Total Media News

Automobilism Romania
Noul Hyundai Tucson - o alegere inspirata! PDF Imprimare
Duminică, 16 Mai 2021 19:59

Ar putea fi o imagine cu maşină

Noul Hyundai Tucson surprinde prin design-ul revolutionar la exterior, dar si prin multitudinea de dotari, sisteme de securitate si optionale ce pot fi regasite la interiorul acestui SUV de succes in piata romaneasca.

Modelul aparut recent in tara noastra poate fi gasit in 4 versiuni: Termic, Hybrid, Mild Hybrid si Plug in Hybrid.

Pe piata din Romania varianta de baza are un motor de 1.6L pe benzina, 150 cai putere, o cutie manuala in 6 trepte si in varianta comfort poate fi achizitionata pentru 19.300 euro cu programul Rabla.

Varianta de top ca motorizare este un motor de 1.6L, PlugIn Hybrid, 4x4, in echipare Premium, si o cutie automata in 6 trepte ce poate ajunge cu programul Rabla la 36.764 euro.

Modelul prezentat cu interiorul din imagine, surprinde printr-un bord digital foarte bine realizat, blind spor view monitoring, care prin camerele din oglinzi aduce in fata soferului imaginea unghiului mort, un confort foarte bun la interior, dar si un motor potent, la cei 230 cai putere pe care ii dezvolta motorul Hybrid de 1.6L, cu o cutie automata in 6 rapoarte. Acest model poate ajunge la 36.064 euro cu programul Rabla.

De asemenea, cutia de viteze shift by wire este una foarte interesanta, renuntandu-se la levier, aceasta fiind actionata cu ajutorul a 4 butoane asezate foarte confortabil langa sofer.

Citeşte mai mult...
 
Tesla a deschis primul birou din Romania! PDF Imprimare
Joi, 04 Februarie 2021 15:03

Ar putea fi o imagine cu maşină

 

Tesla a deschis primul birou in Romania, in Bucuresti, intr-un centru de afaceri localizat in Calea Serban Voda, sectorul 4.

Compania detinuta de Elon Musk, are planuri de investitii in tara noastra, dorind sa construiasca statii de incarcare in Timisoara, Sibiu, Pitesti si Bucuresti, si posibil Craiova sau Braila.

Tesla are in plan  investitii similare si in tari vecine noua, Bulgaria, Serbia sau Ungaria.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de Super Rally - Powered by Superbet PDF Imprimare
Marţi, 04 Iunie 2019 13:55

              

    Odată cu începerea oficială a vacanței de vară, vă așteptăm în perioada 14-15 iunie la Trofeul Tg. Mureș pentru a da startul distractiei cu motoare puternice și centrul orașului transformat într-un mod absolut spectaculos!   

    Mașinile puternice cât și traseul spectaculos ce se desfășoară prin centrul orașului, fac din etapa de la Tg. Mureș un eveniment ce atrage mii de spectatori entuziasmați! Dar acestea nu sunt singurele motive!
Pentru a vă putea bucura de întreaga magie a raliurilor, vă așteptăm în perioada 14-15 iunie la Târgu Mureș pentru a vă convinge!

 


     Mulțumim sponsorilor noștri:
- Primaria Tirgu Mures;
- Bergenbier;
- Opel;
- Superbet;
- OMNIASIG Vienna Insurance Group;
- Kiss FM;
- Ministerul Tineretului și Sportului-România.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Super Rally PDF Imprimare
Vineri, 02 Noiembrie 2018 11:59

    Etapa a III-a a Campionatului National de Super Rally va avea loc in data de 17 noiembrie la Bucuresti.

   Detalii despre eveniment, harta traseului si alte informatii utile vor fi publicate pe masura ce se confirma, atat pe pagina evenimentului cat si pe pagina Campionatului National De Super Rally.

 

Citeşte mai mult...
 
a 5-a etapă a Campionatului Național de Offroad. PDF Imprimare
Marţi, 21 August 2018 11:24
  • Fotografia postată de Club4x4Romania.ro.
  • 20 Septembrie – 23 Septembrie
    20 Sept la 18:00, până la 23 Sept la 21:00
  • Organizat de Club4x4Romania.ro
    Răspunde de obicei în decurs de o zi
   Clubul T44 vă invită să participați în perioada 20 - 23 Septembrie 2018 în statiunea Slanic Prahova, la cea de-a 5-a etapă a Campionatului Național de Offroad.
   Concursul se va desfășura pe trei categorii auto: Standard A si B, Open, Extrem, conform Regulamentului Campionatului Național de Off Road, regulament pe care-l puteți accesa pe site-ul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si al Comisiei Nationale de Offroad.Taxele aferente participarii la competitie sunt:Taxa sportiva este in cuantum de:
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 3

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Automobilism Romania