Total Media News

Sport


Cupa Mos Niculae la volei fete PDF Imprimare
Joi, 24 Noiembrie 2011 08:41

      In zilele de sambata si duminica 03.12 – 04.12. 2011 intre

orele 11 - 18 se va desfasura Cupa Mos Niculae la volei fete.

( minivolei si sperante )


    In campania “Decat sa fumezi mai bine sa faci sport “ Clubul Sportiv Spike cu sprijinul sponsorului CHIO si al Federatiei Romane de Volei, in zilele de sambata si duminica 03.12 – 04.12. 2011 intre orele 11 - 18 se va organiza in sala scolii generale 205 Cupa Mos Niculae la volei fete.( minivolei si sperante )

    Cu aceasta ocazie factori de raspundere de la FRV pot face o selectie a elementelor de perspective in vederea constituirii unei selectionate a Bucurestiului.

    

Confimarea participarii la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefonul cell. 0723 – 278952..


PRESEDINTE CLUB SPORTIV SPIKE

Kapelovies Sandu

 
Hotel Europa si Ana Aslan Health SPA din Eforie Nord va asteapta cu multe surprize toamna aceasta! PDF Imprimare
Marţi, 11 Octombrie 2011 16:31

Chiar dacă sezonul estival s-a încheiat, Ana Hotels Eforie Nord vă aşteaptă în continuare cu oferte tentante în lunile octombrie şi noiembrie.

 

În această toamnă puteti beneficia de  pachetele la cazare în care sunt incluse tratamentele speciale cu rezultate evidente în tratarea depigmentării, a ridurilor, a celulitei, a depozitelor localizate de grăsime.

La Ana Hotels Eforie Nord vă aşteaptă un personal medical calificat, cu o înaltă pregătire prefosională, dar şi o bază de tratament dotată ultramodern, iar în această toamnă noutăţile nu sunt puţine. Puteţi opta pentru mezoterapie, un tratament 100% non-invaziv sau pentru proceduri în vederea estompării ridurilor sau a vergeturilor, pentru că noi ştim arta îmbinării acidului hialuronic.

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Skydiving Boogie 2011 PDF Imprimare
Joi, 22 Septembrie 2011 14:07
A inceput primul festival de parasutism din Bucuresti - Bucharest Skydiving Boogie 2011

In perioada 22-25 septembrie 2011 TNT Brothers te invita sa participi la Bucharest Skydiving Boogie 2011

In seara deschiderii festivalului, joi, 22 septembrie, TNT Brothers pregateste Skydiving Boogie Night: Special Guest Live Mandinga. Incepand cu ora 19.00 in interiorului hangarului vor fi proiectate filmele salturilor din cadrul festivalului, iar incepand cu ora 20.00, formatia Mandinga va sustine un concert live inedit pe Aerodromul Clinceni. Cei sapte membrii ai trupei promit sa puna in scena un show plin de energie si adrenalina, inspirat de saltul  lor cu parasuta. http://www.youtube.com/watch?v=c1QGfh5EOw0

Castigatoare a premiului RMA oferit pentru cel mai bun spectacol live, Mandinga a uimit audienta RMA cu un intro spectaculos filmat in aer cu ajutorul echipei TNT Brothers. Mandinga a lansat recent noul lor single, Zaleilah, si noul lor concept de show, Club de Mandinga.

In cadrul evenimentului organizat de TNT Brothers salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m. De asemenea, festivalul se adreseaza si parasutistilor profesionisti care vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

 
Start amanat in Primera Division: fotbalistii spanioli intra in greva PDF Imprimare
Joi, 11 August 2011 16:42

Sindicatul fotbalistilor profesionisti din Spania anunta greva generala, in debutul noii stagiuni. "Jucatorii din prima si a doua liga am luat decizia de a intra in greva in primele doua etape din noul campionat", au declarat responsabili ai sindicatului, adaugand ca actiunea vizeaza cluburile care nu si-a platit datoriile catre jucatori.

Citeşte mai mult...
 
Un nou sport - O altfel de miscare ! Bouldering - catararea pe bolovani PDF Imprimare
Miercuri, 17 Martie 2010 07:58

Te-ai saturat de rutina zilnica, de statul la birou, de timpul pierdut in trafic ? Simti nevoia sa te relaxezi dar mersul la sala ti se pare un "cliseu", simti ca sesiunea nu se mai termina si examenele sunt din ce in ce mai grele

?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 137 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home