Total Media News

Automobilism Romania
Campionatul Național de Super Rally - Powered by Superbet PDF Imprimare
Marţi, 04 Iunie 2019 13:55

              

    Odată cu începerea oficială a vacanței de vară, vă așteptăm în perioada 14-15 iunie la Trofeul Tg. Mureș pentru a da startul distractiei cu motoare puternice și centrul orașului transformat într-un mod absolut spectaculos!   

    Mașinile puternice cât și traseul spectaculos ce se desfășoară prin centrul orașului, fac din etapa de la Tg. Mureș un eveniment ce atrage mii de spectatori entuziasmați! Dar acestea nu sunt singurele motive!
Pentru a vă putea bucura de întreaga magie a raliurilor, vă așteptăm în perioada 14-15 iunie la Târgu Mureș pentru a vă convinge!

 


     Mulțumim sponsorilor noștri:
- Primaria Tirgu Mures;
- Bergenbier;
- Opel;
- Superbet;
- OMNIASIG Vienna Insurance Group;
- Kiss FM;
- Ministerul Tineretului și Sportului-România.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Super Rally PDF Imprimare
Vineri, 02 Noiembrie 2018 11:59

    Etapa a III-a a Campionatului National de Super Rally va avea loc in data de 17 noiembrie la Bucuresti.

   Detalii despre eveniment, harta traseului si alte informatii utile vor fi publicate pe masura ce se confirma, atat pe pagina evenimentului cat si pe pagina Campionatului National De Super Rally.

 

Citeşte mai mult...
 
a 5-a etapă a Campionatului Național de Offroad. PDF Imprimare
Marţi, 21 August 2018 11:24
  • Fotografia postată de Club4x4Romania.ro.
  • 20 Septembrie – 23 Septembrie
    20 Sept la 18:00, până la 23 Sept la 21:00
  • Organizat de Club4x4Romania.ro
    Răspunde de obicei în decurs de o zi
   Clubul T44 vă invită să participați în perioada 20 - 23 Septembrie 2018 în statiunea Slanic Prahova, la cea de-a 5-a etapă a Campionatului Național de Offroad.
   Concursul se va desfășura pe trei categorii auto: Standard A si B, Open, Extrem, conform Regulamentului Campionatului Național de Off Road, regulament pe care-l puteți accesa pe site-ul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si al Comisiei Nationale de Offroad.Taxele aferente participarii la competitie sunt:Taxa sportiva este in cuantum de:
Citeşte mai mult...
 
SsangYong Baja 500 Romania PDF Imprimare
Vineri, 05 Mai 2017 09:07

 

           

 

       Weekendul 28-30 aprilie 2017 a gazduit competia de rally-raid  SsangYong Baja 500 Romania  – o premiera pentru motorsportul tot-teren din Romania prin complexitatea sa si proba speciala de tip “Baja ” pe care a propus-o. Competitia a fost organizata de Asociatia Sportiva CAP 180, in colaborare cu cluburile So Moto Racing Team Bistrita si Corb 44 Bucuresti .

      BAJA 500 Bucuresti a punctat in Campionatul East European Tout Terrain Series 2017  fiind o premiera pentru motorsportul tot-teren din Romania prin complexitatea sa si prin proba speciala de tip “Baja ” , o proba care va fi punctata si in cursele prezentate mai jos :

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de Karting "Dunlop" PDF Imprimare
Miercuri, 09 Iulie 2014 11:17

                                     In perioada 12-13 iulie ‘’Micul Circ’’

                             

     revine pentru a doua oara pe pista de la Prejmer, pentru desfasurarea celei de-a 4 a etape a Campionatului Naţional de Karting Dunlop 2014, pista construita la cele mai inalte standard adoptate de Comisia Internationala de Karting a F.I.A. si avand o calitate de excepţie a covorului asfaltic ( lungime de 1.250 m, lăţime între 8m şi 10m, cea mai lungă linie dreaptă de 170m şi un număr de 14 viraje).

  Asadar va asteptam impreuna cu Dunlop, partenerul oficial al Campionatului National de Karting, sa luati parte in acest weekend la un eveniment ce se anunta a fi unul incendiar si care va face o selecţie riguroasă a piloţilor la toate clasele C.N.K.D., începând cu Kid-Kart şi terminând cu clasa regină. In cadrul acestei etape sunt anuntati piloti din toata Europa printre care Italia, Germania, Bulgaria.

  Weekend-ul de concurs debutează sâmbătă dimineață la ora 9:00 cu antrenamentele clasei Kid-Kart și va continua până duminică după-amiază cu finala „Clasei Regină” – KZ, festivitatea de premiere fiind programată duminică de la 14:30.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 2

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Automobilism Romania