Total Media News

Total Media News
Comisia Europeana anchetează ING PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 07:48

Comisia Europeană a deschis o anchetă aprofundată în legătură cu modificările aduse planului de restructurare a Băncii ING, care a beneficiat în 2008 de ajutoare publice colosale, relatează AFP.

                   

„Autorităţile publice olandeze şi ING au informat Comisia Europeană în legătură cu un anumit număr de modificări aduse planului de restructurare”, a indicat Bruxellesul, în opinia căruia „complexitatea lor justifică o analiză aprofundată”.

Citeşte mai mult...
 
De la 1 martie, Sarmizegetusa Regia reintră în circuitul turistic PDF Imprimare
Miercuri, 25 Februarie 2015 10:39

              

    Sarmizegetusa Regia va putea fi vizitată, fără restricţii, de la sfârşitul acestei săptămâni.

   În perioada iernii accesul la cetatea dacică din Munţii Orăştiei era permis doar cu acordul administraţiei monumentului istoric şi pentru grupuri organizate.

   Dar  o  intrebare  imi  vine  in  minte : o fi bine  sa  poata vizita  oricine,oricind , aceasta  zona  plina  de  tezaure  antice  ?

   În plus, ultimii patru kilometri ai drumului de acces erau închişi traficului rutier, din cauza zăpezii şi a terenului moale. Şi în prezent, accesul pe drumul forestier cu rang de drum judeţean este oprit, dar situaţia se va schimba.

    „În următoarele zile, până la 1 martie, firma care se ocupă de întreţinerea acestui drum îl va curăţa de zăpadă, unde este cazul, astfel încât să redevină practicabil. Totuşi le recomandăm celor care vor dori să urce la Sarmizegetusa Regia să îşi echipeze maşinile corespunzător sau să le lase la intrarea pe ultimii kilometri ai traseului şi să pornească pe jos, spre cetate”, a declarat Marin Butar,purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Hunedoara.

     Va avea drum nou Până la finalul acestui an, potrivit Consiliului Judeţean Hunedoara, cei 18 kilometri ai drumului judeţean Costeşti – Sarmizegetusa Regia vor fi modernizaţi. Proiectul în valoare de peste 40 de milioane de lei, cu TVA, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, se află în prezent în faza de licitaţie publică. A fost retras de pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), pentru a-i fi aduse îmbunătăţiri, însă va fi reintrodus în următoarea perioadă.

 

Citeşte mai mult...
 
Echipa olimpica a Romaniei ce ne va reprezenta la Jocurile Olimpice de la RIO PDF Imprimare
Vineri, 29 Iulie 2016 08:19

      

            

 

  Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a aprobat componenta Echipei Olimpice a Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro astfel:

 

Citeşte mai mult...
 
Analiza evolutie piata auto in anul 2015 PDF Imprimare
Miercuri, 20 Ianuarie 2016 14:39

 

           

 

    Pe ansamblul pietei, livrarile totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale) au inregistrat, pe intreg anul 2015, o crestere generala de 20,2% comparativ cu anul 2014.

   In interiorul acestei cifre, avem autoturismele cu o crestere de 18,7%. Aceasta evolutie, care poate fi caracterizata ca fiind peste asteptarile pietei (in ianuarie 2016 urma sa intre in vigoare reducerea cu 4 puncte procentuale a TVA), a avut loc in conditiile in care in Trim. IV al anului 2015 s-a inregistrat o crestere generala semnificativa (+31,2%) fata de perioada similara din 2014.

   Si pe plan european remarcam o crestere generala consistenta a vanzarilor de autoturisme, respectiv +9,3% pe intreg anul 2015. Practic, cu exceptia unei singure tari, toate statele membre UE au inregistrat cresteri. Este astfel evident faptul ca in cele mai mari piete auto din UE, anul 2015 consemneaza cresteri relativ importante la categoria autoturisme, astfel: Germania +5,6%, UK +6,3%, Franta +6,8% si Italia +15,8%, Spania +20,9%.

 

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii la a X-a editie! PDF Imprimare
Miercuri, 22 Februarie 2012 14:43

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 (SAB & Accesorii 2012) isi deschide  traditional, in toamna, portile pentru publicul vizitator, pasionatii si specialistii din domeniul auto in perioada 19 – 28 octombrie 2012 la Romaero Baneasa.

                  

Ca scurt istoric, succesul primelor 4 editii (1993 – 1996) atat din punct de vedere al organizarii cat si al afluxului de vizitatori (120.000 vizitatori in 1996) a facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 886 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home