Total Media News

Expozitii
EXPOZITIA "MOZAIC DIN MESOPOTAMIA" - AMMAR ALNAHHAS PDF Imprimare
Luni, 10 Noiembrie 2014 15:01
                 EXPOZITIA   "MOZAIC DIN MESOPOTAMIA"
                                      - AMMAR ALNAHHAS

               
           Pictorul român Ammar Alnahhas, sculptor sirian cu studii în cetatea Damascului, este un fenomen de spiritualitate şi artă, ce se desfăşoară în zilele noastre, împreună cu noi, pe simezele ce ni se deschid. Pictura lui Ammar îşi trage vibraţia din amintirile copilăriei de malurile Khabur iar culorile sunt cele ale descoperirii plaiurilor româneşti, ale prieteniei şi admiraţiei, ale exprimării plastice din partea unui om dăruit cu mesaj universal.
          Pentru că pictura lui Ammar Alnahhas vorbeşte limba universală a sincerităţii, a frumosului şi a sensibilităţii. Arta pictorului sirian are o devenire românească, o evoluţie pe care am urmărit-o cu uimirea încântată a unei explozii de culoare de-a lungul timpului şi a simezelor. Aici au apărut chipurile-nechipuri care ne privesc direct în suflet, soarele coborât în roata florilor, chiar şi cântul oriental al femeilor Ghilgameş.
Citeşte mai mult...
 
EXPOZITIA « ARMONII DE TOAMNA « PDF Imprimare
Joi, 06 Noiembrie 2014 15:41

                  EXPOZITIA « ARMONII DE TOAMNA « 

 

                             


    Toamna, cel de-al treilea anotimp al anului, un anotimp al schimbărilor cromatice.

Verdele -  cu multiplele sale nuanțe – se metamorfozează, trecând treptat prin galbui, galben, tonuri de roșu, ruginiu. Culorile terne acoperă pământul ca o mantie ce va proteja roadele primăverii ce va urma.

                Expoziția de artă plastică, ''ARMONII DE TOAMNĂ'‘ organizata de Galeria de Arta Elite Prof Art in interioarele fastuoase ale World Trade Center  Bucuresti, isi propune sa incununeze prin arta, momentele de prefaceri profunde ale naturii.

                Artistii reuniti in cadrul expoziției ''Armonii de toamnă'', alcătuiesc o mare și frumoasă familie, o familie a artei vizuale.


Citeşte mai mult...
 
Expoziţia de fotografie „Grădina cu emoţii” PDF Imprimare
Luni, 03 Noiembrie 2014 21:03

    În perioada 22 octombrie – 30 noiembrie 2014, Grădina Botanică „D. Brandza” a Universităţii din Bucureşti găzduieşte expoziţia de fotografie „Grădina cu emoţii” a binecunoscutului fotograf şi, totodată, prieten al Grădinii botanice, Aurel Rapa.

              

                            

   Fotografiile prezentate ne dezvăluie latura artistică a autorului, sensibilitatea acestuia, vibraţiile sufletului său în faţa frumosului, în faţa naturii. În acelaşi timp însă fotografiile expuse dezvăluie şi capacitatea fiecărui element din Grădina botanică, de la o simplă frunză şi până la peisaje, de a genera emoţii.

   În cadrul expoziţiei participă cu fotografii şi conf. dr. Paulina Anastasiu. Acestea surprind aspecte de toamnă din parcul şi serele Grădinii botanice.

  Toate fotografiile au fost tipărite cu sprijinul EPSON folosind imprimanta foto Epson L1800 şi hârtia foto Epson Semigloss.


Citeşte mai mult...
 
vernisajul expoziției personale a pictorului Mihai Sârbulescu. PDF Imprimare
Miercuri, 15 Octombrie 2014 18:33

     Un eveniment Contemporanii, Biblioteca Natională a României
     Spatiul expozițional Symposium, 20 octombrie – 12 noiembrie 2014.

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că luni, 20 octombrie, orele 19:00, în București, spațiul expozițional Symposium, Biblioteca Natională a României, Bdul Unirii nr. 22, va avea loc

       vernisajul expoziției personale a pictorului Mihai Sârbulescu.

 

                                     

     

    Evenimentul marchează startul unei noi direcții de dezvoltare a Proiectului Contemporanii.

    Pentru a servi fidel scopului declarat al proiectului, în paralel cu taberele de pictură și expozițiile de grup pe care le desfășoară periodic, va fi inițiată o serie de expoziții personale semnate de artiști români reprezentativi și formatori ai culturii actuale.

Citeşte mai mult...
 
Vernisaj desene şi picturi a artistei Lea Rasovszky PDF Imprimare
Luni, 13 Octombrie 2014 20:19

                                                           

     Galeria Anca Poteraşu vă invită joi, 16 octombrie, începând cu ora 18.30 - 21.30, la vernisajul expoziţiei, De la stele la steroizi. Două povestiri scurte despre un bestiar aproape metaforic, o prezentare a ultimei serii de desene şi picturi a artistei Lea Rasovszky. Curator: Anca Verona Mihuleţ.

     Am vorbit cu doctorul meu astăzi despre configuraţia ADN-ului; mi-a spus teoria despre ultimul strămoş comun şi despre cum vârsta ADN-ului meu ar putea fi mai mare de 3,5 miliarde de ani. Doamne, suntem atât de bătrâni! Pură coincidenţă – citeam într-o revistă zilele trecute că dacă am aduna ADN-ul de la cele zece trilioane de celule din organismul nostru, am putea să îl întindem pe distanţa de 149 de milioane de kilometri, dintre Pământ şi Soare, de câteva sute de ori. Şi ADN-ul luat de la câteva mii de oameni, adunat într-un singur şir, ar putea ajunge până la steaua cea mai apropiată. Această spirală minunată care conţine toate codurile secrete ale originii noastre, poate fi răspunsul la întrebările despre cine suntem şi de ce suntem aici. Da, mai ales de ce suntem aici...

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 27 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii