Total Media News

Sport


Magazin si cafenea pentru suporterii echipei nationale, deschise in curtea Casei Fotbalului PDF Imprimare
Luni, 07 Octombrie 2013 20:13

     Un magazin şi o cafenea destinate fanilor echipei naţionale au fost deschise, luni, în incinta curţii de la Casa Fotbalului, în clădirea de două etaje, care a costat circa 500.000 de euro urmând să aibă sediul şi CCA, dar şi Mircea Sandu biroul, după ce va deveni preşedinte de onoare al FRF în 2014.

                               

     "Investiţia este în jur de 500.000 de euro. La etajul 1 este zona CCA şi un pic mai sus este biroul preşedintelui de onoare şi al consilierilor care vor lucra pentru relaţia cu Parlamentul, relaţia internaţională şi aşa mai departe", a spus Sandu.

     Mircea Sandu a afirmat că cel puţin o dată pe lună se va întâlni cu suporterii echipei naţionale în incinta cafenelei, unde nu se vor vinde băuturi alcoolice mai tari decât berea. "Am avut în gând să facem un loc în care suporterii să se simtă ca şi cum este locul lor. Ei pot veni şi în mod cert o dată pe lună ne vom întâlni aici ca să facem dezbateri, discuţii, dialog, analize, după care să bem o bere şi să încercăm să îmbunătăţim atât comportamentul lor în stadion, de încurajare al echipelor şi în acelaşi timp să-i atragem prin modul în care reuşim să facem spectacol. Este deschis pentru orice suporter al echipei naţionale, să-şi poată procura obiecte care reprezintă federaţia sau echipa naţională. Este un loc pe care demult vizam să îl construiască federaţia pentru a avea un contact permanent şi direct cu suporterii echipei naţionale", a completat Sandu.

Citeşte mai mult...
 
Mihai Stoica va fi " persoana non grata " ? PDF Imprimare
Vineri, 04 Octombrie 2013 15:00

     Mircea Sandu i-a făcut un rechizitoriu dur lui Mihai Stoica în Comitetul Executiv de luni şi a solicitat oficial LPF să ia măsuri extreme împotriva lui pe motiv că "din cauza comportamentului său, îndepărtează toţi sponsorii din fotbalul românesc"

                                                  

     Mihai  Stoica  - a  batut  un  suporter Stelist  de  la  tribuna   I  ,si  a  fost filmat de  TV;

     Mihai  Stoica  - are  intotdeauna  discursuri  provocatoare, si  poate  fi considerat  vinovat  MORAL  de  multe  incidente  in  stadioane, si  in  afara  lor , cit  si  de  indepartarea  sponsorilor;

     Mihai Stoica se află într-un război declarat cu gloriile Stelei, însă ar putea primi o lovitură teribilă din cu totul altă parte. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, solicită măsuri extrem de dure împotriva managerului Stelei, pe care îl acuză că e principalul vinovat de crearea unei stări conflictuale generale în fotbalul românesc.

    "Propun măsuri dure împotriva acestui personaj"
La iniţiativa şefului de la Casa Fotbalului, în Comitetul Executiv de luni, toţi membrii au primit un dosar care conţinea un rechizitoriu dur la adresa managerului general al Stelei. În respectivele hîrtii, Naşu' susţinea, printre altele, că "din cauza comportamentului şi a declaraţiilor lui Mihai Stoica, sponsorii importanţi nu mai sînt interesaţi să investească în fotbalul românesc, iar cei actuali vor să iasă din fotbal. Creează mereu scandaluri, învrăjbeşte suporterii între ei, propun comisiilor LPF în mod oficial să ia măsuri extrem de dure împotriva acestei persoane". Mai mult, Mircea Sandu i-a înştiinţat pe cei din Comitetul Executiv că va sesiza secretarul general al LPF, care la rîndul său ar trebui să sesizeze comisiile LPF, for de care aparţine Steaua, clubul la care e angajat MM.

Citeşte mai mult...
 
FIFA ia serios in calcul posibilitatea mutarii turneului din 2022 in iarna PDF Imprimare
Vineri, 04 Octombrie 2013 14:27

         Povestea dramatică a SCLAVILOR care muncesc în Qatar pentru CM de Fotbal din 2022

                    

      Desemnarea Qatarului drept țară organizatoare a Campionatului Mondial de Fotbal din 2022 (CM) a născut multiple controverse în 2010, atunci când FIFA a făcut anunțul. O țară fără tradiție fotbalistică, fără infrastructura necesară și cu o climă aspră a fost preferată în detrimentul altor candidați, precum Japonia sau Statele Unite. Președintele FIFA, Sepp Blater, a afirmat de mai multe ori că infrastructura din Qatar nu poate fi adusă în discuție, la fel cum nici temperaturile de peste 40 de grade nu vor fi o problemă.

    ”Țările arabe merită o Cupă Mondială. Au organizat alte evenimente sportive importante, astfel că se vor putea descurca și în 2022” spunea Blatter pentru Al Jazeera, în urmă cu doi ani. Mai mult chiar, oficialul a recunoscut că au fost influențe politice în luarea acestei decizii.

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. lansează în dezbatere publică „Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000” PDF Imprimare
Joi, 03 Octombrie 2013 18:44

        Ministerul Tineretului şi Sportului lansează în dezbatere publică, astăzi , 3 octombrie 2013,

„Proiectul privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sporturilor nr.69/2000”.

                          

Propuneri privind modificarea si completarea

Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000

Citeşte mai mult...
 
Peris devine sponsorul principal al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti – sectia Polo! PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 17:51

             Singurul producator roman de mezeluri 100% naturale, Peris, recunoaste si sustine performanta. In spatele muncii neobosite pentru atingerea succesului, precum si al mentalitatii de invingator se afla intotdeauna hrana sanatoasa, naturala, echilibrata.

                                                             

      “Oamenii si apa inseamna natura. Iar cand oamenii inving apa si se depasesc pe ei insisi in competitii, vorbim despre perfomanta. Aceasta nu poate fi obtinuta fara o alimentatie naturala care nu contine E-uri nocive. La Peris exact asta facem: produse din carne 100% naturale, care nu contin MDM-uri, nitriti, nitrati, coloranti artificiali si E-uri nocive. Aceste produse sunt rezultatul performatelor obtinute de cercetatorii de la Romsuintest Peris S.A.” a declarat Cristina Norocel, directorul de marketing al companiei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 109 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home