând de astăzi. Este efectul invalidării Legii Big Brother, după ce motivarea Curţii Constituţionale a apărut în Monitorul Oficial.

Decizia prin care judecătorii au stabilit neconstituţionalitatea Legii „Big Brother”a fost luată în iulie. 

  Legea prevedea obligativitatea furnizorilor de telefonie fixă şi mobilă şi de internet să reţină timp de 6 luni anumite date ale abonaţilor care să fie trimise, la cerere, autorităţilor din domeniul siguranţei naţionale pentru acţiunile de prevenire, cercetare, descoperire şi urmărire a infracţiunilor grave. 

  Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a invalidat, în 8 aprilie, Directiva 2006/24/EC privind păstrarea datelor de trafic informaţional, cunoscută şi ca Directiva Big Brother.

 

Citeşte mai mult...
 
Taxa de pod de la Fetesti se va putea achita si prin SMS si distribuitorii autorizati PDF Imprimare
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015 10:08

In ce constau modificarile?

Trecerea prin statia de taxare se va efectua pe 3 benzi pe sens, din care benzile 2 si 3 vor fi cu trecere libera fara bariere pentru plata efectuata prin SMS si distribuitorii autorizati si Banda 1 (de la marginea din dreapta) va fi in continuare cu bariera si numai pentru plata cash.

Cand trebuie achitat tariful?

Soferii vor avea posibilitatea sa achite tariful in afara Agentiei de Incasare Fetesti, in avans sau pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii.

 

Citeşte mai mult...
 
TV Lacasuri Ortodoxe - lansarea primei televiziuni interactive on-line din Romania PDF Imprimare
Vineri, 06 Ianuarie 2012 14:59

Programul de televiziune Lacasuri Ortodoxe este astazi lansat, exact in vremea in care aniversam deschiderea platformei web, gandindu-ne la cel de-al 5-lea an de performanta, amintit in spoturile noastre publicitare.

Din cate stiti, si poate ca trebuie sa reamintim, Lacasuri Ortodoxe a inceput sa fie vizibil pentru vizitatori o data cu Nasterea Domnului, in anul 2007, fiind singura agentie de stiri religioasa ortodoxa la acea ora.


                              

                                      

Cu bucurie, declaram deschisa oficial TV Lacasuri Ortodoxe, prin care dorim sa aducem in casele credinciosilor ortodocsi - de acum si pe cale video - ceea ce de atatia ani de zile le ofeream prin paginile web si prin paginile scrise ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Din cate ati vazut, pentru ca aceasta lansare sa fie posibila, a fost nevoie de ceva timp, pentru a atige anumiti parametri optimi.

O televiziune presupune indeplinirea mai multor criterii, atat tehnice, cat mai ales legate de linia de productie si continut - deja testata- de un target bine definit si, in cazul nostru, de un numar de vizitatori de start. Am hotarat deci sa incepem, intr-o altfel de ordine decat cea obisnuita pentru romani, dar deloc noua celor mai mari trusturi din strainatate, si anume prin asigurarea traficului de start, investind pentru aceasta timp de peste 4 ani de zile.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului a cerut CNA sporirea stirilor sportive la TV si Radio PDF Imprimare
Marţi, 20 Octombrie 2015 11:02


                

    Astăzi, 10 octombrie,

    Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a fost prezentă la Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru a înainta o cerere cu privire la sporirea materialelor sportive în grilele de programe. Iniţiativa are ca temei studiile înfricoşătoare cu privire la sănătatea românilor.

   La nivel legislativ, activităţile sportive reprezintă un subiect de interes naţional, statut reglementat în baza Legii nr. 69/2000, a educaţiei fizice și sportului, consolidată în 2009.


Citeşte mai mult...
 
Barack Obama a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii PDF Imprimare
Joi, 08 Noiembrie 2012 07:59

 

 

                                     Barack Obama 

               a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii.

 

       Barack Hussein Obama al II-lea (pronunție în limba engleză /bəˈɹɑːk huˈseɪn oʊˈbɑːmə/;n. 4 august 1961, Honolulu, Hawaii, fiul lui Barack Hussein Obama, Sr.—născut în provincia kenyană Nyanza, de etnie luo—și al lui Ann Dunham—născută în Wichita, Kansas ) este al 44-lea Președinte al Statelor Unite (primul afro-american ales în această funcție), în urma alegerilor prezidențiale din 4 noiembrie 2008, alături de Joe Biden ca vicepreședinte.

                                  

     A fost învestit în funcție la 20 ianuarie 2009 și l-a înlocuit pe predecesorul său George W. Bush. Conform prognozelor preliminare de televiziune, el a câștigat și alegerile din 6 noembrie 2012, rămânând (foarte probabil) astfel în funcție pentru încă 4 ani.

 

   

Citeşte mai mult...
 


Pagina 928 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home