Total Media News

Total Media News
Putin lui Obama: Spuneti adevarul despre extraterestri sau daca nu, o vom face noi! PDF Imprimare
Marţi, 17 Februarie 2015 21:16

    Pe agenda de lucru a Rusiei la World Economic Forum a fost trecut si indemnul adresat presedintelui SUA, Barack Obama, ca a venit timpul pentru ca omenirea sa afle adevarul despre existenta extraterestrilor. 

   In aceasta initiativa a Rusiei lui Vladimir Putin se precizeaza ca, daca SUA nu vor lua in considerare acest anunt, atunci Kremlinul isi va asuma unilateral aceasta sarcina si va face acest lucru fara niciun fel de sovaire.

    Deschiderea Forumului a fost oficiata de Dimitri Medvedev. Acesta a fost de asemenea protagonistul unui eveniment aparent neprogramat, din data de 7 decembrie 2012, cand dupa filmarea unui interviu, el a continuat sa raspunda la unele intrebari sensibile legate de extraterestri, crezand ca microfonul sau a fost inchis. In realitate, acesta ramasese cuplat la retea, astfel incat intregul dialog cu reporterul a fost inregistrat. Medvedev a fost intrebat atunci daca „presedintelui ii este inmanat, odata cu valiza nucleara, si un dosar secret ce cuprinde informatii despre extraterestri".

 

Citeşte mai mult...
 
Analiza evolutie piata auto in anul 2015 PDF Imprimare
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 14:39

 

           

 

    Pe ansamblul pietei, livrarile totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale) au inregistrat, pe intreg anul 2015, o crestere generala de 20,2% comparativ cu anul 2014.

   In interiorul acestei cifre, avem autoturismele cu o crestere de 18,7%. Aceasta evolutie, care poate fi caracterizata ca fiind peste asteptarile pietei (in ianuarie 2016 urma sa intre in vigoare reducerea cu 4 puncte procentuale a TVA), a avut loc in conditiile in care in Trim. IV al anului 2015 s-a inregistrat o crestere generala semnificativa (+31,2%) fata de perioada similara din 2014.

   Si pe plan european remarcam o crestere generala consistenta a vanzarilor de autoturisme, respectiv +9,3% pe intreg anul 2015. Practic, cu exceptia unei singure tari, toate statele membre UE au inregistrat cresteri. Este astfel evident faptul ca in cele mai mari piete auto din UE, anul 2015 consemneaza cresteri relativ importante la categoria autoturisme, astfel: Germania +5,6%, UK +6,3%, Franta +6,8% si Italia +15,8%, Spania +20,9%.

 

Citeşte mai mult...
 
S-au pus la vanzare biletele la meciul Romania-Suedia! PDF Imprimare
Miercuri, 23 Octombrie 2019 15:39

Începând de miercuri, 23 octombrie, Federația Română de Fotbal a dat startul vânzării biletelor la partida decisivă din grupa de calificare la EURO 2020, contra Suediei. Duelul cu nordicii va avea loc pe Arena Națională, în data de 15 noiembrie, de la ora 21:45.

Tricolorii au nevoie de toată susținerea publicului în penultimul joc din drumul spre Campionatul European de anul viitor, turneu final găzduit în 12 orașe europene, între care și Bucureștiul. Împreună putem obține victoria care ne apropie de EURO!

Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, prețul fiind între 35 lei (peluză) și 120 lei (tribună).

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele și prenumele titularului vor fi inscripționate pe bilet, informații precum data și locul nașterii vor fi, de asemenea, solicitate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:45.

Citeşte mai mult...
 
Min. Tineretului si Sportului organizeaza dezbaterea publică: Sportul în România PDF Imprimare
Miercuri, 20 Iulie 2016 16:41

        INVITAȚIE DEZBATERE PUBLICĂ Sportul în România.

    Abordare participativă în modificarea şi completarea Legii nr. 69/2000 – Legea educaţiei fizice şi sportului

 

                                 

 

Către:

Toate persoanele fizice şi juridice interesate

Stimate doamne/Stimaţi domni,

Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) vă invită joi, 28 iulie a.c., începând cu orele 09:30, la dezbaterea publică: Sportul în România. Abordare participativă în modificarea şi completarea Legii nr. 69/2000 – Legea educaţiei fizice şi sportului, organizată cu scopul creării cadrului de dialog în vederea integrării opiniilor persoanelor interesate în acest important document pentru viitorul sportului din România. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din București, Sala Rapsodia, etaj 1.

 

Citeşte mai mult...
 
Târgul Mărţişorului 2012 la Muzeul Taranului Roman PDF Imprimare
Luni, 20 Februarie 2012 13:40

 

 Veniţi între 24 şi 29 februarie 2012, la Târgul Mărţişorului de la Muzeul Ţăranului Român.
                               
Peste 200 de meşteri ţărani, artişti plastici şi studenţi vă aşteaptă să târguiţi mărţişoare tradiţionale, mărţişoare de criză şi suprarealiste, vintage și recycle, meşterite din lut, textile, lână, hârtie sau fetru — mărţişoare de toată mâna.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 888 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home