Total Media News

Total Media News
BOC A DEMISIONAT: PDF Imprimare
Luni, 06 Februarie 2012 12:23
 

Am depus mandatul Guvernului pentru a detensiona situaţia politică şi socială din ţară

 

             

 

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia din funcţie.

Citeşte mai mult...
 
STARE DE RAZBOI: Armata nord-coreeana - unda verde pentru lovituri NUCLEARE contra Statelor Unite PDF Imprimare
Joi, 04 Aprilie 2013 15:41

            Armata nord-coreeană a anunţat joi ca a primit aprobarea finală pentru a declanşa operaţiuni militare contra Statelor Unite, inclusiv eventuale lovituri nucleare.

                              

        Într-un comunicat citat de agenţia de presă oficială nord-coreeană KCNA, preluată de AFP, statul major general al armatei declară că informează oficial Washingtonul că ameninţările americane vor fi "zdrobite" prin "mijloacele loviturii nucleare". "Operaţiunea fără milă" a forţelor nord-coreene "a fost definitiv examinată şi ratificată", se spune în comunicat.

        Programul nord-coreean de dezvoltare de arme nucleare şi rachete balistice constituie o "ameninţare în creştere" pentru Statele Unite şi aliaţii lor, a declarat ministrul american al apărării, Chuck Hagel, într-o convorbire telefonică purtată marţi cu omologul său chinez, Chang Wanquan. 

Citeşte mai mult...
 
Anvelopele de iarna PDF Imprimare
Vineri, 30 Octombrie 2015 13:13

            Se apropie iarna   cu  bune  si  cu  obligatii.....
            si trebuiesc puse Anvelopele de iarna................................

           


   Dupa cum probabil bine stiti, odata cu inceperea sezonului de iarna intra in vigoare si ordonanta cu numarul 5 din 2011, sau dupa cum este cunoscuta publicului larg, legea anvelopelor de iarna.

   Exista doua categorii de anvelope ce pot fi montate pe timpul sezonului rece in tara noastra, respectiv anvelope de iarna, sau anvelope all-season, acestea fiind notate cu unul sau doua insemne:

   M + S ("mud and snow" sau noroi si zapada) – pentru anvelope care de regula pot fi montate si iarna – acest insemn este obligatoriu pentru a putea circula legal iarna;
Muntele cu un fulg de nea (langa M + S) – este un marcaj optional, de regula intalnit la anvelopele special proiectate pentru conditii extreme de iarna, in principiu.

 

Citeşte mai mult...
 
Bugetul de stat PDF Imprimare
Vineri, 26 Decembrie 2014 19:32

 

                                            

   Bugetul de stat sau bugetul public este un document, un plan sau o balanță în care se prevăd sumele de bani strânse la dispoziția statului, surse de proveniență a acestora precum și direcțiile lor de utilizare.
   Bugetul de stat, este o componentă de bază a bugetului general consolidat și a finanțelor publice în general. Termenul de buget își are originea în limba latina desemnând un sac cu bani, fiind regăsit cu același sens si în limba franceză, semnificând sau ca pungă sau cufar în care se păstrau obiecte personale sau banii atunci când intreprindea o călatorie. Definirea juridică a bugetului este intâlnită în România, pentru prima dată, în anul 1929, odata cu adoptarea Legii asupra contabilității publice și asupra controlului bugetului și patrimoniului public.

   În derularea procesului bugetar, responsabilitǎțile revin: Parlamentului,Guvernului, Ministerului Economiei și Finanțelor,autoritǎților administrației publice locale, precum și ordonatorilor de credite.

 

Citeşte mai mult...
 
Un băieţel de numai 1 an se luptă să învingă cancerul PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 13:35

Haideti sa incercam sa il ajutam ...... fiecare cum poate ... si cit poate .. !!

 

             

                    

Ma numesc Ionescu Mina Alexandru si am 1 an si 3 luni. Pana pe 22 decembrie 2011 eram un copil ca toti copilasii de varsta mea, iubit si rasfatat. Aceasta data mi-a schimbat destinul. Desi la inceput medicii au crezut ca este vorba de un nefroblastom (o varianta mai usoara de cancer), analizele au aratat ca este vorb...See More

https://www.facebook.com/AlexandruMinaIonescu

http://alexandrumina.blogspot.com/2012/01/ma-numesc-alexandru-si-am-cancer.html

http://www.jurnalul.ro/trup-minte-suflet/peste-jucariile-lui-mina-se-asterne-praful-602616.htm
 


Pagina 904 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home