Total Media News

Expozitii
Expozitie internationala de pisici de rasa Magnificats PDF Imprimare
Miercuri, 25 Februarie 2015 19:32

                                  

    Clubul felin Stammbaum Ev din Germania, sub brand-ul Magnificats, in parteneriat cu Romexpo, in cadrul Petexhibition 2015, organizeaza in pavilionul C2, in zilele de 27 februarie-1 martie 2015, intre orele 10-18 expozitia internationala de pisici de rasa sub egida WCF (World Cat Federation) .


Juriul va fi compus din Anneliese Hackmann (Germania) Presedinte WCF, Andreas Mobius (Germania),, secretar general WCF, Francoise Dubois (Franta) si Edina Reposa (Ungaria).

Publicul va avea posibilitatea sa admire diverse rase, intre care, pentru prima oara in Romania Aphrodite's Giant.Vineri va avea loc un arbitraj demonstrativ, prezentare rase si publicul va avea posibilitatea sa puna intrebari. Sambata si Duminica vor fi 2 zile de arbitraj oficial, cu Best in Show zilnic si in premiera Ring-uri WCF.

Expozitia va avea loc la Romexpo, pavilionul C2

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitie de GRAFICA PDF Imprimare
Luni, 16 Februarie 2015 14:44

                                                    

                                

                                         EXPOZIȚIE DE GRAFICĂ

      Galeria ELITE PROF ART oferă iubitorilor de frumos un nou prilej de periplu în lumea artei: o originală expoziție de grafică.

     Expoziția este una colectivă și reunește lucrările a 20 de artiști plastici români, aducând astfel publicului o mare diversitate de teme și abordări, de senzații și stări – expresie a libertății de creație ce caracterizează toate expozițiile organizate de galerie.

    Piesa de rezistență a expoziției este lucrarea “Colectivizarea” a pictorului Camil Ressu, realizată în tuș pe hârtie de calc. Alături de ea stau lucrări ale unora dintre cei mai importanți artiști plastici români, precum și ale unora dintre cei mai bine cotați tineri artiști vizuali ai momentului, având ca punct central ideea de abordare a temelor în tehnici ce țin de grafică, în manifestări artistice generoase, diferite, creative.

Citeşte mai mult...
 
expoziția What about poor Gregor Samsa ? PDF Imprimare
Luni, 09 Februarie 2015 16:20

 

                      

 

Artiști: Serioja Bocsok, Irina Bujor, Andreea Dobrin, Andra Jurgiu, Andrei Mateescu & Sabin Gârea, Alexandra Mocan, Maia Ștefana Oprea, Diana Oțet, Cassandra Pop și Sabina Suru
Curator: Ioana Mandeal
Graphic design: Andreea Dobrin

     Galeria Anca Poterașu vă invită vineri, 13 Februarie, 2015, începând cu ora 19.00, la vernisajul expoziției

                    What about poor Gregor Samsa ?

Produs în urma unui open call lansat artiștilor emergenți în noiembrie 2014, proiectul își propune să continue linia de activitate inițiată de galerie în 2012, atunci când un prim apel de proiecte a generat expoziția Five In The House.

Citeşte mai mult...
 
Expozitie IULIAN CORUT PDF Imprimare
Luni, 02 Februarie 2015 16:04

  In  perioada    06.februarie - 15  martie  2015   va  avea  loc  Expozitia   de  Sculptura,Ceramica,Grafica

 

         " Un  Peste, Doi Pesti "

 

                        

    Expozitia  artistului  Iulian  Corut  va  fi  in  Sala  LUDOTECA  a  Bibliotecii  Centrale  Nationale  din  Bucuresti, si  va  putea  fi  vizitata  in  zilele  de  L.M,V- orele : 10,00-18,00, si M,J-orele : 10,00-20,00.

    Deschiderea  expozitiei  va  fi  facuta  de  Doamna profesor universitar  Adina  Nan.

    Cu  ocazia  acestei  expozitii  se  vor  tine  si  diferite  Ateliere Gratuite  pentru  copii  de  desen,teatru,lteratura, etc.

    Vernisajul  expozitiei  va  fi pe  5 februarie  orele  18,00, si  va  fi  transmis  LIVE,  on line , pe :- www.total-media-news.ro   ....- sectiunea Transmisii LIVE ( ID- free , Parola- free )

Citeşte mai mult...
 
Expozitia : De Iarna ! PDF Imprimare
Joi, 22 Ianuarie 2015 12:47


                       


      Expoziția oferită în această perioadă de către GaleriA de Artă Elite Prof Art, este una ce vine să sublinieze atmosfera anotimpului hibernal pe care tocmai îl parcurgem.

            Tema expoziției este una foarte generoasă, lăsând libere spiritul jucăuș, creativitatea și imaginația fiecăruia. Această libertate reunește pe simeze același dialog între generații– o notă personală a galeriei, încă de la primele sale acorduri – dar și între maniere și stiluri diferite de exprimare.

            Problematica iernii nu este una strict legată de peisaj, în expoziția de față, ci fiecare artist și-a ales, din propriul univers, un crâmpei pe care l-a ilustrat. De la arta abstractă, nonfigurativă, la peisajele consacrate, trecând prin puterea deplină a tradițiilor și obiceiurilor, simezele sunt animate de cele mai armonioase compoziții.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 25 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii