Total Media News

Total Media News
100.000 dintre romani au optat sa economiseasca pentru pensia lor facultativa la BCR Plus PDF Imprimare
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 20:09

 

                            

 

   Fondul de Pensii Facultative BCR Plus a depasit pragul de 100.000 de clienti, inregistrand 100.184 de participanti, 181,54 mil lei active nete in administrare si o rata de rentabilitate anualizată pentru  ultimele 24 de luni de 10,6005% la 28 februarie 2015, conform datelor publicate de ASF.

-          BCR Pensii a inregistrat, in anul 2014, o crestere cu 41% a activelor in administrare (Fondul de Pensii Facultative  BCR Plus si Fondul de Pensii  Administrat Privat BCR) cu 4% peste media pietei, pana la o valoare de 1,3 miliarde lei*.

   „Fondurile de pensii private au inregistrat rezultate investitionale foarte bune in 2014, iar aceste rezultate  bune continua si in prezent. BCR Plus (Pilon III), a inregistrat la 28.02.2015 o rata de rentabilitate anualizată pentru ultimele 24 de luni de 10,6005% conform metodologiei de calcul ASF, peste media pietei fondurilor de pensii facultative cu grad de risc similar; fondurile de pensii private facultative au realizat la finalul lunii februarie 2015 o rata medie ponderată de rentabilitate a tuturor fondurilor din categoria de risc mediu de 9.6836%, rezultate net superioare inflatiei sau altor produse de economisire din piata in acest moment”, a declarat Lucian Anghel, Director General al BCR Pensii.

 

Citeşte mai mult...
 
Analiza piata auto dupa primele trei luni din 2016 PDF Imprimare
Vineri, 15 Aprilie 2016 12:18

                                        

 

         Primele trei luni din 2016 – cele mai mari vânzări în primul trimestru din ultimii 7 ani
        Pe ansamblul pieţei, livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule
comerciale) au înregistrat, în primele trei luni din 2016, o creștere generală de 17,3%
comparativ cu aceeași perioadă din 2015, cifră în interiorul căreia avem autoturismele cu
o creștere de 11,4%.

      Din analiza datelor istorice referitoarela vânzări, consemnăm faptul
că în 2016 înregistrăm cea mai bună lună martie din ultimii 7 ani (2010 - 2016).
Si pe plan european remarcăm o creștere generală consistentă a vânzărilor de
autoturisme în primele trei luni din 2016. Practic, majoritatea statelor membre UE au
înregistrat creșteri în aceste prime trei luni din 2016, relevante fiind pentru analiza noastră
rezultatele înregistrate în cele mai mari piețe: Franța +8,2%, Germania +4,5%, Italia
+20,8%, Spania +6,9% și UK +5,1%.

 

Citeşte mai mult...
 
Conflict diplomatic la frontiera Spaniei cu Gibraltar. PDF Imprimare
Miercuri, 07 August 2013 12:24

           Conflictul diplomatic de la frontiera Spaniei cu Gibraltarul se agravează.

        Iar ca exemplu vine un caz de ieri, când un poliţist spaniol a fost târât câţiva metri de o maşină condusă de un şofer din Gibraltar, care a refuzat să oprească la controlul vamal de la intrarea în Spania.                   Ulterior el a fugit de la locul accidentului.

 

   Când au găsit maşina abandonată, poliţiştii spanioli au descoperit în ea o mare cantitate de ţigări. Acest gen de contrabandă cu produse din Gibraltar oferă din nou motive Spaniei să ameninţe cu măsuri dure în cadrul conflictului diplomatic care a izbucnit în urmă cu câteva zile.

   Echipa Digi24 din Spania a fost ieri la acest punct de frontieră pentru a vedea care este situaţia. La miezul nopţii, atmosfera la punctul de frontieră dintre Spania şi Gibraltar era calmă.

 

Citeşte mai mult...
 
Seducţia sunetului PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 08:51
 

Descoperiţi întreaga gamă de caşti şi seturi de cască de la Sony. De la căşti care anulează zgomotul pentru călătorii la căşti sport bine fixate, toate sunt proiectate pentru calitatea sunetului şi confortul de care aveţi nevoie.

 

                            

 

Universale

Universale

Căşti intraauriculare şi supraauriculare pentru uz zilnic, cu sunet la calitate de studio, fixare comodă şi flexibilitate totală.

Citeşte mai mult...
 
In premiera primele imagini cu avionul SWAN proiectat si produs de domnul Radu Berceanu! PDF Imprimare
Miercuri, 15 Aprilie 2015 15:51

 

             

    AOPA Romania are onoarea sa faca publice primele imagini de la lansarea oficiala a unui avion conceput si produs in intregime in Romania anului 2015. Suntem bucurosi ca in tara noastra inca exista idealisti care fac eforturi de a concepe si produce avioane si foarte mandri de faptul ca cel care a proiectat integral aeronava si s-a implica personal in procesul de fabricatie alaturi de echipa de productie este membru AOPA Romania. Locul premierei este la una din cele mai prestigioase expozitii de aviatie generala din Europa, AERO 2015, ce are loc in perioada 15-18 aprilie in localitatea Friedrichshafen, Germania.

    SWAN este un avion surprinzator find mai usor decat un ... avion ultrausor. Conceput din start sa respecte regulile Part103 din SUA si microlight SSDR din Marea Britanie, SWAN este un avion monoloc care cantareste gol 115 kg. Aceste reguli dau voie proprietarului sa zboare fara sa detina licenta de pilot (!!!) si fara a avea avionul inmatriculat la Autoritate dar impun si restrictii cum ar fi un rezervor de combustibil de maxim 25 de litri si o viteza maxima in zborul orizontal de 100 km/h. 

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 876 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home