Total Media News

Expozitii
“Colours Symphony – Indigo Time” PDF Imprimare
Luni, 28 Aprilie 2014 21:25
                          “Colours Symphony – Indigo Time”
               
    Culoarea indigo este un foarte bun eliberator mental si un factor extraordinar de rafinare, care permite un control profund la nivel psihic si subtil.
   Indigo este o culoare legata traditional de spectrul vizibil, precum si una dintre cele sapte culori ale curcubeului: culoarea dintre albastru si violet.
   Desi traditional este considerate una dintre cele sapte culori majore ale spectrului culorilor, pozitia sa actuala in spectrul electromagnetic este controversata. Indigo este o culoare adanca si luminoasa, apropiata de culoarea albastra – o culoare primara in spatiul de culoare RGB – definit in mod special de cromatica celor trei culori primare – rosu, verde si albastru, precum si de cromatica culorii albe si a curbei de corectie gamma.
Citeşte mai mult...
 
Expoziția COLOANE DE LUMINĂ PDF Imprimare
Marţi, 08 Aprilie 2014 18:53

Expoziția

 COLOANE DE LUMINĂ

Pelerinaj ortodox: Bucovina, Athos, Ierusalim

 

 

Devenită tradiție în preajma Sărbătorilor Pascale, de aproape 11 ani,  expoziția de pictură cu titlul COLOANE DE LUMINĂ, PELERINAJ ORTODOX: Bucovina, Athos, Ierusalim, semnată MIHAIL GAVRIL, se arată și dezvăluie publicului, la ELITE ART GALLERY, luni, 14 aprilie 2014, orele 18. Cuvântul de început îl va avea criticul de artă Mircea Deac.

Arcade și clopote, fragmente de frescă, potire, coloane și capiteluri apar în picturile lui Mihail Gavril, alături de simbolistica proprie, precum o taină sfântă, în Săptămâna Mare înaintea Paștelui. Cel aproape cu sufletul de căldura din pânzele maestrului va vedea apoi ansambluri bisericești, flori, strane și ziduri clădite pe verticale, înălțate spre cer sau închise în măsuri perfecte ca pătratele. Precum o troiță spre care vii cu capul plecat, cu sufletul deschis, pictura sa vorbește spiritului din noi, în diverse mijloace și rezolvări tehnice.

Citeşte mai mult...
 
Expozitia : Mecanica ,o stare de arta - Vladimir Damian PDF Imprimare
Miercuri, 26 Martie 2014 22:49
  Cu imaginaţie şi seriozitate, Vladimir Damian propune iubitorilor de forme şi culori, la Galeria Elite Prof Art cea mai recentă serie de lucrări finalizată în această primăvară.

               
   În picturile executate în ulei, abordarea unei palete largi de subiecte semnalează interesul artistului îndreptat către bogăţia şi diversitatea universului.
De la portretul de bărbat până la trenul surprins în mişcare, Vladimir Damian redă cu ştiinţă şi expresivitate faţete ale unei lumi mai mult sau mai puţin familiare nouă, devoalând din unghiuri atent alese imagini sugestive şi adeseori simbolice. Fiecare reprezentare a pictorului funcţionează dincolo de impactul vizual ca o metaforă, privitorului oferindu-i-se prin titluri ori comentarii, cheia „lecturii”.
Citeşte mai mult...
 
expoziţia de pictura TRIANGLE PDF Imprimare
Joi, 20 Martie 2014 11:10

TRIANGLE


 

   ELITE ART GALLERY continuă seria de evenimente expoziţionale, cu expoziţia intitulată sugestiv TRIANGLE, ce are drept protagonişti trei artişti: MIRELA IORDACHE, EUGEN VASILE IOVAN ŞI FLORENTINA RIZEA. Publicul este invitat în intervalul 20 martie - 10 aprilie 2014 să privească o mostră de nonconformism printr-o desfăşurare amplă de semne, de forme, de culoare.            

MIRELA IORDACHE, absolventă a Facultăţii de Teologie Ortodoxă Bucureşti, Secţia Arte Plastice, Patrimoniu Cultural secţia Restaurare, a unui Masterat  pe tema Strategii de creaţie în pictură, în cadrul Universităţii de Arte Bucureşti, expune în acest context lucrări în tehnica gravurii şi colaj cu intervenţie. Registrul tematic este unul cu sugestii figurative în care portretul fragmentat sau nu, apare în contrast cromatic detaşându-se de restul formelor.

Citeşte mai mult...
 
Expozitia de pictura “Insemnari din Grecia” PDF Imprimare
Miercuri, 05 Martie 2014 14:17

                        Expozitia   de pictura “Insemnari din Grecia”

 

                  
         Expozitia reuneste cinci artisti care dau artei romanesti statut de europenitate: Alexandru Antonescu, Crinela Antonescu, Dorin Coltofeanu, Teodora Coltofean si Mihai Sarbulescu. 
       Lucrarile prezentate in aceasta expozitie, sunt dedicate magiei spatiului elen si sunt realizate in tabara de pictura organizata in cadrul proiectului Contemporanii, in luna octombrie a anului 2013. 
      Alaturi de lucrarile celor cinci artisti, vor fi incluse in cadrul expozitiei fotografii care surprind actul artistic intr-o maniera artistica realizate pe parcursul taberei de fotograful Cristian Macovei. 
     Expozitia poate fi vizitata in perioada 4 martie – 10 aprilie, la Hotel Capital Plaza, Bd. Iancu de Hunedora nr. 54, un loc unde arta se simte ca la ea acasa.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 32 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii