Total Media News

Total Media News
Se mai prabuseste un stat PDF Imprimare
Luni, 26 August 2013 14:05

                             Se mai prăbuşeste un stat.

                 Investitorii se grăbesc să scoată banii din ţară

        Rupia s-a depreciat cu pana la 44% in ultimii doi ani si a atins luni un record negativ in fata dolarului american. Piata de capital se prabuseste, iar investitorii se grabesc sa isi scoata banii din tara, relateaza The Guardian.

      Premierul Manmohan Singh a incercat sa calmeze spiritele, spunand ca guvernul are suficiente rezerve pentru a sustine moneda nationala pentru alte cateva luni, dar avand in vedere inflatia ridicata, deficitul guvernamental urias si incetinirea economica, multi se indoiesc de un deznodamant fericit.  

Citeşte mai mult...
 
Numărul insolvenţelor a scăzut cu 58% în primul trimestru, dar concedierile au crescut cu 24% PDF Imprimare
Joi, 30 Aprilie 2015 13:43


    Numărul insolvenţelor s-a redus în primul trimestru cu 58% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, după ce anul trecut a scăzut pe ansamblu cu 28%, însă cu impact social şi financiar în economie mai mare, concedierile salariaţilor crescând cu 24%, a afirmat Iancu Guda, analist economic Coface.

   Aproximativ 98% din scăderea numărului de insolvenţe se înregistrează în rândul companiilor mici, cu cifră de afaceri sub 100.000 de euro. Aceste deviaţii rămân relevante doar din punct de vedere statistic, pentru că, în ciuda scăderii majore a numărului de insolvenţe deschise, impactul social şi financiar propagat în economie este mai mare. Numărul locurilor de muncă pierdute odată cu intrarea în insolvenţă a acestor companii este mai mare cu 24%",a afirmat Guda la Conferinţa de Risc de Ţară Coface, organizată în parteneriat cu MEDIAFAX.


Citeşte mai mult...
 
Ce va decide UEFA? Dar restul federatiilor? PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 18:51

 

Sportul in Pandemie

In acest moment in care toata lumea,  inclusiv Europa intampina o criza grava de Coronavirus, toate campionatele de fotbal sunt oprite, si in principiu toate competitiile ce erau in plina desfasurare cu exceptia campionatului de fotbal din Belarus, unde presedintele Lukashenko a optat pentru continuarea competitiilor, cu masura de precautie controlul la intrarea in arene pentru temperatura corporala.

Romania, nu face exceptie de la aceste reguli, toate manifestarile fiind interzise in acest moment.Totusi, federatiile de fotbal din Scotia si Belgia, par sa fie tentate sa omologheze ca rezultate finale ale sezonului in curs, cele inregistrate pana acum, contrar indictatiilor UEFA de a astepta evolutia pe termen lung a pandemiei.

Este aceasta o masura corecta?! Noi credem ca nu. Cu siguranta, fotbalul si sportul trebuie sa se joace pe teren, tinand cont ca o buna parte a returului asteapta sa fie disputata, iar decalarea EURO 2020, ajuta federatiile nationale sa isi organizeze in functie de evolutia pandemiei, restul de campionat ramas, pe durata verii, si decalarea cu cateva saptamani - o luna, a inceperii vitorului campionat.

Citeşte mai mult...
 
Anvelopa all-season de la Goodyear, Vector 4Seasons Generation-2 - Sehr Gut PDF Imprimare
Marţi, 21 Iunie 2016 09:07

                    "Imbatabilă!"

[1], anvelopaVector 4Seasons de la Goodyear câștigă
testul Gute Fahrt

  • Un nou test desfășurat de revista auto germană Gute Fahrt arată că succesul anvelopei all-season de la Goodyear nu este o coincidență.
  • În sprijinul faimei acestei anvelope, Goodyear a decis că acesta este momentul potrivit să anunțeechiparea originală cu anvelopele Vector 4Seasons a unor modele de pe segmentul SUV.

              


     Anvelopa all-season de la Goodyear, Vector 4Seasons Generation-2, a fost apreciată de revista auto de top germană, Gute Fahrt[2], pentru excelenta sa performanță, în special în ceea ce privește menținerea aderenței pe carosabil umed și uscat. Aceasta se poate lăuda acum că este “învingătoarea testului” și singura anvelopă care a primit calificativul  Sehr Gut - (foarte bine) al revistei1. Recunoașterea oferită de Gute Fahrt este doar cea mai recentă dintr-o serie de rezultate foarte bune la teste care aduc recunoaștere tehnologiei avansate și dezvoltării inginerești de excepție marca Goodyear, beneficii de pe urma cărora va profita, începând cu aprilie 2016, și segmentul SUV.

"Sehr Gut"

"Suntem foarte mândri să fim câștigătorii testului”Gute Fahrta spus Alexis Bortoluzzi, Director de Marketing Consumer la Goodyear EMEA. "am pus cei 30 de ani de experiență pe care o avem pe piața de anvelope all-season, în anvelopa noastră, pentru a-i conferi cel mai înalt nivel de performanță. Ca pionieri pe acest segment, suntem determinați să rămânem "imbatabili"[3], ca să îi cităm pe cei de laGute Fahrt". Anvelopa Vector 4Seasons Generation-2 a înregistrat un scor foarte bun în special la următoarele aspecte cheie:

  • Aderență excelentă pe drumuri uscate și umede;
  • Unghi de direcție mai mic;
  • Fără reacții de schimbare de sarcină.
Citeşte mai mult...
 
Baterii pentru scutere - ATVuri PDF Imprimare
Luni, 26 Martie 2012 12:25

Odata cu venirea anotimpului cald avem o oferta buna la bateriile pentru scutere -ATVuri : baterii de 4,5,6,7,8,9,10,11,12,14 Ah ... la preturi incepind cu   50,00 Ron -

                         

 

  ** -  TVA incus , Bon fiscal , Garantie,...

  **  fotografia  prezentata  este  cu  titlul  de    " imagine  de  informare "

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 870 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home