Total Media News

Total Media News
Sony se retrage din productia de LCD-uri, le va cumpara gata facute PDF Imprimare
Marţi, 27 Decembrie 2011 16:19
 

   Deoarece vanzarile de TV-uri nu au aratat foarte bine pentru SONY in acest an, compania vrea sa se retraga dintr-un parteneriat de productie de panouri in care avea drepturi egale cu Samsung.


    S-LCD este numele companiei, iar cele 50% din actiunile SONY au fost cumparate cu 939 milioane de dolari de catre SAMSUNG, care detinea restul de 50%.

       

   Decizia a fost luata in urma semnarii unui nou parteneriat strategic, prin care SONY va primi in continuare panouri LCD de la S-LCD la preturi preferentiale, compania urmand a se implica activ si in procesele asociate dezvoltarii acestei tehnologii.


SONY spera ca monetizarea acestor actiuni sa ajute la redirectionarea de fonduri, simultan cu eliminarea grijilor si responsabilitatilor asociate cu intretinerea unui centru de productie.



  **   sursa  :

 
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut sa fie demisa Carmen Ionel PDF Imprimare
Duminică, 19 Februarie 2012 10:02

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii, informează Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

                        
                 

Mihai-Răzvan Ungureanu a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii pe care o conduce. În acest context, Carmen Ionel şi-a dat demisia din funcţia de director general al AM POSDRU, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Citeşte mai mult...
 
Indemnizaţiile pentru revoluţionari vor fi acordate doar unor participanti din anumite localitati PDF Imprimare
Marţi, 10 Februarie 2015 14:30

               

    Guvernul nu schimbă poziţia în faţa revoluţionarilor - Indemnizaţii mai iau doar cei din anumite oraşe.

     Indemnizaţiile pentru revoluţionari vor fi acordate doar celor care, la Revoluţie, au participat la acţiuni de stradă în Bucureşti, Timişoara, Caransebeş, Sibiu, Cugir, Lugoj, Târgu-Mureş şi Cluj–Napoca, ceilalţi fiind obligaţi să prezinte documente emise de către Parchet sau să conteste procedura.

      Numărul revoluţionarilor care vor mai primi indemnizaţii, după ultimele modificări operate de Guvern, este estimat să scadă de la peste 20.000 persoane înregistrate în prezent la mai puţin de 5.000 revoluţionari, au declarat surse oficiale.


Citeşte mai mult...
 
O NOUA TARA IN EUROPA PDF Imprimare
Sâmbătă, 18 Mai 2013 21:22

     Intitulat "Catalunia este aproape de independeţă în ciuda Madridului", comentariul lui Bosch arată că ruperea celei mai bogate provincii din Spania şi constituirea sa ca stat independent nu este un obiectiv uşor de atins şi nici nu se poate spune când şi cum anume se va realiza acest lucru.

                     

    Dar, spune acesta, "se poate afirma că drum e deschis, planurile au fost schiţate şi duse la îndeplinire şi, în mod sigur nu mai este cale de întoarcere la vechea dependenţă". Criza economică din Spania alimentează starea de spirit separatistă din Catalunia. Ea îi determină pe catalani să pună problemele lor economice pe seama unui sistem naţional care, în opinia lor, îi obligă să aducă o contribuţie disproporţionată în raport cu restul Spaniei.

Citeşte mai mult...
 
JURID® lansează un nou suport tehnic dedicat mecanicilor auto PDF Imprimare
Marţi, 12 Ianuarie 2016 15:48

JURID®, parte a Federal-Mogul Motorparts, lansează un nou suport tehnic dedicat mecanicilor auto pentru a completa gama de top

a componentelor OE de frânare

 

                          


      Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a anunţat astăzi noile materiale de asistenţă tehnică de la Jurid®, expertul său european în sisteme de frânare. Suportul furnizează o gamă de instrumente care îi ajută pe mecanicii auto să beneficieze la maxim de gama de produse de frânare originale ale companiei, incluzând sfaturi tehnice, ghiduri de instalare şi grafice cu indicatorii de avarii, care vin în sprijinul mecanicilor şi oferă răspunsuri la problemele obişnuite.

     Suportul tehnic Jurid®, completează gama de produse de frânare OE, furnizând soluţii pentru problemele obişnuite de instalare în cazul aplicaţiilor cu probleme specifice modelelor de autoturisme, cum ar fi Ford C-Max, Renault Megane, Toyota Rav 4, Citroen DS4, Alfa Romeo Mito şi VW Passat. Prin intermediul materialelor de asitenţă tehnică, mecanicii primesc informaţii despre cum să contracareze zgomotul şi vibraţiile la frânare, să îmbunătăţească eficienţa frânării şi să îşi extindă cunoştinţele despre sistemele de avertizare la sistemul de frânare. Graficele cu indicatorii de avarii oferă imagini simple care ajută la identificarea problemelor şi cauzelor, furnizând în acelaşi timp soluţii posibile pentru aceste probleme.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 891 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home