Total Media News

Total Media News
Aerul conditionat din masina PDF Imprimare
Miercuri, 17 Iunie 2015 08:57

 

                       

 

    Odata cu incalzirea vremii, folosim tot mai des sistemul de cllmatizare din masina, insa o unitate disfunctionaia poate afecta sanatatea, asa ca Intretinerea sistematica este foarte importanta.

  Multi soferi s-au confruntat cu problema mirosu-lui neplacut din habitaclu dupa ce au pornit sis­temul de climatizare dupa o pauza mai lunga. Motivul este condensul format in sistem pe  timpul iernii, care devine un adevarat focar de infectii din cauza bacteriilor ce se dezvolta in el. Pe langa mirosurile neplacute, agentii patogeni pot periclita si sanatatea pasagerilor.

   Pentru a evita acest pericol, este utila pornirea aerului conditionat o data la doua saptamani chiar si in perioada in care nu este folosit din cauza frigului de afara. Aceasta metoda insa nu poate inlocui curatarea anuala.

    Primul pas este verificarea si, daca este necesar, schimbarea filtrului de polen. Cel mai bun dintre instrumentele de curatare comercializate este spray-ul cu gaz.

Citeşte mai mult...
 
Ministerul de Finanţe pierde un proces intentat de o firmă din România. PDF Imprimare
Vineri, 07 Octombrie 2011 16:21

       Siemens IT Solutions and Services, reprezentaţi de avocaţii de la bpv Grigorescu Ştefănică, câştigă arbitrajul împotriva Ministerului Finanţelor Publice şi Oficiului de Plăţi şi Contractare Phare.

   Ministerul de Finanţe va achita aproximativ 3 milioane de euro diviziei de IT a Siemens, reprezentând parte din preţul contractului, precum şidaune, dobânzi şi cheltuieli de judecată.

Citeşte mai mult...
 
Obama: Intelegerea fiscala nu este de ajuns PDF Imprimare
Miercuri, 02 Ianuarie 2013 15:56

       Înţelegerea fiscală încheiată marţi noapte de congressmenii americani reprezintă cu siguranţă o victorie pentru Obama. 

     Aceasta include câteva dintre punctele-cheie ale platformei electorale pe baza căreia Obama a câştigat un nou mandat ca preşedinte al SUA, însă măsurile nu sunt pe cât de ferme şi-ar fi dorit preşedintele democrat. 

„Graţie voturilor democraţilor şi ale republicanilor din Congres, voi semna o lege care majorează taxele pentru cei mai bogaţi americani, adică 2% din populaţie”, a spus Obama. 

Citeşte mai mult...
 
Standard & Poor a scazut ratingul Frantei PDF Imprimare
Vineri, 13 Ianuarie 2012 21:53

Conform   Reuters -

Standard & Poor a  revizuit  vineri  ratingurile de credit pentru Franţa şi alte câteva ţări din zona euro, dar mai pentru  Germania de rating triplu-A  neschimbate.

 

Comentariu: SAMARJIT Shankar, Managing Director, Global Markets, BNY Mellon, BOSTON  :

"A fost perceput pentru câteva săptămâni, dar piaţa astat într-un fel  de  automulţumire în timpul sărbătorilor, şi noul an a început cu un salt în apetitului pentru risc, mulţumită în parte de  bunele  licitatii spaniole.

 Dar licitatiile  italiane  ne-a adus înapoi la pământ iar acum ne confruntăm cu spectrul de downgrade în continuare toate fluxurile arată în mod clar cele mai multe cereri este de Trezoreria SUA, JGBs şi obligaţiuni elveţian.

Majoritatea managerilor prefera sa  plaseze  banii   intr-un mod  foarte sigur, iar  întreaga regiune zona euro este în curs de suspiciune.

  Am  inceput  sa  vedem  mari  portofolii izolate manegariate  in zona euro  şi să caute în alte  parti  .

Ei pot lua  acum  bani la  preturi    reduse, dar  tarile  din  Europa nu merg  împreună   in  aceste  actiuni.. "

 

                           

RICHARD DRIVER, CAXTON FX

"We all knew S&P was going to get its axe out but it has come a little sooner than expected and it only reinforces our bearish view on the single currency.

Citeşte mai mult...
 
Rovana Plumb a declarat că salariul minim pe economie va creşte cu peste 8% de la începutul lui 2015 PDF Imprimare
Luni, 06 Octombrie 2014 14:25

      Rovana Plumb, a declarat că salariul minim pe economie va creşte cu peste 8% de la începutul anului viitor, astfel că acesta va ajunge la un brut de 975 de lei, ceea ce reprezintă un plus de 75 de lei.

                     

 

    Tot în 2015, salariul minim ar urma să crească și de la 1 iulie, până la suma de peste 1.000 de lei brut, pentru ca până la finele anului 2016, acesta să ajungă la  1.200 de lei, potrivit unor prognoze citate de romaniatv.net.

    Tot de la 1 ianuarie ar urma să crească și pensiile. Premierul Victor Ponta a anunțat că de la acea dată, Guvernul are în vedere indexarea pensiilor mici cu până la 5 procente.Valoarea punctului de pensie a crescut cu aproape 30 de lei de la începutul acestui an, iar în prezent este de 790 de lei.

    Și la începutul anului 2014, pensiile au fost majorate, cu un procent de 3,76%.Creșterea salariului minim pe economie va aduce și o creștere a amenzilor de circulație, astfel că mai mică sancțiune va fi de 195 de lei, iar cea mai mare de 1.950 de lei.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 919 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home