Total Media News

Total Media News
Sporeste performanta computer-ului cu noile SSD-uri 2.5” SATA-III de la Verbatim PDF Imprimare
Joi, 09 Februarie 2012 17:27
 

De doua ori mai rapide decat SATA-II, noile SSD-uri 2.5” de la Verbatim, profita din plin de latimea de banda SATA-III si ofera rate de transfer excelente de pana la 550MB/sec viteza de citire si 510 MB viteza de scriere, timpi de pornire mai buni si viteza imbunatatita de reactie a sistemului. Aceste avantaje fac din SSD-urile Verbatim o alternativa ideala de stocare pentru notebook si desktop PC. 


                     

 

·       Disponibil la 120GB si 240GB

·       De doua ori mai rapid decat SATA-II cu viteze de citire de pana la 550MB/sec si de scriere de pana la 510MB/sec

Citeşte mai mult...
 
Tranzactia anului in industria romaneasca a componentelor auto: ROMBAT,are noi proprietari PDF Imprimare
Vineri, 16 Martie 2012 09:09

Tranzacția anului în industria românească a componentelor auto: ROMBAT, cu noi proprietari
Bistrița, 15 martie 2012.

                            

Cel mai mare producător român de baterii auto, ROMBAT SA, are un nou acționar majoritar: compania olandeză Metair International Holdings Coöperatief U.A. , parte a grupului sud-african Metair Investment Limited. Negocierile au durat peste un an și au fost finalizate ieri, 14.03.2012, prin semnarea contractelor. Metair controlează 99,16% din acțiunile ROMBAT.

Citeşte mai mult...
 
Germania recunoaste moneda virtuala bitcoin ca instrument financiar PDF Imprimare
Luni, 19 August 2013 22:54

         Germania a recunoscut oficial moneda virtuală bitcoin ca "unitate de cont", respectiv ca instrument financiar care poate fi folosit în "cercurile multilaterale de cliring", potrivit Ministerului de Finanţe din această ţară.

                                

            Germania recunoaşte moneda virtuală bitcoin ca instrument financiar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

       Bitcoin nu este clasificată ca ban electronic (e-money) sau monedă străină, ci mai degrabă ca instrument financiar supus reglementărilor bancare din Germania. Reprezintă mai degrabă «bani privaţi» care pot fi utilizaţi în cercurile multilaterale de cliring", potrivit unui comunicat al Ministerului german de Finanţe, relatează CNBC.

       O unitate de cont permite realizarea de comparaţii în timp a valorii unor bunuri sau servicii şi cuantificarea valorii adăugate în cadrul activităţii economice şi poate fi reprezentă de o monedă fără existenţa fizică a acesteia. Un exemplu de unitate de cont este dat de drepturile speciale de tragere (DST) ale FMI, în care se evaluează tranzacţiile, dar care nu sunt şi instrument de plată. Astfel, plăţile trebuie să se facă în monede aflate efectiv în circulaţie.

Citeşte mai mult...
 
Franta are nevoie de bani PDF Imprimare
Marţi, 03 Iulie 2012 15:22

                      Avertisment pentru Franţa  !

  Curtea de Conturi şi-a publicat luni auditul privind finanţele publice cerut de premierul socialist Jean-Marc Ayrault. Dacă anul în curs nu va pune mari probleme, 2013 se anunţă mai dificil. Unii analişti prezic că guvernul socialist nu va putea evita impunerea unor măsuri de austeritate, cu alte cuvinte o reducere a cheltuielilor publice.

    Raportul lui Didier Migaud - primul preşedinte al Curţii de Conturi - era mult aşteptat de noua guvernare de la Paris. Documentul, auditul de 250 de pagini înmânat premierului socialist Jean-Marc Ayrault se axează cu precădere pe anul 2013 - cel în curs urmând sà se termine cu bine pentru finanţele publice chiar dacă mai trebuie găsite între 6 şi 10 miliarde de euro:

Citeşte mai mult...
 
In " marinimia" lui Guvernul pune IMPOZIT pe bacsis ! PDF Imprimare
Miercuri, 22 Aprilie 2015 19:58


                                                       

 

   Guvernul a decis să legifereze bacşişul, care va fi evidenţiat pe un bon fiscal separat, decizia fiind luată prin ordonanţă de urgenţă aprobată miercuri şi urmând să fie aplicată de la data publicării actului în Monitorul Oficial.

   Prin bacşiş se înţelege orice sumă de bani oferită în mod voluntar de client, în plus faţă de contravaloarea bunurilor livrate sau a serviciilor prestate de către operatorii economici, precum şi restul dat de vânzător clientului şi nepreluat de acesta în mod voluntar. Bacşişul nu poate fi asimilat unei livrări de bunuri sau unei prestări de servicii, se arată în proiectul de ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 873 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home