Total Media News

Total Media News
Tranzactia anului in industria romaneasca a componentelor auto: ROMBAT,are noi proprietari PDF Imprimare
Vineri, 16 Martie 2012 09:09

Tranzacția anului în industria românească a componentelor auto: ROMBAT, cu noi proprietari
Bistrița, 15 martie 2012.

                            

Cel mai mare producător român de baterii auto, ROMBAT SA, are un nou acționar majoritar: compania olandeză Metair International Holdings Coöperatief U.A. , parte a grupului sud-african Metair Investment Limited. Negocierile au durat peste un an și au fost finalizate ieri, 14.03.2012, prin semnarea contractelor. Metair controlează 99,16% din acțiunile ROMBAT.

Citeşte mai mult...
 
Uniunea Europeana a decis suspendarea furnizarii de echipamente de securitate si arme catre Cairo PDF Imprimare
Miercuri, 21 August 2013 19:50

    În cadrul unei reuniuni extraordinare de la Bruxelles, pe tema crizei egiptene, miniştrii de Externe au decis reexaminarea ajutorului pentru Egipt, ca reacţie la intensificarea violenţelor din această ţară, soldate sute de morţi în ultima săptămână.

                         

    Statele membre ale Uniunii Europene "au fost de acord privind suspendarea licenţelor de export pentru echipamentele care ar putea fi utilizate în cadrul represiunii interne", informează un comunicat oficial. Asistenţa în domeniul securităţii "va fi reexaminată", au decis miniştrii de externe europeni.

     Majoritatea ţărilor din cadrul Uniunii Europene au anunţat deja că vor suspenda livrarea de arme către Egipt, afectat de criză politică.

Citeşte mai mult...
 
Nissan cumpără o participaţie de 34% şi devine cel mai mare acţionar la Mitsubishi PDF Imprimare
Duminică, 15 Mai 2016 22:05


                    

    Nissan Motor va cumpăra o participaţie de 34% din Mitsubishi Motor, în condiţiile în care al doilea producător ca mărime din Japonia vine în ajutorul companiei auto măcinată de scandalul testelor frauduloase, informează Bloomberg.

    Mitsubishi va vinde acţiuni în valoare de 2,2 miliarde de dolari către Nissan. Achiziţia va propulsa Nissan ca cel mai mare acţionar în cadrul Mitsubishi Motors.

    Carlos Ghosn, CEO Nissan, mizează pe o scădere a valorii de piaţă a Mitsubishi cu peste 40%, pentru a prelua o parte semnificativă din companie. Nissan are un parteneriat cu Mitsubishi pe divizia de minicars, crucial pentru piaţa din Japonia.

 

Citeşte mai mult...
 
pretul international la PETROL scade iarasi,....ce se va intimpla cu pretul benzinei in RO ? PDF Imprimare
Luni, 27 Aprilie 2015 18:50

 

                         

   London (AFP) -

   Oil prices turned lower on Monday after gains last week, but losses were limited as fighting in Yemen fuelled fears about a supply disruption in the Middle East, analysts said.

    US benchmark West Texas Intermediate fell 33 cents to $56.82 a barrel compared with Friday's close as light profit-taking set in.

    Brent North Sea crude declined 35 cents to stand at $64.93 a barrel nearing midday in London.

Oil prices will "continue to receive support as there seems to be no sign of abatement in the conflict in Yemen," said energy analyst Sanjeev Gupta at business consultancy EY.

 

Citeşte mai mult...
 
Sportivii cu nevoi speciale vor fi premiați la același nivel cu ceilalți sportivi PDF Imprimare
Luni, 03 Octombrie 2016 12:52

 

                              

    Guvernul a stabilit astăzi noi cuantumuri pentru premierea sportivilor și a modificat cadrul legislativ în domeniul sportului, astfel încât să elimine discriminările și inechitățile pentru sportivii cu nevoi speciale și să asigure dezvoltarea durabilă a sportului românesc.

    Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea Legii Educației fizice și sportului aprobată de Executiv în ședința de astăzi creează cadrul legal pentru modificarea și completarea normelor financiare pentru activități sportive. Scopul principal este de a elimina discriminările financiare (premiere, renta viageră, indemnizații de merit, etc.) ale sportivilor cu nevoi speciale față de ceilalți sportivi.

    Totodată, se realizează o armonizare a normelor financiare pentru activități sportive cu actualele prevederi ale Legii educației fizice și sportului, nr.69/2000, cu modificările și completările ulterioare privind medaliații la Jocurile Paralimpice 2016. Astfel, aceștia vor primi premii egale cu sportivii medaliați la Jocurile Olimpice 2016, pentru aceeași performanță obținută.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 872 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home