Total Media News

Total Media News
Record după record la LIQUI MOLY PDF Imprimare
Marţi, 10 Mai 2016 17:06
  •   
  • Dublã loviturã: Dupã martie urmeazã aprilie, ca luna cu cea mai mare cifrã de afaceri din istoria companiei
  • Obiectivul în privinþa cifrei de afaceri se cifreazã pentru prima datã la jumãtate de miliard de euro


     Pentru sportivii de top de talia unui Usain Bolt sau Michael Phelps recordurile fac parte din cotidian. Atletul jamaican şi înotătorul american adună titlu după titlu şi îşi doboară continuu propriile recorduri. Cu cifra sa de afaceri din luna aprilie, specialistul german în uleiuri de motor şi aditivi LIQUI MOLY şi-a bătut propriul record în materie, stabilit în luna martie. 45,1 milioane euro reprezintă pentru compania producătoare de lubrifianţi cel mai bun rezultat de la înfiinţarea firmei acum aproape 60 de ani.

    Cu recordurile în materie de cifră de afaceri care au fost stabilite în martie şi aprilie, compania a dat o dublă lovitură. În luna martie LIQUI MOLY a înregistrat o cifră de afaceri de 42,4 milioane euro, cu 14 procente mai mult decât în luna martie a anului precedent şi un record al tuturor timpurilor – până la finalul lunii aprilie. Căci al doilea trimestru a început exact aşa cum s-a încheiat primul: cu o cifră de afaceri record. 45,1 milioane de euro este cifra din registrele contabile pentru luna aprilie. Acest record se situează cu 15 procente peste cifra de afaceri a lunii aprilie 2015. „Nu ne bazăm pe un sprint final puternic, ci apăsăm cu putere pe acceleraţie încă din ianuarie“ - așa a comentat recordurile succesive stabilite de companie asociatul-director general al LIQUI MOLY GmbH, Ernst Prost.

 

Citeşte mai mult...
 
Karpatia Horse Show, ediția a III-a PDF Imprimare
Vineri, 23 Septembrie 2016 12:25

 

 

             

 

  A început numărătoarea inversă pentru cel mai exclusivist eveniment hipic al anului: Karpatia Horse Show, ediția a III-a.

  Evenimentul se va desfășura în perioada 30 septembrie - 2 octombrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova, şi se adresează atât iubitorilor de cai şi pasionaţilor de echitaţie, cât și celor care apreciază farmecul domeniilor nobiliare și doresc experiențe inedite, organizatorii pregătind anul acesta o serie de activități conexe menite să redea viața domeniului de 130 de hectare.
   Vineri, 30 septembrie accesul este gratuit, iar în zilele de 1 și 2 octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 10:00 şi se va încheia în jurul orelor 18:00.

 

Citeşte mai mult...
 
Evolutia pietei auto in luna februarie 2012 PDF Imprimare
Joi, 15 Martie 2012 15:22

                     2012 – primele două luni dificile pentru piaţă,

                                în condiţiile în care “Rabla” are un start întârziat

 

                  


     Pe ansamblul pieţei, livrările totale (autoturisme + vehicule comerciale) au înregistrat o scădere de cca. 11% faţă de anul trecut. In interiorul acestei scăderi, avem autoturismele cu -7%. Situaţia nu este diferită de ceea ce se întâmplă pe plan european unde în primele 2 luni din 2012 s-a înregistrat o scădere de 8,3% a numărului de autoturisme înmatriculate (cele mai mari scăderi procentuale fiind în Portugalia -48%, Grecia -26%, Franţa -20%, Italia -18% şi Belgia -17%).

 

Citeşte mai mult...
 
Canon prezinta PowerShot D20 PDF Imprimare
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:16

Cu totii stim cat de usor este sa iti strici o vacanta prin simplul fapt ca ai scapat aparatul foto in apa, pe ciment sau pentru ca l-ai uitat in soare vreo 2 ore.

 

                      

Pe langa faptul ca nu mai poti sa faci poze in vacanta sau ca ai aruncat pe fereastra banii dati pe camera, mai exista riscul sa pierzi si toate amintirile realizate pana in acel moment nefericit.

Citeşte mai mult...
 
RADET ar putea opri săptămâna viitoare furnizarea căldurii în Capitală PDF Imprimare
Duminică, 19 Aprilie 2015 20:16


                        


     RADET a oprit furnizarea căldurii de la CET Grozăveşti şi Progresul, consumatorii fiind preluaţi de celelalte centrale, iar de săptămâna viitoare ar putea fi sistată furnizarea de agent termic pentru încălzire în Capitală, dacă trei zile vor fi peste 10 grade, între orele 18.00 şi 06.00.

   " Ţinând cont de evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile, RADET Bucureşti anunţă începerea manevrelor pentru încheierea sezonului de încălzire 2014-2015. În cadrul acestor manevre pregătitoare, au fost oprite CET Grozăveşti şi CET Progresul, consumatorii arondaţi acestor două centrale fiind preluaţi de celelalte CET-uri aflate în funcţiune", se arată într-un comunicat de presă al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), transmis sâmbătă agenţiei MEDIAFAX.

   De asemenea, furnizarea agentului termic pentru încălzire a fost oprită în toate imobilele pentru care au fost depuse cereri din partea asociaţiilor de proprietari.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 874 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home