Total Media News

Total Media News
Volvo Trucks – primul producător care oferă tracţiune integrală automată PDF Imprimare
Joi, 14 Mai 2015 13:54
                        
     Noul Sistem de Control Automat al Tracţiunii de la Volvo Trucks acţionează în timpul mişcării camionului, activând automat puntea motoare faţă, dacă apare riscul împotmolirii. Şoferul se bucură de manevrabilitatea îmbunătăţită, iar proprietarul de economia de combustibil şi de o uzură mai redusă a camionului.
    Volvo Trucks este şi primul producător de autocamioane din lume care oferă cuplare automată pentru transmisia integrală la camioanele de construcţii. Noul Sistem de Control Automat al Tracţiunii activează tracţiunea roţilor de pe puntea din faţă dacă roţile din spate pierd aderenţa pe teren alunecos sau afânat.

    „Mulţi şoferi cuplează tracţiunea faţă sau blochează diferenţialul cu mult timp înainte de a ajunge pe teren dificil, pentru a evita riscul de a se împotmoli. Sistemul de control automat al tracţiunii de la Volvo cuplează tracţiunea pe roţile din faţă când autocamionul este în mişcare, doar pentru intervalul scurt de timp în care este necesar", spune Jonas Odermalm, managerul Volvo Trucks pentru segmentul de construcţii.

 

Citeşte mai mult...
 
Venituri de peste 200 milioane euro pentru World Rugby PDF Imprimare
Luni, 02 Noiembrie 2015 16:56

   In  SPORT, si  din  SPORT   se  pot  face  BANI , si nu  maruntis , ci                        BANI  MULTI !!

            

   

    Bernard Lapasset, președintele World Rugby, forul conducător al sportului cu balonul oval la nivel global, a anunțat că ediția 2015 a Cupei Mondiale  v-a genera venituri de 150 milioane lire sterline (210 milioane euro) pentru organizația sa.


   " RWC 2015 declared biggest and best tournament to date

World Rugby declare England 2015 the biggest and best Rugby World Cup ever with record attendances, reach and competitiveness.

 

Citeşte mai mult...
 
Renumitul medic oncolog german Dr. Fabian Fehlauer vine pe 17 ianuarie la București Citeste mai mul PDF Imprimare
Duminică, 08 Ianuarie 2012 12:23
 

Românii care intenționează să efectueze o consultație medicală pentru prevenirea sau tratarea cancerului, pot beneficia în luna ianuarie de expertiza renumitului doctor Fabian Fehlauer. Cunoscutul oncolog german va fi prezent între 17 si 19 ianuarie la București pentru a examina pacienții din România, în cadrul unui proiect mai amplu de colaborare româno-germană în medicina cancerului.

Consultațiile vor avea loc la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București.

 

      

              

 

Românii care intenționează să efectueze o consultație medicală pentru prevenirea sau tratarea cancerului, pot beneficia în luna ianuarie de expertiza renumitului doctor Fabian Fehlauer. Cunoscutul oncolog german va fi prezent între 17 si 19 ianuarie la București pentru a examina pacienții din România, în cadrul unui proiect mai amplu de colaborare româno-germană în medicina cancerului. Consultațiile vor avea loc la Centrul Oncologic de Tratament Hamburg din București.

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Rapid - 21.07.2019 PDF Imprimare
Duminică, 21 Iulie 2019 16:29

                              Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni stând jos

    Rapid si-a prezentat astazi cele 8 noi achizitii, in prezenta presedintelui clubului, Ovidiu Burca, a antrenorului Daniel Pancu, si a ofiterului de presa, Lucian Ionescu. Cu ocazia prezentarii celor 8 noi jucatori cu care giulestenii vor ataca Liga 1,
    Rapidul si-a prezentat si noul echipament, oferit de sponsorul tehnic " Macron". Aceasta firma, a asigurat clubul Rapid de faptul ca va beneficia de o linie unica de echipament. Totodata, noile achizitii au fost asigurate ca vor avea parte de tot suportul necesar in drumul spre Liga 1.
    Pentru giulesteni, urmeaza meciul de prezentare luni ora 18.00, impotriva Hapoel Haifa, pe stadionul Regie, iar pe 3 August va debuta contra Farului Constanta.
    Daniel Pancu: " Fotbalul expus de mine e bazat pe viteza, energie, elan, spirit ofensiv, filozofie conforma Rapidului. Ma declar multumit de campania de transferuri."
*
Citeşte mai mult...
 
Obama: Este necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari PDF Imprimare
Duminică, 11 Noiembrie 2012 16:25

           Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat în primul discurs de la Casa Albă după realegere sa că este absolut necesar ca americanii "cei mai bogaţi să plătească impozite puţin mai mari", în scopul ajungerii la scăderea deficitului bugetar.


      "Americanii au votat pentru lucruri concrete precum locuri de muncă, nu pentru politicianism", a declarat Obama, anunţând că îi va invita la discuţii pe liderii grupurilor republican şi democrat din Congresul Statelor Unite.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 926 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home