Total Media News

Sporturi de iarana
Inca un succes pentru Kobayashi! PDF Imprimare
Duminică, 07 Ianuarie 2024 10:47

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text

Ryoyu Kobayashi a reusit sa se impuna in ultima editie a Turneului celor 4 Trambuline desfasurata intre 28 Decembrie si 6 Ianuarie, la Oberstdorf si Garmisch in Germania, si Innsbruck si Bischofshofen in Austria.

Citeşte mai mult...
 
Glob de Cristal pentru Halvor Egner Granerud! PDF Imprimare
Luni, 03 Aprilie 2023 21:47

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Norvegianul Halvor Egner Granerud s-a impus in Cupa Mondiala de sarituri cu schiurile, sezonul 2022-2023, adjudecandu-si al doilea Glob de Cristal din palmares, dupa cel din sezonul 2020-2021.

Acesta nu a inceput cel mai bine sezonul. Startul acestui sezon a fost dominat de Dawid Kubacki, pana la Turneul celor 4 Trambuline, unde a incheiat pe locul secund, in spatele norvegianului.  Campionatele Mondiale nu au fost pentru niciunul din cei doi foarte reusite, in timp ce finalul sezonului l-a gasit in forma buna pe Stefan Kraft, ca de multe alte ori pe finalul de sezon.

Citeşte mai mult...
 
Timi Zajc - Campion Mondial! PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Martie 2023 08:33

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Slovenul Timi Zajc, a reusit sa castige proba pe trambulina mare - HS138 - chiar in fata propriilor spectatori, la Planica, in Slovenia!

Anterior, acesta reusise si sa castige calificarile, afirmandu-si foarte clar intentia de a se impune in aceasta competitie.

Citeşte mai mult...
 
Granerud victorie clara la Oberstdorf! PDF Imprimare
Joi, 29 Decembrie 2022 20:31

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Halvor Egner Granerud s-a impus clar in aceasta seara pe Schattenberg Schanze din Oberstdorf in ceea ce consta prima etapa din editia 71 a Turneului celor 4 Trambuline.

Castigatorul sezonului 2020/2021 al Cupei Mondiale a fost urmat pe podium de polonezii Piotr Zyla, si Dawid Kubacki, liderul actualei editii in ierarhia generala individuala. Prima mansa a fost cea mai buna pentru Granerud, fiind la doar un metru de recordul trambulinei, stabilit de Sigurd Pettersen, insa dominand per ansamblu toata competitia, din calificari pana la final.

Citeşte mai mult...
 
Editia 71 a Turneului celor 4 Trambuline incepe astazi! PDF Imprimare
Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:18

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi schi

Astazi la Oberstdorf in Germania, pe trambulina Schattenberg Schanze cu punctul de constructie la 120 metri si dimensiunea ei la 137, incepe a 71-a editie a traditionalei competitii de la cumpana dintre ani, " Turneul celor 4 Trambuline".

Dupa ani de pandemie in care spectatorii au fost interzisi, icarii moderni vor sari din nou in admiratia zecilor de mii din Germania, Austria si restul globului, la Oberstdorf, Garmisch, Innsbruck si Bischofshofen, pentru a castiga legendarul " Vultur de aur".

Situatia in Cupa Mondiala in acest moment il avantajeaza pe Dawid Kubacki, care conduce detasat ierarhia, urmat de Anze Lanisek din Slovenia, Stefan Kraft din Austria si Halvor Egner Granerud din Norvegia.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna