Total Media News

Total Media News
Taxa " Oxigen - Firea " PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 08:51

                    

    Potrivit proiectului, din data de 1 ianuarie 2020, masinile sub Euro 4 vor plati vinieta Oxigen, iar mașinile sub Euro 3 nu vor mai avea acces în centrul orașului. Autoturismele Euro 4 vor plăti vinieta din 2021.  

    Potrivit unui amendament propus de consilierii ALDE și aprobat in sedinta CGMB, mașinile non-euro, Euro 1 și Euro 2 nu vor mai avea voie deloc în București de la 1 ianuarie 2022, iar pentru cele Euro 3 restricția este valabilă din anul 2024. Potrivit aceluiasi amendament, sunt exceptate de la plata vinietei scuterele si motocicletele, dar si autovehiculele cu norma de poluare Euro 3 care functioneaza cu GNL, GNC si GPL.

    Potrivit proiectului de hotărâre adoptat, începând cu data de 01.01.2020, accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizata mai mică de 5 tone pe arterele din Bucureşti este restricționat zilnic, de luni pană vineri, cu exceptia sărbatorilor legale, în intervalul 07:00-22:00, după cum urmează:.........

 

Citeşte mai mult...
 
Asteroizii mari dincolo de Marte pot fi de fapt o planetă pitică PDF Imprimare
Marţi, 29 Octombrie 2019 12:45
               

New observations of the asteroid Hygiea show that it's more spherical than previously thought – suggesting that it might actually be a dwarf planet

    New observations of the asteroid Hygiea show that it's more spherical than previously thought – suggesting that it might actually be a dwarf planet
New observations of the asteroid Hygiea show that it's more spherical than previously thought – suggesting that it might actually be a dwarf planet
     In 2006, Pluto was famously downgraded from planet to dwarf planet – and now, based on the same definition an object in the main asteroid belt may need to be upgraded from asteroid to dwarf planet. New observations of an object named Hygiea suggest it fits the four requirements of the class, which would make it the smallest dwarf planet in the solar system.
The International Astronomical Union (IAU) tweaked the definitions of some solar system objects in 2006. Both planets and dwarf planets have to be in orbit around the Sun, and have to be massive enough for their gravity to pull them into a roughly spherical shape. The main point of difference between the two though is that a planet has to have cleared other objects out of the neighborhood around its orbit – if it hasn’t, it’s a dwarf planet. And finally, a dwarf planet also can’t be a moon.
Citeşte mai mult...
 
Analiza autoturisme in RO - 10 luni 2019 PDF Imprimare
Luni, 11 Noiembrie 2019 13:21
     

                  

    Crestere importanta a vanzarilor de autoturisme noi din Romania in luna octombrie 2019, incontextul unei evolutii favorabile in Europa    ROMANIA : Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia de Regim Permise de   Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor), in luna Octombrie a.c. au fost inmatriculate 10.649
autoturisme noi, cu 58,1% mai multe decat in luna similara a anului trecut cand, conjunctura legata   de obligativitatea punerii pe piata dupa data de 1 sept. a unor autoturisme omologate conform unui   standard mai strict de masurare a emisiilor de CO2 (WLTP) a condus la scaderea pietei de   autoturisme, atat in septembrie, cat si in octombrie 2018.
     Ca urmare a cresterilor importante din   ultimele doua lui ale anului 2019, remarcam pentru aceasta perioada, o crestere puternica   comparativ cu 2018, respectiv +75,6%.
Citeşte mai mult...
 
Reprezentantii COSR, la Adunarea Generala a Comitetelor Olimpice Europene de la Varsovia PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 14:44
                          

    Reprezentantii celor 50 de Comitete Olimpice Europene (EOC) s-au intalnit, la Varsovia, in Polonia, la a 48-a sedinta a Adunarii Generale, Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) fiind reprezentat de Mihai Covaliu, presedintele COSR si de Florin Misca, secretarul general adjunct al COSR.   In deschidere, Thomas Bach, presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), a felicitat forul olimpic european pentru modul in care a supervizat organizarea excelenta a Jocurilor Europene de la Minsk 2019.

    Thomas Bach a punctat eficienta si dinamismul Comitetelor Olimpice Europene multumindu-le celor prezenti pentru contributia adusa la succesul Miscarii Olimpice. Acesta a transmis din nou nevoia de unitate, de neutralitate politica si de solidaritate, valori dupa care trebuie sa se ghideze Miscarea Olimpica in efortul de a construi o lume mai buna cu ajutorul sportului. De asemenea, Thomas Bach a cerut reprezentantilor europeni sa respecte Carta Olimpica in fiecare actiune si a punctat nevoia de a proteja modelul european pentru sport, sustinut de forul international pe care il conduce. La final, Thomas Bach a reamintit celor prezenti ca banii nu sunt totul in sportul olimpic, ci doar un mijloc prin care se atinge scopul propus , de solidaritate, universalitate si neutralitate.

 

Citeşte mai mult...
 
Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri PDF Imprimare
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 15:07
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi text
Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri
Festivalul Naţional de Gimnastică Ritmică 2019
Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 921

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home