Total Media News

Total Media News
Chevron Texaco PDF Imprimare
Vineri, 06 Mai 2016 10:12

         

      Chevron, cunoscută şi sub numele de ChevronTexaco, este una dintre cele mai mari companii americane şi unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de produse petroliere din lume. În anul 2008, compania era prezentă în 100 de ţări şi avea 66.000 angajaţi.

   Compania dispune de o capacitate de rafinare de aproximativ 2 milioane de barili de petrol pe zi.

   Cifra de afaceri în 2008: 265 miliarde USD.

   Venit net în 2008: 23,9 milioane USD.

 

   Rădăcinile companiei se regăsesc în descoperirea, în 1879, a unui zăcământ de petrol în Pico Canyon, la nord de oraşul Los Angeles, care a dus la formarea companiei Pacific Coast Oil Co.. Mai târziu, compania va deveni Standard Oil Co., iar mai târziu, Chevron. Redenumirea în Chevron a fost făcută odată cu achiziţia companiei Gulf Oil Corp., în anul 1984. Fuziunea cu Gulf Oil Corp. a fost, la acel moment, cea mai mare fuziune din istoria Statelor Unite.

 

Citeşte mai mult...
 
Nicu Vlad la conducerea COSR pina la Adunarea Generala din 15 noiembrie PDF Imprimare
Vineri, 09 Septembrie 2016 16:20

 

                                        

    In sedinta de astazi, care a avut loc la Casa Olimpica, Comitetul Executiv (CEx) al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), forul care conform Statutului conduce COSR dupa demisia presedintelui Alin Petrache, l-a desemnat, ca reprezentant al sau pe Nicu Vlad, unul dintre cei trei vicepresedinti ai COSR.

    “Sunt onorat de increderea pe care mi-au aratat-o colegii din Comitetul Executiv de a-i reprezenta pana la Adunarea Generala in cadrul careia va fi aleasa noua conducere a forului olimpic”, a spus Nicu Vlad, la finalul intalnirii. “In orice circumstante, COSR trebuie sa-si desfasoare activitatea fara sincope, in spiritul valorilor olimpice”.

 

Citeşte mai mult...
 
Board-ul FMI a aprobat a cincea revizuire a acordului cu Romania PDF Imprimare
Duminică, 24 Iunie 2012 12:54

    "Votul a arătat că Guvernul este angajat în respectarea acordului cu FMI. În timpul dezbaterilor, membrii board-ului au transmis autorităţilor române să accelereze reformele structurale pentru a creşte competitivitatea economiei.

                                             

    Au fost lucruri generale privind reformele structurale, consolidarea fiscală şi politica monetară, care trebuie să rămână în continuare prudentă în condiţiile turbulenţelor din zona euro", a declarat reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Evolutia pietei auto in luna februarie 2012 PDF Imprimare
Joi, 15 Martie 2012 15:22

                     2012 – primele două luni dificile pentru piaţă,

                                în condiţiile în care “Rabla” are un start întârziat

 

                  


     Pe ansamblul pieţei, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) au înregistrat o scădere de cca. 11% faţă de anul trecut. In interiorul acestei scăderi, avem autoturismele cu -7%. Situaţia nu este diferită de ceea ce se întâmplă pe plan european unde în primele 2 luni din 2012 s-a înregistrat o scădere de 8,3% a numărului de autoturisme înmatriculate (cele mai mari scăderi procentuale fiind în Portugalia -48%, Grecia -26%, Franţa -20%, Italia -18% şi Belgia -17%).

 

Citeşte mai mult...
 
VIOLENTE la Belfast: Zeci de politisti au fost raniti în cursul unui marş republican PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 August 2013 15:17

             Cincizeci şi şase de poliţişti au fost răniţi în noaptea de vineri spre sâmbătă la Belfast, în cursul unui marş republican ce comemora data de 9 august 1971, care a marcat începutul unor internări fără proces în Irlanda de Nord.

                           

                     VIOLENŢE la Belfast: Zeci de poliţişti au fost răniţi în cursul unui marş republican (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

             Patru poliţişti au fost spitalizaţi, a anunţat Poliţia din Belfast, atacată cu cărămizi, obiecte de metal, petarde şi halbe de bere provenind de la pub vecin.

            Matt Baggott, şeful Seviciului de Poliţie al Irlandei de Nord, a calificat sâmbătă incidentele drept o "anarhie lipsită de raţiune" şi "brutalitate pură", revizuind în creştere un bilanţ anterior de 26 de răniţi şi cinci spitalizări.

            Poliţia a procedat la şapte arestări, pentru moment, dar Baggott a avertizat că vor fi operatele şi altele şi că închisorile "se vor umple".

Citeşte mai mult...
 


Pagina 875 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home