Total Media News

Gimnastica
Campionatele Nationale de Gimnastica Ritmica - junioare mici ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Iunie 2017 09:05

 

                 

 

                 Campionatul național de junioare mici !
             La categoriile mici competițiile sunt foarte frumoase pentru nivelul este ridicat . Sunt copii frumosi si foarte ambițioși si cred că va fii o " bătălie " pentru titlul de campioană națională !

                  Succes tuturor gimnastelor si să câștige cea mai bună !

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatele Europene de gimnastica / Cluj 19 – 23 aprilie PDF Imprimare Email
Joi, 23 Martie 2017 17:19


            


     Gimnastica, sportul olimpic favorit al românilor

     O cercetare cantitativă realizată de compania de cercetare de piaţă Ipsos România în parteneriat cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român arată că unul din doi români (mai exact 56%) își dorește să asiste din tribune la competiția de gimnastică artistică la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. 

În urma unui studiu al companiei  Ipsos, desfășurat online în perioada 27 februarie-8 martie 2017, pe un eșantion reprezentativ urban de 1501 persoane, la  întrebarea - ”dacă în 2020 ați putea merge la Jocurile Olimpice de vară care vor avea loc la Tokyo, fără să plătiți nimic, adică sa aveti asigurate transportul, masa, cazarea, precum și biletul de intrare la competiții, la ce sporturi ați dori să primiți bilete ? Puteți alege maxim trei sporturi.”, 56%  dintre români au ales gimnastica, 32%  atletismul, 27%  tenisul, 18%  scrima, iar 15%  handbalul și fotbalul. În mare măsură, cei care ar fi dorit  să meargă la scrimă au fost tineri între 18 și 24 de ani, iar persoanele chestionate care și-au manifestat dorința să meargă la celelalte sporturi aminitite mai sus aveau vârste  între 35 și 45 ani” observă Alina Stepan, Managing Director Ipsos South-East Europe.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de Gimnastică 2016 PDF Imprimare Email
Joi, 30 Iunie 2016 10:18

      1 – 3 iulie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca
     A 69-a EDIȚIE A CAMPIONATELOR NAȚIONALE

     
                


    În 1947, la Reșița, debuta prima ediție a Campionatului Național al gimnasticii artistice, ajuns acum în fața celei de a 69-a ediții, după ce a parcurs un drum lung, dar care a permis afirmarea unor ”alergători de cursă lungă” spre consacrarea valorilor gimnasticii românești.
   După 36 de ani, gimnastica națională se întoarce la Cluj – aici au mai avut loc edițiile din 1965, 1967, 1969, 1971, 1976, 1979, 1980 -, de această dată într-o nouă și modernă sală care, în 2017, va găzdui și ediția jubiliară feminină a Campionatelor Europene.

 

Citeşte mai mult...
 
Mariana Bitang si Octavian Belu revin la conducerea lotului national de gimnastica PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Decembrie 2015 19:32

 

                 

     În urma discuțiilor avute atât cu Federația Română de Gimnastică, cât și cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului, antrenorii Mariana Bitang și Octavian Belu, cu un palmares cumulat format din peste 400 de medalii, au decis să revină la conducerea lotului național de gimnastică, sprijinind astfel pregătirea sportivelor până la turneul de recalificare organizat sub egida Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, din luna aprilie a anului 2016.

    Antrenorii Mariana Bitang și Octavian Belu au hotărât să suspende colaborarea cu Federația Română de Gimnastică în luna aprilie a anului 2014, în contextul unor probleme familiale extrem de serioase.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Gimnastica in DERIVA !! PDF Imprimare Email
Luni, 26 Octombrie 2015 10:25

                  

 

     DEZASTRU  in  gimnastica  !!

     Acesta  este  nivelul  sportului  romanesc  ?

     Conform  ADEVARUL.RO, Cel mai medaliat sport din istoria României, gimnastica feminină, se află într-un moment de mare cumpănă.

    Reprezentativa feminină a ocupat locul 13 în calificările la Mondialele de la Glasgow şi a ratat atât finala pe echipe, cât şi calificarea directă la Jocurile Olimpice.

   Gimnastele nu s-au calificat nici în finalele pe aparate, o altă contraperformanţă istorică.Echipa antrenată de Lucian Sandu, Cristian Moldovan şi Lăcrămioara Moldovan a încheiat calificările la cea de a 46-a ediţie a Campionatelor Mondiale pe locul 13 şi va va evolua, în premieră în istoria sa, la turneul preolimpic de la Rio pentru calificarea la Jocurile Olimpice din 2016.

   Mai mult decât atât, fetele nu au reuşit nicio calificare în finalele pe aparate, o altă contraperformanţă istorică (ultima oară s-a întâmplat în 1970), singura consolare, dacă se poate numi aşa, fiind aceea că Larisa Iordache şi Laura Jurca se numără printre cele 24 de sportive care vor concura la individual-compus.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 6

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Gimnastica