Total Media News

Total Media News
Sefii Loteriei Române din 2004-2015, audiaţi în cazul unor licenţe PDF Imprimare
Vineri, 10 Aprilie 2015 10:52


                                                


    Conform  MEDIAFAX , toţi şefii Loteriei Române din 2004-2015, angajaţi şi foşti angajaţi din Ministerul Finanţelor vor fi audiaţi în dosarul privind desfăşurarea fără licenţă a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, într-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

    Ancheta în care Compania Naţională Loteria Română (CNLR) şi trei persoane juridice sunt urmărite penal pentru desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie de activităţi în domeniul jocurilor de noroc este la început, procurorii urmând să audieze toţi foştii şefi ai CNLR din 2004 şi până în prezent, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare, care citează documente ale anchetatorilor Parchetului Curţii de Apel Bucureşti.

 

Citeşte mai mult...
 
Noua transmisie I-Shift cu trepte de forță poate porni de pe loc un camion de 325 de tone PDF Imprimare
Duminică, 27 Martie 2016 19:31
                  
   
   Volvo Trucks lansează un nou membru al familiei I-Shift: transmisia I-Shift cu trepte de forță.
   Noile trepte de viteză adăugate la transmisia automatizată oferă o capacitate excepțională de pornire de pe loc pentru autocamioanele care transportă încărcături grele în condiții dificile.
   Acest sistem reprezintă o noutate absolută pentru autocamioanele de mare tonaj produse în serie.
    Noua versiune a transmisiei I-Shift de la Volvo Trucks face posibilă adăugarea a două noi trepte de forță. Ceea ce înseamnă, printre altele, că autocamionul poate să pornească de pe loc și să transporte o sarcină maximă în combinație (GCW) de până la 325 de tone.

   „Sistemul I-Shift cu trepte de forță aduce o aplicabilitate mai largă pentru autocamioanele de mare tonaj cu transmisie automatizată care, acum îşi pot controla mai bine viteza atunci când înaintează lent sau se deplasează în marșarier. Șoferul poate transporta o încărcătură grea fără a-și mai face probleme că poate ajunge în situații care să ducă la imobilizări costisitoare", afirmă Peter Hardin, Manager de produs pentru Volvo FM și FMX.

 

Citeşte mai mult...
 
Asociatiile de proprietari critica scumpirea apei reci. Vezi cum se apara Apanova PDF Imprimare
Vineri, 09 Martie 2012 13:56

Facturile de întreţinere ale bucureştenilor au crescut şi în urma scumpirii cu 40% a apei potabile, iar Federaţia Asociaţiilor de Proprietari din România cere explicaţii atât de la Apanova, cât şi de la Primăria Capitalei.

              


Apa rece s-a scumpit cu 40% pentru bucureşteni.

Citeşte mai mult...
 
Presedintele COSR isi va depune mandatul Adunarii Generale pentru ca analiza sa nu fie blocata PDF Imprimare
Luni, 15 August 2016 08:19

                            

 

   Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, face urmatoarele precizari:

" 1. Am venit astazi in tara pentru o urgenta medicala a unuia dintre copii, maine plec inapoi la Rio, unde voi fi in continuare alaturi de sportivii romani aflati in concurs.

   2. Dupa Jocurile Olimpice vom analiza in cadrul Adunarii Generale a COSR toata activitatea de pregatire a sportivilor, rezultatele obtinute de fiecare federatie, de fiecare sportiv si responsabilitatea ce revine fiecaruia, inclusiv factorilor de conducere, atat din cadrul COSR, cat si al federatiilor si cluburilor sportive. Toata aceasta analiza si masurile ce vor fi decise vor fi prezentate transparent, deschis, opiniei publice prin intermediul media.

   In calitate de presedinte al COSR, voi face ceea ce am anuntat inca de la inceputul anului, imi voi depune mandatul Adunarii Generale pentru ca analiza activitatii sa nu fie blocata de niciun considerent ierarhic. Acelasi lucru il voi cere vicepresedintilor COSR si tututor membrilor Comitetului Executiv.

 

Citeşte mai mult...
 
UE vrea ca fondul de urgenta permanent al zonei euro sa devina operational de la 9 iulie PDF Imprimare
Luni, 04 Iunie 2012 07:17

                 Uniunea Europeană (UE) vrea ca fondul permanent de 500 de miliarde de euro pentru ajutarea statelor cu probleme din zona euro, Mecanismul European de Stabilitate (European Stability Mechanism - ESM), să devină operaţional la 9 iulie, a declarat un oficial european citat de Bloomberg.

      Parlamentele celor 17 state membre trebuie să ratifice ESM înainte ca acesta să intre în vigoare pentru a contracara criza datoriilor din zona euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 879 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home