Total Media News

Total Media News
Stadionul Arena Națională nu a obținut autorizație de securitate la incendiu PDF Imprimare
Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 17:47


                                

   

      Se suspendă meciurile pe National Arena

 

       AVÂND ÎN VEDERE programarea inițială a jocul dintre FC Steaua București și FC Botoșani din etapa a XVII-a a sezonului regular al ediției 2015/2016 pentru data de 8 noiembrie 2015, ora 20:30 pe stadionul Arena Națională din București

   AVÂND ÎN VEDERE adresa emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Națională nu a obținut autorizație de securitate la incendiu

 

 

AVÂND ÎN VEDERE adresa emisă de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București către FC Steaua București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că nu își asumă răspunderea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul partidelor desfășurate pe Stadionul Național Arena până la remedierea situației

AVÂND ÎN VEDERE solicitarea transmisă de FC Steaua București către LPF privind disputarea jocului cu FC Botoșani pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, precum și acordul exprimat de proprietarul stadionului din Cluj pentru disputarea jocului pe acest stadion

AVÂND ÎN VEDERE dispozițiile art. 12 alin. (1) din ROAF - ”Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forță majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”

LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, reprezentată legal de Justin Ștefan în calitate de Secretar General, în baza dispozițiilor art. 12 alin. (1) din ROAF, dispune schimbarea stadionului și a localității de disputare a jocului dintre FC Steaua București și FC Botoșani, în sensul desfășurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua și ora de începere a jocului rămânând neschimbate.

 

Citeşte mai mult...
 
ECONOMIE Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2012-2014: Majorarea pensiilor, angajarile in sistemul public, acordarea tichetelor de masa si a primelor, blocate pana in 2014 PDF Imprimare
Joi, 11 August 2011 16:44

Guvernul va sista pana in anul 2014 acordarea tichetelor de masa, cadou si de vacanta pentru angajatii din institutiile publice, prevede Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2012-2014, adoptata miercuri de Executiv, potrivit Mediafax. Politica de blocare a angajarilor in sistemul public, prin ocuparea unui singur post din sapte vacantate, va fi mentinuta atat anul viitor, dar si in 2013, tot pana in anul 2014.

Citeşte mai mult...
 
ASPECTE ALE SCHIMBARILOR DEMOGRAFICE LA RECENSAMANTUL POPULATIEI SI AL LOCUINTELOR DIN 2011 PDF Imprimare
Marţi, 23 Septembrie 2014 10:37

    Recensamantul reprezinta o necesitate obiectiva, oferindu-ne informatii esentiale despre cati suntem, cum traim si cu ce ne ocupam zilnic.

 

 

 

    Acesta este sursa primordiala de date detaliate referitoare la marimea, distributia si compozitia populatiei. RPL 2011 a fost primul din Romania aliniat complet la cerintele UE, introducandu-se pentru prima data identificatorul de persoana, conceptul de resedinta de minim 12 luni pe teritoriul tarii si metode de colectare indirecta a datelor.

    Toate aceste lucruri au asigurat completitudinea si corectitudinea informatiilor.Lucrarea cuprinde aspecte privind modul de desfasurare al recensamantului in Romania, statistici privind evolutia populatiei la nivel demografic, etnic, lingvistic, starea socioeconomica a rezidentilor, nivelul de educatie si cateva aspecte importante privind numarul si caracteristicile gospodariilor. RPL 2011 aduce ca noutate masurarea numarului de persoane absolvente de stu dii masterale si doctorale din Romania.Evolutia demografica a Romaniei din ultimii 20 ani este descrisa de o scadere a numarului populatiei rezidente, generata de valorile negative ale sporului natural si ale soldului negativ al migratiei externe.

    Populatia feminina continua sa fie predominanta, un numar de 947 de barbati revenind la 1000 de femei. La nivelul mediilor de rezidenta, populatia din municipii si orase reprezinta 54% din totalul populatiei rezidente, dar a scazut din 1992 pana in zilele noastre intr-un ritm mai alert decat cea din mediul rural. Distributia teritoriala a populatiei rezidente releva faptul ca primele trei cele mai populate judete sunt, in ordine descrescatoare, Iasi, Prahova si Cluj.

 

Citeşte mai mult...
 
MAE condamnă atacul terorist de la Tel Aviv. PDF Imprimare
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 17:56

          Niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului

 

               Secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc, a declarat că niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului terorist care a avut loc astăzi la Tel Aviv.

 

            "MAE condamnă atentatul terorist care a avut loc în urmă cu aproximativ o oră la Tel Aviv şi îşi exprimă regretul pentru victimele acestuia. Din informaţiile pe care le avem până la această oră, nu există cetăţeni români printre victime", a spus Cazanciuc, într-o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 
Analiza Piata Auto dupa primele 4 luni din 2015 PDF Imprimare
Marţi, 19 Mai 2015 11:40

                                  

 

     Pe ansamblul pieţei livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale), au inregistrat în primele patru luni ale anului 2015 o creștere de 16,5% faţă de aceeași perioadă a anului trecut. In interiorul acestei creșteri, avem autoturismele cu o creștere de 15,7%.
     Si pe plan european observăm o evoluție pozitivă la acest început de an, în care evoluția segmentului de autoturisme în principalele țări înregistrează creșteri importante (Franța +5,6%, Germania +6,4%, Italia +16,2%, UK +6,4%).
     In continuare, vânzările pe piața din România sunt susţinute de achiziţiile realizate de către persoanele juridice, ponderea acestora din total fiind în primele 4 luni din 2015, de 88%, efectul de așteptare pe care l-a indus până acum în piață întârzierea Programului „Rabla”, fiind evident. Acest lucru se va vedea în următoarele 2-3 luni când este de așteptat ca raportul dintre cele două categorii să se echilibreze într-o oarecare măsură.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 924 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home