Total Media News

Expozitii
Salonul Auto București & Accesorii 10 - 20 octombrie 2019 ROMEXPO PDF Imprimare
Marţi, 10 Septembrie 2019 18:52

                            Expoziție cu participare internațională și

           platforma de business Nr. 1 a domeniului auto din România

 Salonul Auto Bucuresti & Accesorii | www.sab.ro

 

   SAB & Accesorii 2019, evenimentul ce a devenit în timp, prin eforturi susținute din partea tuturor celor implicați în toate etapele organizării și desfășurării lui principalul punct de întâlnire și interacțiune al profesioniștilor din industria auto cu publicul specializat și iubitor al fenomenului auto, prezintă în perioada 10 - 20 octombrie 2019, la Romexpo ultimele tehnologii și cea mai diversificată ofertă din domeniu.

    Aflat anul acesta la cea de a XVII-a ediție și împlinind 26 de aniSalonul Auto București & Accesorii, evenimentul care îmbină experiența edițiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ și economic actual, vine cu o platformă complexă ce se transformă pe perioada celor 11 zile de desfășurare într-un adevărat centru de afaceri în domeniul auto. 

     Astfel, dacă activați în domeniul auto și vă încadrați în tematica evenimentului, vă invităm să vă înscrieți în calitate de expozant și să vă alăturați celor mai importante companii care au spus deja prezent și care participă în mod tradițional la SAB & Accesorii, evenimentul auto al anului și platforma de business nr. 1 a domeniului auto din România.

 

Citeşte mai mult...
 
Noaptea Internaţională a Liliecilor la Antipa PDF Imprimare
Vineri, 23 August 2019 12:06

 

          lorem ipsum dolor sit

 

    Noaptea Internaţională a Liliecilor este un eveniment educaţional realizat în peste 30 de ţări începând cu anul 1997, iar în București este organizat la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” de Asociația Wilderness Research and Conservation.

    Vă așteptăm sâmbătă, 24 august 2019 începând cu ora 20:00 în Sala Multimedia de la parterul Muzeului, sa aflați curiozităţi legate de biologia liliecilor, despre cum comunică aceștia cu ajutorul ecolocaţiei, cum se hrănesc, cum se reproduc şi cum hibernează sau chiar să vedeți şi animale naturalizate într-un adăpost artificial. Stickere şi plinate vor fi disponibile pentru toată lumea!




 

Citeşte mai mult...
 
Vernisaj "Simfonia culorilor" PDF Imprimare
Luni, 05 August 2019 19:03
      
           

           Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi text                                                                                                                            Este posibil ca imaginea să conţină: interior

     Va invitam sa privim impreuna lucrarile artistilor expozanti: Mihaela Busoi, Maria Basaliga, Nicoleta Bertea, Irinel Georgescu, Alexandra Elena Motoroiu, Gheorghe Pintilie, Radu Bojescu, Laurentiu Istodorescu, Adrian Lazaroiu, Costica Nicolae.
Vineri la 19:00 - 21:00
Citeşte mai mult...
 
Noaptea Muzeelor, sâmbătă, 18 mai, Ansamblul Moara de hârtie-Satul meșteșugurilor,deschis 19.00-0,00 PDF Imprimare
Vineri, 17 Mai 2019 14:22

           Noaptea muzeelor | Miez de noapte și de (c)arte

             

      Noaptea Muzeelor va fi o ocazie potrivită de a ieşi din tumultul citadin şi de a vizita un spațiu aparte, un altfel de muzeu: Ansamblul Moara de hârtie – Satul mestesugurilor din Comana, județul Giurgiu, așezat la 35 km distanță de București.

      Nu va fi o călătorie obișnuită, ci va fi o călătorie în timp, în lumea meșteșugurilor de altădată, reunite pe Dealul Morii din Comana. Atelierul-muzeu Moara de hârtie vă va purta în lumea vechilor tipografii, căci veți descoperi echipamente autentice de tipar și legătorie, iar în Atelierul de hârtie veți vedea cum se face hârtia de mână.

     Veți pătrunde și în lumea meșteșugurilor tradiționale românești vizitând atelierele de țesut, lucru cu papura, fierăria, atelierul de ceramică și de prelucrare a lemnului din Satul meșteșugurilor și veți avea parte de demonstrații de lucru cu papura și de țesut la război.

 

Citeşte mai mult...
 
NOAPTEA MUZEELOR la ANTIPA PDF Imprimare
Miercuri, 15 Mai 2019 16:08



                      


  Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a pregătit pentru Noaptea Muzeelor, ediția 2019, o serie de activități care includ expoziții temporare, activități de colectare a insectelor nocturne și de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum și alte surprize care vor face deliciul unei adevărate aventuri a cunoașterii!

  Programul special al Nopții Muzeelor de la Antipa va începe sâmbătă, 18 mai 2019, la ora 18:00 și se va termina la ora 24:00 (ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator). În cadrul acestui eveniment, accesul publicului în expoziția permanentă a Muzeului va fi gratuit.

   Sâmbătă, 18 mai, în intervalul orar 10:00 – 18:00, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa" va fi închis.

   În această seară, vizitatorii vor avea ocazia să admire expoziția temporară „RUGBY, NATURAL!”, manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța, care va rămâne în circuitul de vizitare al Muzeului până pe data de 30 iunie 2019.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 12 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii