Total Media News

Total Media News
Evo Morales anunta ca ii va oferi azil lui Edward Snowden PDF Imprimare
Duminică, 07 Iulie 2013 10:02

               Preşedintele bolivian, Evo Morales, a anunţat sâmbătă că îi va oferi azil politic

fostului consultant american al NSA, Edward Snowden, dacă acesta din urmă îl va cere,

într-un discurs susţinut în faţa agricultorilor la Oruro, în sud-vestul Boliviei.


                              Preşedintele Boliviei, Evo Morales (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

          "În semn de protest, aş vrea să le spun europenilor şi nord-americanilor: acum, îi vom

acorda azil dacă acest american persecutat de compatrioţii săi ni-l cere. Nu ne este teamă",

a asigurat preşedintele bolivian.


      Întors, marţi, dintr-o vizită la Moscova, preşedintele bolivian Evo Morales, care

s-a declarat dispus să îl primească pe tânăr în ţara sa dacă acesta va cere azil, şi-a

văzut avionul constrâns să facă o escală de 13 ore la Viena, după ce mai multe ţări

europene, care îl suspectau că îl transportă la bord pe Snowden, i-au refuzat

permisiunea de a survola spaţiul lor aerian.

Citeşte mai mult...
 
ELCEN are un nou director general, Marcel Nicolaescu, fost viceprimar al Capitalei PDF Imprimare
Duminică, 08 Martie 2015 13:58

                                                 

    Producătorul de energie electrică şi termică ELCEN Bucureşti are începând de vineri un nou director general, Marcel Nicolaescu, fost viceprimar al Capitalei, fiind numit în funcţie în locul lui Gabriel Ignat, care a demisionat la începutul săptămânii.

    Nicolaescu a fost numit în funcţie de Consiliul de Administraţie al Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), se arată într-un comunicat al companiei.

    "Este o mare provocare şi vreau ca, în scurt timp, alături de membrii Consiliului de Administraţie, să scoatem societatea din impasul în care se află. Aş dori ca în perioada următoare, CET-urile să devină adevărate centre de profit şi voi face toate diligenţele necesare în acest sens", a declarat, în comunicat Nicolaescu.


Citeşte mai mult...
 
Razvan Lucescu, campionul Asiei! PDF Imprimare
Luni, 25 Noiembrie 2019 11:45

Răzvan Lucescu are și un motiv de tristețe după câștigarea Ligii Campionilor Asiei: „M-a durut foarte mult când s-a spus că am plecat la Al Hilal pentru bani”

 

Razvan Lucescu a obtinut Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal, intr-o finala castigata in dubla mansa contra japonezilor de la Urawa Red Diamonds.

Lucescu este al doilea antrenor roman ce obtine cea mai importanta distinctie in Asia dupa Anghel Iordanescu, astfel obtine o noua performanta uriasa dupa titlul in Grecia cu Paok Salonic si se relanseaza ca si antrenor, dupa o perioada mai putin fasta.

Este foarte important de mentionat ca Al Hilal, pentru cei ce nu stiu, poate fi comparata cu Real Madrid, in Asia, ca traditie, istorie, fani, asteptari, etc.

Citeşte mai mult...
 
Liqui Moly are o creștere de 39% a cifrei de afaceri în România in 2015 PDF Imprimare
Joi, 10 Martie 2016 20:30

     O creștere de 39% a cifrei de afaceri în România a fost înregistrată de specialistul de aditivi și ulei pentru motor în pofida pieței rusești în stagnare

                                             
     Anul trecut, specialistul german de aditivi și ulei de motor, LIQUI MOLY, a înregistrat o nouă creștere record a cifrei de afaceri: 441 milioane Euro, o creștere de 20 milioane Euro față de anul precedent. S-a reușit obținerea acestei creșteri pe piețe importante în ciuda condițiilor-cadru problematice. La aceasta a contribuit creșterea cifrei de afaceri cu 39 de procente din România. „Și mai importantă pentru mine decât creșterea cifrei de afaceri este însă mărirea numărului de angajați“, a declarat Ernst Prost, Director General al companiei LIQUI MOLY.

   Numărul angajaților a crescut anul trecut cu 35, ajungând la 731. Iar anul acesta, încă din primele luni, am angajat alți 16.Cele două cauze care au stat la baza creșterii cifrei de afaceri cu „doar“ cinci procente sunt următoarele: pe de o parte, compania se consolidează pe creștere calitativă. „Cifra de afaceri care nu îți aduce niciun profit nu este o cifră de afaceri bună“, adaugă Ernst Prost. Pe de altă parte, cifra de afaceri se reduce puternic din cauza Rusiei, considerată cea mai importantă piață externă a companiei LIQUI MOLY. Rubla slăbită a scumpit produsele din zona Euro cu peste 50 de procente, încă din primăvară. În plus, criza economică din Rusia a estompat cererea.

 

Citeşte mai mult...
 
Noi reguli pentru operatiunile cu cecuri si bilete la ordin PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 12:56

          Incepand cu data de 6 februarie 2012, inscrierile in Centrala Incidentelor de Plati (CIP) se fac dupa reguli noi, informeaza societatea de avocatura Ciurtin, Brasoveanu & Asociatii. In urma semnalelor din sistemul de decontari, BNR a modificat la inceputul acestui an regulamentul privind Centrala Incidentelor de Plati.

                       

Regulamentul nr. 1/2012 a intrat in vigore la 6 februarie 212 si aduce clarificari in procedura folosita mai ales de banci in declararea incidentelor de plata.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 882 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home