Total Media News

Expozitii
- "Cars paintings, fueled with coffee" PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Iunie 2014 07:42

     Elite Art Gallery găzduiește, în perioada 20 - 30 iunie 2014, o expoziție inedită, dedicată atât pasionaților de mașini, cât și pasionaților de artă - expoziția The Morning Coffee -

         "Cars paintings, fueled with coffee".

                          

    Expoziția va putea fi vizitată gratuit, zilnic, de Luni până Vineri între orele 11:00 – 19:00 şi Sâmbătă între 11:00 – 17:00, în intervalul 20 - 30 iunie 2014.  

    În cadrul expoziției The Morning Coffee - "Car paintings, fueled with coffee" vor putea fi admirate lucrările lui Adrian Mitu (Aquarelief).

    Pasiunea pentru maşini

    Pasiunea lui Adrian pentru design-ul de mașini  este moştenită din copilărie şi inspirată de tatăl său, un pasionat mecanic autodidact. Totul a prins contur în momentul în care reprezentanții companiei Renault au venit la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, unde el studia, și au dezvoltat un program de design dedicat studenților. De atunci, și-a urmat visul și a pus în aplicare planul curajos de a deveni designer de mașini.

Citeşte mai mult...
 
11 iunie 2014, ora 1800 la vernisajul expoziției cu titlul ”Orele picturii”. PDF Imprimare
Joi, 05 Iunie 2014 10:00
 Elite Prof Art Gallery și Școala de Artă București vă invită miercuri, 11 iunie 2014, ora 1800 la vernisajul expoziției cu titlul
                              ”Orele picturii”.
 
.
  
 
      Un spectacol vizual în care experiența a trei ani de studiu se materializează intr-o serie de lucrări cu conținut tematic variat, expresie a personalității fiecăruia dintre participanți; un eveniment în care fiecare expozant dezvoltă și dezvăluie direcții personale.
           Lucrările prezentate se propun a fi lecturate pe două coordonate: prima, aceea a discursului plastic intrinsec și cea de-a doua, a căutării de identitate artistică a fiecăruia dintre expozanți.
 
Citeşte mai mult...
 
Expoziție de pictură și sculptură a GRUPULUI IV, intitulată ANAMORFOZE TRANSFERATE. PDF Imprimare
Luni, 26 Mai 2014 08:52

                                                ELITE   ART   GALLERY

   deschide pe 27 mai, 2014, orele 18.00 o nouă expoziție de pictură și sculptură  a GRUPULUI IV, intitulată

                           ANAMORFOZE      TRANSFERATE.


                

 

Expun:

ȘTEFAN DANIEL LĂZĂRESCU

FLORIN MENZOPOL

GABRIEL MIHALACHE

RĂZVAN MIHALCEA

Ștefan Daniel Lăzărescu va fi prezent cu obiecte figurative, în diverse materiale, angajat într-un proces de reconfigurare fantezistă a unor caractere și situații idiosincrasice pline de ironie, candoare și umor.

Florin Menzopol, unul din veteranii filialei Buzău a UAP România, expune în principal compoziții în ulei, o figurație în care amintirea și subconștientul construiesc riguros suprafața și deschid spre meditație și detașare.

Citeşte mai mult...
 
ARTA ABSTRACTA PDF Imprimare
Joi, 22 Mai 2014 07:05

                                               ARTA  ABSTRACTA

               
    Arta abstractă este denumirea pe care, începând cu cel de-al doilea deceniu al secolului al XX-lea, şi-o revendică o serie de tendinţe, de grupări, de creaţii - în general diverse, succedându-se nu fără o anumită atitudine polemică - care au la bază un protest împotriva academismului şi naturalismului, îndepărtând din imaginea plastică elementele lumii vizibile, redate până atunci de aşa zisă artă figurativă, şi aşezând în locul lor un sistem de semne, linii, pete, volume, ce ar trebui să exprime, în formă pură, acţiunea raţionalităţii şi sensibilităţii umane.
    Galeria de Arta Elite Prof Art isi propune sa aduca in atentie o bogata gama de lucrari ce pot fi incadrate in domeniul artei abstracte, lucrari apartinand artistilor plastici contemporani, lucrari specifice secolului XXI.
Organizata la Hotel Crowne Plaza expozitia Arta Abstracta - este deschisa in perioada 23 mai 2014 – 13 iunie 2014. Vernisaj - miercuri 28 mai 2014, orele 18.30 in foaierul Salii Magnolia.

Citeşte mai mult...
 
Expoziţie de sculptură şi pictură, intitulată GÂNDUL CLIPĂ, PDF Imprimare
Sâmbătă, 03 Mai 2014 07:57

      ELITE ART GALLERY are onoarea să găzduiască în intervalul 06 - 23 mai 2014 o amplă expoziţie de sculptură şi pictură, intitulată    

                                                     GÂNDUL CLIPĂ,

semnată ELENA SURDU STĂNESCU şi RUXANDRA PAPA.

                         

    Corneliu Ostahie, criticul de artă, ce va avea cuvântul la deschiderea oficială a expoziției, marți, 6 mai 2014, orele 18, ne vorbește despre creațiile Elenei Surdu Stănescu: „ceea ce vrea să spună în ultimă instanţă Elena Surdu Stănescu, atât prin portretele să le zicem obişnuite cât şi prin cele compoziţionale, nu este nimic altceva decât faptul că arta sa îşi trage întreaga vitalitate din înţelegerea rostului fiinţei umane ca scop al evoluţiei universului şi prin urmare, din efortul continuu de a-i descoperi urmele şi de a-i glorifica existenţa în fiecare segment şi în fiecare manifestare a acestuia.

Este o viziune tangentă cu panteismul, dar fără conotaţiile doctrinare ale acestuia, graţie căreia artista reuşeşte să ilustreze convingător de-a lungul mai multor cicluri de lucrări, un concept pe cât de dificil de tradus în imagini, pe atât de elocvent şi de tonic - plenitudinea.”

Citeşte mai mult...
 


Pagina 31 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii