Total Media News

Sporturi de iarana
Delegatia României la FOTE 2015 va fi formata din 24 de sportivi PDF Imprimare
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 20:04

                  

  

       

   Doar 67 de zile au ramas pana la startul celei de a XII-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), competitie rezervata sportivilor cu varste intre 14 si 18 ani, care va fi gazduita in premiera de doua regiuni din tari diferite - Vorarlberg (Austria) si Liechtenstein.

     Comitetele Nationale Olimpice (CNO) din Austria si Liechtenstein, care au colaborat la organizarea competitiei programata a avea loc in perioada 25-30 ianuarie 2015 unde sunt asteptati peste 850 de sportivi din 45 tari europene, vor avea o misiune deloc usoara: sa se ridice la nivelul FOTE Brasov 2013, considerat de forurile internationale de specialitate cel mai bine organizat Festival de pana acum.

    O particularitate a editiei de anul viitor a FOTE Vorarlberg-Liechtenstein consta in faptul ca nu va exista un Sat Olimpic, cazarea participantilor urmand a fi asigurata in 32 de hoteluri (790 de camere si 1850 de paturi) localizate in statiunile Schruns, Tschagguns si in imprejurimile acestora. Cele mai multe locuri de cazare au fost rezervate in Schruns si Tscagguns (noua hoteluri), dar participantii vor mai locui in St. Gallenkirch (sapte hoteluri), Gaschurn (patru hoteluri), si in cate trei hoteluri din Gantschier&Vandans, Silbertal si Partenen.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatele Nationale ale Romaniei 2014 la schi sarituri PDF Imprimare
Joi, 23 Octombrie 2014 20:46

             Federatia Romana de Schi Biatlon organizeaza Campionatele Nationale ale Romaniei 2014 la schi sarituri.                        

             

         Ultima competitie pe trambulina din acest sezon de vara aduce in premiera proba pe echipe - dublu mixt pe care o puteti urmari chiar joi  23 octombrie - 26 octombrie , ora 16.00.



 

Citeşte mai mult...
 
Breaking news: Jocurile Olimpice de iarna din 2022 unde ?? PDF Imprimare
Joi, 02 Octombrie 2014 11:05

Breaking news:

  Nimeni nu vrea să găzduiasca  Jocurile Olimpice  de  iarna din  2022  !


                                 

                            
    Știrile de ultimă oră:

    Guvernul  norvegian  nu va furniza garanția necesară  pentru  Jocurile  Olimpice  din  2022.
    Norvegia trebuie să-și retragă cererea sa de a găzdui Jocurile Olimpice # Oslo 2022.

    Partidul de guvernământ din Norvegia  a votat împotriva finanțării Jocurilor  Olimpice de iarnă  de  la  Oslo  2022, ​​forțând în esență, orașul să renunțe la cursa. Este doar ultimul dintr-o lunga serie de orașe și țări care au dat un categoric "nu" gazduieste mlaștina olimpica.

    Într-un referendum cu caracter neobligatoriu, în februarie, 55,9 la suta din norvegieni au declarat ca nu au vrut  ca Jocurile Olimpice din 2022  sa  se  desfasoare  la  ei.

   "Trebuie să existe schimbări majore în CIO înainte de a mă ajuta pentru a sprijini o cerere olimpic", a spus primarul Tromsø Jens Johan Hjort. O  mare  parte  din  acea furie  a  populatiei  , a fost lista CIO   cu cereri pentru o ofertă Oslo, care a inclus un cocktail de primire cu regele Norvegiei, cu  Comitetul Olimpic norvegian, etc....

    Printre alte cerințe CIO:

 

Citeşte mai mult...
 
Carpath Cup and FIS Cup weekend in Rasnov PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 16:15

 

                                         

 

            PROGRAM Carpath Cup
Joi - 25 septembrie
9.00 - Antrenament oficial HS 71 (fete si baieti)
14.00 - Saritura de proba HS 71 (fete si baieti)
15.00 - Concurs HS 71 (fete si baieti)
Vineri - 26 septembrie
9.00 - Saritura de proba HS 71 (fete si baieti)
10.00 - Concurs HS 71 (fete si baieti)

         PROGRAM FIS Cup
Sambata - 27 septembrie

Citeşte mai mult...
 
Modificari importante in Ski Jumping PDF Imprimare
Joi, 24 Iulie 2014 10:32

                      Modificari pentru sezonul 2014/2015

      La congresul FIS din aceasta vara de la Barcelona, s-a hotarat testarea in GP de vara , al unor modificari privind calificarile si modalitatea de disputare a etapelor de Cupa Mondiala la Ski Jumping.Astfel , incepand cu etapa din Wisla , din 25 Iulie , regulile vor arata in felul urmator :

    La start , vor putea participa in etapele de Zbor cu Schiurile , doar sportivii cu minim 1 punct in clasamentul general .

                       FIS Congress in Barcelona

     Vor ramane 10 precalificati , doar ca acestia vor lua cu ei punctele din calificari si pe mai departe in competitiei , pe scurt , calificarile vor avea un rol mult mai important si vor reprezenta practic , prima parte a concursului.

     Sportivii vor fi in prima mansa impartiti in 4 grupe , cei mai buni 6 din fiecare grupa calificandu-se in mansa urmatoare , respectiv cea finala. In mansa finala , vor fi doar 24 de sportivi .

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna