Total Media News

Total Media News
Armata l-a dat jos de la putere pe Morsi, primul presedinte din Egipt ales în mod democratic PDF Imprimare
Joi, 04 Iulie 2013 08:01

        Președintele egiptean Mohamed Morsi, care a fost înlăturat de la putere de armată, a fost transferat la Ministerul Apărării.

      Informația a fost anunțată de un reprezentant al Fraților Musulmani, Gehad al-Haddad.  

                                 

        Acesta a relatat, ieri, că echipa prezidențială se afla în reședința supravegheată la clubul Gărzii republicane. De asemenea, acesta a adăugat că și tată președintelui, considerat mâna dreaptă a lui Morsi, a fost reținut.

        Mohamed Morsi și mai mulți conducători ai confreriei, între care ghidul suprem Mohammed Badie și adjunctul său, Khairat al Shater, au primit interdicția de a părăsi Egiptul.

Citeşte mai mult...
 
Aproape 500 de persoane din cei 3.200 de angajaţi ai uzinei Ford din Craiova vor părăsi fabrica PDF Imprimare
Vineri, 06 Martie 2015 15:01


                                  


     Aproape 500 de persoane din cei 3.200 de angajaţi ai uzinei Ford din Craiova vor părăsi fabrica în baza programului de încetare voluntară a relaţiilor de muncă, ce viza 680 de salariaţi, iar constructorul auto a decis să aibă un orar de lucru redus, astfel că vor fi evitatate concedierile.

   În noiembrie 2014 Ford a anunţat derularea unei program de încetare voluntară a relaţiilor de muncă, împreună cu un program de concediere pe motive economice, pentru aproximativ 680 de posturi.

"Peste 490 de angajaţi ai uzinei Ford Craiova au aplicat pentru programul de încetare voluntară a relaţiilor de muncă, iar cererile acestora au fost acceptate de către conducerea companiei. Pentru a atinge ţinta de reducere de personal pentru 680 de posturi, Ford România a demarat încă de anul trecut un proces de consultări cu sindicatele. Ca urmare, confirmăm că Ford România şi sindicatele au ajuns la o înţelegere cu privire la implementarea unui program de lucru redus la fabrica din Craiova, ceea ce permite companiei să evite concedierea a aproximativ 170 de persoane", a declarat Ana- Maria Timiş, purtătorul de cuvânt al constructorului auto.

Măsura a avut ca scop asigurarea competitivităţii uzinei din Craiova şi pentru controlul asupra costurilor operaţionale.

 

Citeşte mai mult...
 
OMV a cumparat o treime din acţiunile Petrom cu 669 de mil. si a obtiinut profit in 2011de 887 PDF Imprimare
Joi, 23 Februarie 2012 23:50

OMV a achiziţionat o treime din acţiunile Petrom  cu  669 de milioane de euro, si  a obtinut numai   in  2011  un  profit   de 887 de milioane de euro din 2011

 

                

Profitul-record de 887 de milioane de euro din 2011 a venit, în principal, din creşterea cotaţiilor ţiţeiului, invocată ca motiv pentru majorările succesive de preţuri ale carburanţilor.

Citeşte mai mult...
 
The 86th Geneva International Motor Show PDF Imprimare
Miercuri, 02 Martie 2016 08:04

       A magnificent showroom for the automobile industry

 

         

 

      All of the key players from the global automobile industry will be gathering at the 86th Geneva International Motor Show from March 3-13, 2016. This includes all the major manufacturers, plus the top automotive designers and preparation specialists, who will be presenting more than 120 World and European Premiers.

      The new app “Salon Car Collector” will enable visitors to find the most energy-efficient models as well as to win a new car! The election of the Car of the Year 2016 will take place before the opening of the Show, followed by two Press Days that will include nearly 70 different press conferences. The Motor Show will open to the public on March 3, 2016 in the presence of the Swiss National Council Member Alain Berset, Head of the Department of the Interior.

 

Citeşte mai mult...
 
Crotia se pregateste sa intre in UE, in contextul unor probleme economice grave PDF Imprimare
Duminică, 30 Iunie 2013 19:50

         Croaţia sărbătoreşte duminică intrarea sa istorică în Uniunea Europeană (UE), al cărui al 28-lea stat membrru va deveni luni, dar festivităţile sunt umbrite de grave probleme economice care afectează această fostă republică iugoslavă ce şi-a proclamat independenţa în 1991.

                      

             Croaţia se pregăteşte să intre în UE, în contextul unor probleme economice grave

     Luni, la ora locală 0.00 (1.00, ora României), panoul de semnalizare cu inscripţia "Vamă" de la frontiera cu Slovenia va fi demontat în mod simbolic. Slovenia este singura fostă republică iugoslavă care s-a alăturat până în prezent UE, în 2004, în urma dezmembrării fostei federaţii comuniste.

      Concomitent, un panou cu sigla UE va fi instalat în estul ţării, la frontiera cu Serbia, o ţară căreia Bruxelles-ul i-a dat undă verde pentru deschiderea negocierilor de aderare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 883 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home